Móda a Společnost

Proč nosit podprsenku

V posledních letech se do skupiny odmítání všeho zažitého a osvědčeného dostaly i podprsenky. Internet doslova zaplavily články plné toho, proč podprsenku nenosit. Nutno říct, že většina z toho stojí na dost vachrlatých nohách.

Ačkoli, pokud nemáte velké poprsí, není nic špatného na tom, abyste podprsenku nenosily, existuje spousta důvodů, proč se nad tím zamyslet a proč podprsenku přeci jen nosit.

Nejprve si však povíme něco málo o ňadrech…

O poprsí

Prsa tvoří především tuk, žlázy, pojivové tkáně a tekutiny. Vše pokrývá kůže, která prsa chrání a také drží na svém místě. Když sedíte, nebo stojíte, je kůže v této oblasti napnuta. Během chůze, běhání nebo cvičení pak může být tkáň prsu poškozena. Vznikají zde drobné zranění, jež je nepříjemné a bolestivé. Zvlášť u velkého poprsí je váha natolik velká, že prsní svaly nedokáží ňadra podpořit a ochránit před poškozením.

Smysl podprsenky

Ženy podprsenky nosí z různých důvodů. Nosí je třeba proto, aby před zvědavými zraky okolí skryly své bradavky, aby zabránily jejich pohybu, skákání, nepohodlí a bolestivosti. Dále se podprsenky nosí z důvodu, že jednoduše dělají s postavou hotové divy. Podprsenka pěkně tvaruje poprsí a formuje postavu. Šaty jsou pak mnohem slušivější. Díky podprsence ženy získávají krásnější dekolt. Podprsenky umocňují ženství i ženskou krásu. Ulevíte s ní svým zádům. Podprsenky také fungují i jako dobrá tepelná izolace a zamezuje tření.

Co se stane, když nebudete nosit podprsenku

Co se stane s prsy, když nebudete nosit podprsenku ve skutečnosti odbojářské články nemluví. Ono není nenošení podprsenky vysloveně špatné, pakliže máte malé poprsí a jestli tomu tak není po celý den. Měly byste však vědět, že když podprsenku nebudete nosit na veřejnosti, musíte na to mít dostatečné sebevědomí, které ustojí všetečné pohledy, nepříjemné pohledy i nemístné řeči. Povětšinou se totiž stává, že žena bez podprsenky na veřejnosti se necítí zrovna nejlépe. Má tendenci dávat ruce přes hruď, hrbí se, jsou méně soustředěné, jejich mysl se soustředí na prsa. Zbytečně se vrstvíte. Více se pod prsy potíte. Cítíte nepříjemný tah na hrudi, který může být bolestivý. V práci takovéto chození naostro mohou považovat za neprofesionální a nepřípustné. Nejinak tomu může být i na společenských sešlostech, oslavách a akcích. Někteří lidé vás začnou považovat za sexuální provokatéry. Muži si mohou mylně myslet, že jste snadno k mání. Budete se muset vzdát některého oblečení. Aniž byste si to všimly, postupně budete inklinovat k oblečení alla pytel. V případě, že máte velké poprsí, změní se váš postoj, chůze i pohyby, ne vždy k lepšímu. Některé věci, které jste s podprsenkou zcela běžně dělaly, se vám stanou nepříjemné a nepohodlné. To vše, za kousek pocitu svobody.

Pokud jste si to tedy rozmyslely a rozhodly jste si nějakou podprsenku pořídit, doporučujeme vám e-shop Luxusnipradlo.cz. Na českém trhu figuruje již 12 let. Jde tedy o ověřený obchod, který se zaměřuje na to, aby svým zákaznicím nabídl jen to nejlepší, co je na trhu se spodním prádlem momentálně dostupné. Věříme, že si zde vyberete. Pokud si nevíte rady s výběrem, neváhejte je oslovit, rádi vám poradí.

Martina

Naše nejnovější, ale nejsnaživější redaktorka a zároveň editorka, která odlehčuje celé naší redakci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..