Hlavní obsah

Krasobruslařská šampionka Savchenková je těhotná

Oberstdorf/Praha

Radostná novina! Olympijská vítězka v soutěži sportovních dvojic Aljona Savchenková je těhotná. Pětatřicetiletá krasobruslařka, která loni v Pchjongčchangu získala vysněné zlato s Brunem Massotem, to oznámila na sociálních sítích.

Foto: Sport.cz

Olympijská vítězka v soutěži sportovních dvojic Aljona Savchenková je těhotná.

Článek

Ukrajinská rodačka reprezentující Německo zveřejnila fotografii, na které má v pozadí za svým manželem Liamem Crossem položené ruce na břiše ve tvaru srdce. "Štěstí je na cestě! Strašně se těším, až poznám tohohle malého človíčka, který je polovinou mne a polovinou toho, koho miluji," napsala.

Mateřství může znamenat konec její úspěšné krasobruslařské kariéry. S Robinem Szolkowým získala pět světových titulů a dva olympijské bronzy. Když její partner po olympijské sezoně 2014 s krasobruslením skončil, dala se dohromady s Francouzem Massotem.

Kvůli neochotě francouzského svazu Massota uvolnit trvalo rok, než mohli závodit v německých barvách. Pak získali čtyři medaile na MS a ME a navzdory chybě v krátkém programu vyhráli i olympiádu. Loňskou sezonu završili prvním společným světovým titulem a pak ohlásili roční závodní pauzu. Ta se vzhledem k těhotenství Savchenkové přinejmenším prodlouží.

Reklama