Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Veronika Žilková přijela ZACHRÁNIT dceru Agátu: Definitivní konec manželství?!

Veronika Žilková a Agáta Prachařová
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 41 fotografií
TCHYNĚ ÚŘADUJE
Rozpad manželství Agáty Prachařové (33) a Jakuba Prachaře (35) se zdá být čím dál víc definitivnější! Důkazem je třeba i bleskurychlý návrat Agátiny matky Veroniky Žilkové (57) z Izraele, kde žije s manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (62). Přijela sice utěšovat zdrcenou dceru, ale protože se ví, jak moc nemůže vystát svého zeťáka, nikdo nepředpokládá, že by se snažila pomoci vztah těch dvou zachránit!

Veronika Žilková byla v minulosti na veřejná vyjádření ohledně Jakuba Prachaře poměrně opatrná, v soukromých rozhovorech si ale nikdy nebrala servítky a nikdo tak nemůže mít pochyby o tom, jak o manželu svého nejstaršího dítěte přemýšlí.

Nenávist

„Manžela Agáty absolutně nemůže vystát. Kolikrát se kvůli tomu s dcerou rozhádaly a nemluvily pak spolu,“ řekla eXtra.cz rodinná přítelkyně.

Těžko říct, zda herečce vadí nejvíc Kubovo bohémství, nebo celý Prachař (35) už jen tak z principu, že vůbec existuje.

Záchrana

Na matku se každopádně „Aguš“ obracela vždy hlavně ve chvílích, když měla vztahové peripetie. Kdo jiný než maminka by taky mohl pomoci? Rázná žena, která uměla zpacifikovat šest dětí najednou, k tomu obhospodařit všechno zvířectvo i stárnoucí matku a tchyni, si poradí se vším.

Pokud by ale Agáta Prachařová (33) potřebovala někoho, kdo ji ujistí, že to s Jakubem Prachařem přece jenom nakonec zase dopadne dobře, asi se se zlou potáže. Pokud pro ni tedy nebude štěstí dítěte přednější než osobní antipatie…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy