Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

ZLOČIN V DOMĚ PRACHAŘOVÝCH! Vykradli jim dům, Agáta MÁ STRACH!

ZLOČIN V DOMĚ PRACHAŘOVÝCH! Vykradli jim dům, Agáta MÁ STRACH!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 40 fotografií
OBAVY
Aby toho nebylo kolem Prachařových málo, vyrojila se zpráva, která se poslední nesnáze Agáty Prachařové (33) a Jakuba Prachaře (35) snaží stavět ještě do jiného světla. Rozpadu manželství hvězdné dvojice totiž předcházela vloupačka do jejich domu v Suchdole, kde doteď spolu i s dvěma dětmi žili.

Redakce eXtra.cz podobné informace již získala před pár dny, když se provalilo, že to s dvojicí jde z kopce, nicméně působily tak, že se historkou o vykradení domu Agáta snažila známým vysvětlit, proč se nyní nechce s nikým slyšet nebo vidět.

Nyní se ale objevilo svědectví, které zprávy potvrzuje a specifikuje.

Zloději

„Zloděj rozbil okno, kterým se dostal do domu. Všechny jejich osobní věci byly poházené všude po bytě. Šuplíky byly pootvírané. Agáta hned volala Jakubovi, aby přijel domů. On sice slíbil, že se vrátí, ale nepřijel. Přespal u kamaráda a odjel na hory,“ cituje Expres údajného přítele Jakuba Prachaře (35), nicméně by podle nás bylo překvapující, kdyby někdo z jeho skutečných přátel chtěl opravdu šířit takové věci o spřáteleném herci. Nešlo spíš o někoho z okolí bývalé modelky, které se nejspíš nemůže líbit, že se nyní stále připomínají její dřívější úlety

„Myslí si, že je strašný frajer, ale nechal ve štychu svou rodinu, manželku a děti ve vykradeném domě,“ tvrdí dokonce zdroj webu s tím, že místo toho Jakub Prachař jel za zábavou na hory. A vloupačkou vysvětlují i to, proč si Agáta zničehonic pořídila psa.

Další útok

Zeptali jsme se samozřejmě i obou manželů, ani jeden ale do doby uzávěrky článku neodpověděl.

Agáta Prachařová (33) už v úterý na manžela nepřímo poštvala veřejnost, když zveřejnila esemesky, které jí prý chodí ze Slovenska. Ty tvrdí, že se měl porotce Talentu „pelešit“ s kolegyní Dianou Mórovou Ta to ale v exkluzivním vyjádření pro eXtra.cz odmítla a vzkázala dvojici, ať už konečně své problémy vyřeší, nebo jdou od sebe.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy