Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žralok převrhl kajak a zahryzl se turistce (65) do nohy! Způsobil jí obrovskou ránu

Autor: shp - 
25. dubna 2019
20:07

Na tuhle dovolenou na Havaji bude Kimberly Bishopová (65) ještě dlouho vzpomínat. V dobrém však určitě nikoliv. Když plula po moři na kajaku, zahryzl se jí do nohy žralok.

Mluvčí havajského Úřadu pozemních a přírodních zdrojů Dan Dennison řekl, že Kimberly Bishopová z Kalifornie nahlásila, že ji pokousal metr a půl dlouhý žralok černoploutvý. Dodal však, že druh žraloka ani jeho velikost nebyla potvrzena.

Jaký to byl žralok?

Experti se totiž domnívají, že šlo pravděpodobně o žraloka tygřího. „Neexistuje žádný záznam, že by tento druh někoho na Havaji pokousal,“ vysvětlil Dennison podle britského listu Daily Mail. Turistka si prý nepamatuje, co se před útokem stalo.

Její manžel však vypověděl, že křičela: „Žralok, žralok!“ Kimberly zrovna plula na kajaku, zatímco on se věnoval paddleboardingu kousek opodál. Když slyšel, že jeho manželka ječí, okamžitě se vydal za ní.

Po parybě žádné stopy

Voda byla opravdu průzračná a nic jsem neviděla, ale zničehonic do mě něco narazilo zezadu, převrhlo mě to a kouslo do nohy,“ řekla Kimberly místnímu serveru Hawaii News Now. Na noze jí pak zůstala 30 cm dlouhá rána. Nad mořem po incidentu přeletěl vrtulník, ale žádnou parybu z něj nezahlédli.

 

bre-burda ( 25. dubna 2019 21:58 )

"Na noze jí zůstala 30 cm dlouhá rána. Nad mořem po incidentu přeletěl vrtulník, ale žádnou parybu z něj nezahlédli." Asi se baba pokousala sama ..!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání