Novou moderátorskou dvojici Snídaně s Novou tvoří Shopaholic Nicol a Milan Peroutka

TV Nova

Oblíbený pořad Snídaně s Novou, který diváky provází celým ránem a nabízí jim řadu zajímavých hostů a informací, přivítá novou moderátorskou dvojici. V pondělí 15. dubna se v 5:55 ráno na obrazovkách televize Nova vůbec poprvé objeví Nikol Čechová a Milan Peroutka.

 


 

Nikol Čechová je velmi dobře známá nejen v internetovém prostředí. Pod přezdívkou Shopaholic Nicol se stala jednou z nejsledovanějších českých žen jak na Instagramu, tak na kanálu YouTube. Milana Peroutku si zase diváci oblíbili v Ordinaci v růžové zahradě 2 nebo v show Tvoje tvář má známý hlas, kde předváděl neuvěřitelné výkony a skončil na krásném druhém místě. „S novou moderátorskou dvojicí jsme velmi spokojeni. Po dobu několika týdnů pilně trénovali a mají za sebou velké množství kamerových zkoušek. Na základě toho mohu říci, že diváci se mají na co těšit. Zároveň očekáváme, že Nikol s Milanem přilákají ke Snídani s Novou nové, mladé diváky,“ říká ředitel sekce zpravodajství a publicistiky Kamil Houska.

 

Nikol i Milan se prvního živého vysílání ve Snídani s Novou nemohou dočkat. „Jsme nadšení a moc se těšíme. Když tato nabídka přišla, museli jsme si ji samozřejmě promyslet, ale přišlo nám to jako skvělá výzva a něco nového. Rozhodně jsme velmi natěšení, tedy až na to vstávání, ale to určitě zvládneme,“ prozradila Nikol Čechová. „Pro mě osobně bude největší výzva také vstávání. Náročné bylo už chodit na kamerové zkoušky, které začínaly v devět hodin ráno,“ směje se Milan Peroutka.

 

Snídani s Novou s Nikol Čechovou a Milanem Peroutkou mohou diváci sledovat už od pondělí 15. dubna.

 




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist