Skylink Live TV nově v televizorech Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai a Orava

Skylink

Internetovou televizi Skylink Live TV bylo doposud možné spustit na mobilních zařízeních nebo počítačích, ale také na chytrých televizorech LG a Samsung.

 

 

 


 

Od 23. 4. 2019 je aplikace Skylink Live TV nově dostupná také na chytrých televizorech skupiny Vestel s vybranými modelovými řadami na platformě MB 130 a MB 211. Do této skupiny patří následující značky: Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai a Orava.

 

Aplikace pracuje ve dvou základních režimech.

 

Jako výchozí je nastaven internetový režim, pro jehož provoz stačí mít televizor připojen pouze k internetu. V tom případě je skladba programů identická se službou Skylink Live TV v PC či mobilním zařízení.

 

Hybridní režim, který je hlavní předností této unikátní aplikace, umožňuje zákazníkům Skylinku sledovat všechny předplacené satelitní programy a u programů dostupných ve službě Live TV zároveň také internetové funkce, jako je přehrání pořadu od začátku či přehrání vybraného pořadu až 7 dní zpětně. V tom případě je potřeba mít televizor připojen k internetu a zároveň k satelitu přes satelitní kartu s CA modulem. Přechod z internetového do hybridního režimu se realizuje přes menu aplikace. Při příštím spuštění aplikace je zachován režim nastavený při posledním ukončení aplikace či vypnutí televizoru.

 

Skylink Live TV

Skylink Live TV


 

„Jiné aplikace tohoto druhu běží jen přes internet. Skylink Live TV ovšem integruje funkce satelitní a internetové televize,“ vysvětluje Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která česko-slovenskou satelitní platformu Skylink provozuje. „Uživatelé, kteří se k ní připojí přes svůj televizor, tak mohou všechny funkce online aplikace pohodlně ovládat svým dálkovým ovladačem. A díky spolupráci se skupinou Vestel už je aplikace k dispozici pro televizory deseti značek.“

 

Skylink Live TV 02

Skylink Live TV 02


 

Televizory od skupiny Vestel nejsou poslední. V současné době probíhá vývoj aplikací Skylink Live TV pro televizory dalších předních výrobců chytrých televizorů.

 

Skylink Live TV 03

Skylink Live TV 03


 

Služba Skylink Live TV včetně videotéky je dostupná všem zákazníkům satelitní platformy Skylink. Podle toho, který programový balíček mají předplacen, mohou dnes formou VoD sledovat až 60 kanálů, z nichž 33 je ve vysokém rozlišení HD. Skylink Live TV si však mohou vyzkoušet i uživatelé, kteří dosud nejsou zákazníky Skylinku, a to po dobu 30 dní. Pokud se pak rozhodnou si tuto službu předplatit, mohou ji využívat také jen jako internetovou televizi a instalaci satelitního vybavení si zajistit kdykoliv později.

 

Marek Němec




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist