Jiří Krampol drží slovo: Manželku nespustí z očí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Krampol drží slovo: Manželku nespustí z očí

Jirka Krampol byl nadšený, že ho manželka doprovodila.
Jirka Krampol byl nadšený, že ho manželka doprovodila. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Seká latinu. Manželka Jiřího Krampola (80) Hanka (57) statečně doprovází muže na jeho vystoupení. „Aspoň přijdu na jiné myšlenky. Doma bych měla sama zase deprese,“ říká. 

Herce na přelomu února a března vystrašilo, že manželka jen kouřila a zhubla na kost. Nakonec musela do nemocnice a pak ji léčili na psychiatrii. „Už se tam nechci vrátit,“ ujistila Hanka Aha!.

Jirka má spolu s kamarádem, zpěvákem Karlem Bláhou (71) pořad, kde vypráví a Karel zpívá. Naposledy vystoupili ve středu v Café Riviéra a Hanka seděla poslušně v hledišti. Dokonce vydržela půldruhé hodiny nekouřit. „Mám radost, že snížila spotřebu cigaret na jednu krabičku denně. A už zase jí,“ pochlubil se Krampol. Vzal to jako milý dárek k svátku, který měl 24. dubna.

 Karel Bláha vystupuje spolu s Jiřím Krampolem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
26. 4. 2019 • 10:56

Dobrá zpráva pro český národ - Hanička už papá a hulí jen krabičku cigaret denně A co kdyby Hanička uklidila, nakoupila, uvařila a také vyprala a vyžehlila???? Lemra líná až Krampol nebude, tak skončí pod mostem

aveneta
26. 4. 2019 • 10:47

Když bude chtít opět chlastat, tak jí Krampol neuhlídá kdyby se sebevíc snažil, záleží na jejím pojetí situace....až tak po roce abstinence se dá hodnotit jako kladný přístup

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.