Mrazivá předtucha! Že nebude matkou, věděla Toušlová od svých 8 let: Pršelo, vidím to jako dnes... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mrazivá předtucha! Že nebude matkou, věděla Toušlová od svých 8 let: Pršelo, vidím to jako dnes...

Iveta Toušlová je smířená s osudem..
Iveta Toušlová je smířená s osudem.. (Michaela Feuereislová)

Padesátiletá moderátorka a spoluautorka úspěšných televizních projektů vždy sázela na svůj šestý smysl. A to jak v práci, tak v soukromí...

„Mělo to tak být. Vím to," říká ohledně nepoznaného mateřství Iveta Toušlová v magazínu Téma. O svém údělu prý dokonce věděla již od dětství. Jak je to možné? „Poněvadž mám odmala šestý smysl trochu pootevřený, vím spoustu věcí dopředu a věděla jsem i tohle," šokuje moderátorka. 

 

„Když mi bylo asi osm let, šla jsem s maminkou po ulici, pršelo, a proti nám šla paní se dvěma psy. Vidím to jako dnes. Maminka se s ní dala do řeči, a když jsem se pak ptala, co to bylo za paní, řekla mi o ní všechno - i to, že se nikdy nevdala a nemá děti. A mně v těch osmi letech „něco" řeklo, že mě to taky čeká. Lekla jsem se toho, nikdy jsem si to nechtěla připustit, utíkala jsem před tím sdělením a vidíte, je to tady," děsí Toušlová.

 



Přečtěte si
defakto
27. 4. 2019 • 17:06

... to co vykládá je blbost , prostě si vsugerovala myšlenku že nebude mít děti a pak se o to ani nesnažila . Jí to nakonec vyhovuje , je spousta žen které děti ani nechtějí .

jity
27. 4. 2019 • 09:42

Ona říkávala, že měla velkou lásku a když ji zklamala, tak zmizela do Německa kde roznášela pivo. Aby na toho svého zapomněla. Potom holt už se takový nenašel, nebo to zkrátka nešlo. Ano zasloužila by si být maminkou, ji bych to přála.

zzapp
26. 4. 2019 • 20:12

Spala s Janečkem, ne? Nebo i s I.Math...?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.