Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policie obvinila muže (47) z vraždy! V kotelně našla po požáru dvě těla!

Autor: ČTK, rc - 
26. dubna 2019
20:24

Při požáru bývalé kotelny, který se stal začátkem dubna v Kroměříži, zemřeli dva lidé. Kriminalisté případ vyšetřují jako trestný čin. Policisté v souvislosti s požárem zadrželi muže (47), kterého obvinili z vraždy!

„Krajští kriminalisté si v průběhu prověřování převzali případ úmrtí dvou mužů, kteří zemřeli při požáru objektu bývalé kotelny v Kroměříži 7. dubna v ranních hodinách,“ uvedla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Kriminalisté podle ní mimo jiné pracovali i s verzí, že mohl být na místě spáchán násilný trestný čin. „Na základě prozatímních výsledků vyšetřování zadrželi sedmačtyřicetiletého muže z Moravskoslezského kraje, kterého ve čtvrtek obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy," dodala mluvčí.

S ohledem na vyšetřování policie další informaci neposkytla. Okresní soud v Kroměříži v pátek poslal obviněného muže do vazby.

"Důvodem je obava z jeho vyhýbání se trestnímu stíhání a také obava z opakování trestné činnosti," uvedl  soudce kroměřížského okresního soudu Roman Kafka. 

Hasiči našli při zásahu v objektu ve Francouzské ulici dvě těla mužů bez známek života. Při požáru tam byla ještě žena, kterou odvezla záchranná služba do nemocnice k ošetření. Jedním ze zemřelých byl jedenačtyřicetiletý muž bez domova, který s druhou obětí v objektu pravidelně přebýval.

Desterz ( 27. dubna 2019 08:21 )

Požár obvinila muže. Tak tohle jsem ještě nechroustal Skvělá analogie k článku "sdílejte to než to smažou", nebo možná i opraví

4747 ( 27. dubna 2019 07:10 )

Požár obvinila muže (47) z vraždy! V kotelně našla dvě těla! TO JE MONGOL NEBO MAĎAR CO PSAL TEN TITULEK???ASI NĚJAKÝ MIGROŠ!!!!

sidneyfoster ( 27. dubna 2019 05:12 )

Vlasy se ježí hrůzou. Už jen z toho nadpisu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání