• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

S novým bydlením Na Vackově nemusíte dělat kompromisy

Chtěli byste bydlet v Praze, ale přitom se nechcete vzdát klidu? Myslíte si, že toto spojení je nereálné? Pak vás vyvedeme z omylu. Vzniká totiž nová etapa rezidenčního projektu Byty Na Vackově na Praze 3.

Nové byty na Praze 3

Vackov je poklidnou částí Horního Žižkova a bydlení si zde lidé velice chválí. V této části Prahy nechybí občanská vybavenost a navíc v ní vyroste nová obchodní čtvrť. Pořízení vlastního bydlení je zásadní životní krok, a proto byste neměli při koupi bytu dělat žádné kompromisy.

Nové byty Praha vznikají podél ulice Malešická a volně navazují na již realizované objekty podél ulice Olgy Havlové, Rixdorfské a Na Vackově. Novostavby Praha vám nabízejí celkem 342 bytů a ateliérů i 5 nebytových prostor. K bydlení jsou k dispozici bytové jednotky o velikosti 1 + kk až 5 + kk. Projekt na Vackově tak uspokojí jedince i celé rodiny.

Hezké a přitom funkční bydlení

O architekturu se postarala společnost Metrostav Development v Praze a jedná se opravdu o jedinečné bydlení, které zapadá do okolní krajiny. Budovy mají maximálně dvanáct pater a jsou asymetricky i členitě rozloženy, což zajišťuje budoucím obyvatelům dostatek soukromí i prostoru k bydlení. Všechny byty jsou navrženy tak, aby byly co nejvíce využity obytné plochy a dodávaly bydlení vzdušnost. Rovněž je pro architekty tohoto developerského projektu v Praze důležité dostatečné množství denního světla, proto jsou součástí nových bytů Na Vackově střešní terasy, balkóny, lodžie i předzahrádky.

První část dokončena v roce 2020

První tři objekty budov (se 160 byty) by měly být dokončeny v druhé polovině roku 2020 a předány začátkem roku 2021. Zbývající dva (180 bytů) mají být dostavěny na přelomu roku 2020 – 2021 a předány stejný rok k nastěhování.

Nepromarněte možnost bydlení s veškerou občanskou vybaveností a přitom v tak klidném místě, jakým je Vackov. Pokud chcete zjistit cenu bytů a dozvědět se o tomto developerském projektu více, stačí navštívit webové stránky byty.navackove.cz.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.