Přejít k hlavnímu obsahu
Leon -

Things Can Walk to You: ochutnávka z nového CD Paula Gilberta

Po přestěhování z hektického Los Angeles do oregonského Portlandu se famózní kytarista a člen kapely Mr. Big Paul Gilbert obklopil partou zkušených muzikantů pohybujících se v různých žánrech, což jeho autorské tvorbě dodalo čerstvý vítr do plachet a posunulo jeho hru směrem k civilnější formě s částečně bluesovými základy.

Sestava v čele s Gilbertem vydává v půli května u společnosti Mascot Label Group album Behold Electric Guitar, na němž se kromě hlavního protagonisty, bubeníka Briana Foxwortha, baskytaristy Rolanda Guerina a klávesisty Ashera Fuleroa podílel producent John Cuniberti, jenž dlouhá léta spolupracoval s Joem Satrianim.

Základy nástrojů byly u většiny tracků nahrávány současně, o čemž se můžete přesvědčit na studiovém videozáznamu skladby Things Can Walk to You, která je pilotním singlem nového alba.

Tagy Paul Gilbert

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Leon
Ve Frontmanu jsem zodpovědný především za sekci novinek a článků o pódiovém a studiovém gearu známých muzikantů. Léta hraju na kytaru v různých kapelách a tento krásný nástroj také vyučuju.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY