Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Fotbalová Slavia má vlastní pivo, klubový partner jí vyrobil Slávistickou 11

Sport

  13:07
PRAHA - Fotbalová Slavia Praha má vlastní klubové pivo. Partner červenobílých pivovar Lobkowicz vyrobil čtyři tisíce lahví Slávistické 11, kterou lze koupit ve fanshopu na stadionu v Edenu a také prostřednictvím e-shopu.

Radost hráče Slavie Petra Ševčíka. foto: ČTK/AP

První lahev speciální edice v pátek ve stáčecí lince ve Vysokém Chlumci symbolicky pokřtili svými podpisy slávistický záložník Petr Ševčík, asistent trenéra Pavel Řehák a sládek pivovaru Vít Zrůbek.

„Pivo k fotbalu patří. A k tomu nejlepšímu fotbalu patří to nejlepší pivo. Pivovary Lobkowicz jsou hrdým partnerem Slavie a vytvoření speciálního klubového lahvového piva tak byl logický krok,“ uvedl na slávistickém webu ředitel marketingu Pivovarů Lobkowicz Jan Novák.

„Věříme, že všem fanouškům i hráčům a lidem z klubu bude Slávistická 11 chutnat, že je potěší a že budeme mít všichni společně mnoho příležitostí připíjet jí na oslavu klubových úspěchů,“ dodal Novák.

Pivovar připravil čtyři tisíce lahví proto, že právě tolik míst má na stadionu v Edenu severní tribuna, kde sídlí „kotel“ fanoušků. Podle zájmu a prodeje Slávistické 11 vyrobí pivovar další várky.

Autor: