AL BANO & ROMINA POWER: Opět spolu a poprvé v Praze!

Duo, jehož repertoár ovládla láska a štěstí, prostě „Felicita” 😊. Nezapomenutelní a romantičtí umělci velkých světových scén, kteří vzkřísili své dřívější vzájemné, vroucí city! Pořád dokážou vyprodat všechny své koncerty a další generace fanoušků si notují jejich láskou naplněné písně. AL BANO a ROMINA POWER – vystoupí za doprovodu orchestru v druhé polovině roku 2019 na úžasném koncertě v Praze!

Na tuto mimořádnou uměleckou událost zveme všechny dne 26. listopadu 2019 do TIPSPORT ARENY. Speciálně pro české diváky zde zazní takové hity jako: „Felicita“, „Sempre sempre“, „Liberta, „Ci Sara”, „Tu soltanto tu”, Sharzan“, „Nostalgia Canaglia“ a mnoho dalších.

AL BANO a ROMINA POWER se vrátili a triumfují jak v Evropě a Americe tak i v Asii. Dva koncerty, které uspořádali v Polsku v roce 2018 – ve Varšavě a Gdaňsku – byly bleskově vyprodány.

Romantické duše jejich příznivců jistě vycítily opětovné vzplanutí citů mezi těmito dvěma vynikajícími umělci, které předchozí rodinná tragédie bohužel rozdělila a bolestně vzdálila.

Nyní znovu spolu! Společně se vrátili ke své životní lásce – hudbě. Stále úžasně zpívají a vzbuzují ohromný zájem publika; dokážou si také získat srdce dlouholetých i nových fanoušků. Koncert dua AL BANO a ROMINA POWER, který se bude konat v roce 2019, bude prvním a jediným vystoupením tohoto italsko-amerického páru v Praze. Umělce bude doprovázet orchestr, jenž přispěje k zaručeně skvělému večeru – plnému vroucích vzpomínek, ale též nových, vzrušujících hudebních momentů.

Vstupenky na tuto nezapomenutelnou romantickou událost si můžete zakoupit na: https://www.ticketportal.cz/event/Al-Bano-Romina-Power Srdečně Vás zveme na úžasný a jedinečný koncert! Kdy? 26. listopadu 2019 – Praha, TIPSPORT ARENA.

reklama

reklama