Do běla vytočená chůva Golda od Bartošové (✝48): Vztek kvůli Ivetě i Arturovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Do běla vytočená chůva Golda od Bartošové (✝48): Vztek kvůli Ivetě i Arturovi

Iveta Bartošová se před smrtí pokusila dvakrát o sebevraždu.
Iveta Bartošová se před smrtí pokusila dvakrát o sebevraždu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Mária Rušinová, Petr Novotný)

Dnes, v pondělí 29. dubna, je tomu pět let, co Iveta Bartošová (✝48) spáchala sebevraždu. Její smrt zasáhla celou její rodinu, nejbližší přátelé a také Zlatu Dvořákovou (65), zvanou Golda. Ta si dodnes nedokáže vysvětlit, proč tak zpěvačka učinila.

Bartošovou brala jako druhou dceru a Artura jako vnoučka. Chůva Golda si ani po pěti letech od tragické smrti zpěvačky nedokáže vysvětlit, proč se tak stalo a od její smrti se ani neviděla s jejím synem, pro kterého byla druhou babičkou.

„Od Ivetiny smrti jsem ho neviděla, neslyšela. Bolí to, ale snažím se ho pochopit. Artur si musel prožít obrovské trauma a možná ho řeší tak, že nechce mát vůbec nic společného s lidmi, kteří by mu připomínali mámu,“ svěřila se Golda v rozhovoru pro Blesk.

Zpěvačka se před svou smrtí pokusila vzít život dvakrát, podle její chůvy šlo ale o jistou formu demonstrace a nemyslela to vážně. "A myslím si to dodnes. A že ten vlak byl potom už úplně něco jiného,“ řekla Golda.

Co vedlo zpěvačku pod koleje vlaku, si Golda dodnes nedokáže vysvětlit. Jistá si je pouze tím, že Bartošová musela vědět, kolika lidem ublíží. „Byla chytrá, musela vědět, že tím, co udělá, svého syna navždy poznamená. Musela vědět, že strašně ublíží svojí mámě a sourozencům. Že nemohla takhle dál? Co to je? To není přece vysvětlení. Musel to být nějaký zkrat. Musel to být akt naprostého zoufalství," řekla Dvořáková Blesk.cz.

 

Nedožitá 50. Ivety Bartošové (†48): Rychtář vyrazil plakat na hrob!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.