Měsíc před porodem odehrála zpěvačka Leona Černá své poslední představení

Zpěvačka Leona Černa Stříbrná čeká se svým manželem druhého potomka. V Divadle Broadway se totiž jedná v otázce těhotenství o totální trojboj, kromě Leony čekají přírůstky ještě Zdenka Trvalcová a Lucia Molnárová. My jsme Leonu navštívili na posledním jejím představení muzikálu Muž se železnou maskou, které odehrála před porodem.

1V6A8632R

Byl to dneska docela doják, že jsem bulela i při sólovce, asi pracují hormony. Chvílemi jsem si nebyla jistá, jestli už nejsem přes čáru, hrát v osmém měsíci v divadle. Bylo to náročný, ale na scéně jsem na všechno zapomněla a hrozně si to užívala,“ popsala své dojmy zpěvačka.

1V6A8803R

A také mi přijde moc hezké, že si to se mnou zažilo i miminko. Jednou mu budu všechno vyprávět. Teď mi bude fakt smutno, ale vzhledem k podpoře manžela věřím, že se brzy vrátím a občas si od rodiny odskočím,“ popsala své plány na návrat na divadelní prkna půvabná zpěvačka.

IMG_9448R

Hlavně se ale těšíme na prcka a na všechno nové, co nás čeká,“ dodala závěrem Leona, která se svým manželem vychovává již dceru Theodoru.

IMG_9458R

Foto: Divadlo Broadway