Zásnuby se konaly v Budapešti, kam mladý pár vyrazil na romantický výlet. „Bylo to velmi dojemné a nečekané. Řekla jsem ‚ano‘,“ prozradila Blesku v prosinci loňského roku Tereza Křivánková, které partner nasadil na prst nádherný prsten z bílého zlata s briliantem. K osudové žádosti došlo na vyhlídce. „Poklekl a řekl mi, že jsem žena jeho života a zda si ho vezmu," popsala romantickou chvíli Tereza.

S Tomášem Koudelou chodí nádherná modelka pouze jeden jediný rok, dali se dohromady krátce před letošním finále České Miss, kde Tereza zabodovala. V létě už spolu ale začali bydlet ve společné domácnosti a záhy došlo na prstýnek. „Přítel je takový střelec. Šel do toho hned a já jsem si byla jistá, že to chci taky,“ prohlásila Křivánková v rozhovoru pro iDnes.

Do svatby se však zamilovaná dvojice nežene. „Zatím ještě přesně nevíme kdy a kde. Víme jen, že ji chceme mít příští léto,“ přiznala sympatická plavovláska a dodala, že si už ale domlouvá svatební šaty. Ty by měly vyjít z dílny žádané módní návrhářky Petry Pilařové, kterou Křivánková poznala během soutěže krásy. Pilařová totiž šila modely na finále.

Křivánková také připustila, že se už cítí na to, aby se stala maminkou. A to i přesto, že je jí pouhých čtyřiadvacet let. „Už jsem ve věku, kdy by to nebylo nic zvláštního,“ myslí si kráska s přírodními vnadami číslo 4 a dokonalými mírami. „Momentálně však s přítelem potomka neplánujeme. Nemám s dětmi ani žádné velké zkušenosti, i když jsem na jednu, dvě hodiny někomu dítě pohlídala.“

VIDEO: Česká finalistka Miss Earth Křivánková: O kolapsech a utrpení na soutěži!

Video
Video se připravuje ...

Česká finalistka Miss Earth Křivánková: O kolapsech a utrpení na soutěži! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
15 fotografií