Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Uspěla by modelka s prasečím rypáčkem v Pobřežní hlídce? Navlékla plavky jako Pamela

Markéta jako Pamela v Pobřežní hlídce.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 35 fotografií
Srovnání
Česká modelka Markéta Galuszková (26), která se prosadila především v zahraničí a tvrdí o sobě, že je milionářka, má kromě sexy křivek i smysl pro humor. Krasavice, které se přezdívá modelka s prasečím čumáčkem, se vyfotila v plavkách podobným těm, které nosila legendární Pamela Anderson (51) v Pobřežní hlídce.

Markéta se prosadila díky svému netradičnímu vzhledu především jako fotomodelka v zahraničí. Díky tomuto povolání si přišla na pohádkové jmění. Jak redakci eXtra.cz v jednom z rozhovorů prozradila, vysoké honoráře byly hlavní motivací k práci za hranicemi.

Playmate, která po většinu roku žije v Americe, se chtěla zřejmě co nejvíce připodobnit slavné CJ Parkerové v podání sexbomby Pamely Anderson ze seriálu Pobřežní hlídka. Nasadila proto červené plavky v celku s nápisem "Bae Watch", načesala blonďaté háro a vyfotila se v sexy póze na koženém křesle.

Nutno říct, že do pravé Pamely má modelka daleko. Hollywoodská kráska, kterou proslavila obří silikonová prsa, byla ve své době skutečně kočka. Měla vytrénovanou postavu, vosí pas a štíhlá stehna. A také velká prsa, která ale měla díky silikonovým implantátům.

Markéta to občas především od českých fanoušků schytá a výjimkou nebyla ani tato fotografie. "Jako sorry, ale fakt na 50 kg nevypadáš," napsala jedna z komentujících. Modelka si z kritických komentářů ale nic nedělá. Je vidět, že razí pozitivní styl myšlení, který je pro Američany tak charakteristický.

Za sebevědomí a nadhled jí dáváme palec nahoru.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy