Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hádka krásek o vzdělání: Jedna ho nemá a druhá si ho koupila, rýpe Anife. Závist, říká Simona

    Diskuze o počasí přerostla v hádku o vzdělání. | foto: koláž Expres.cz

    Anife Vyskočilová si na Instagramu posteskla nad kvalitou českých rádií, zvláště pak není spokojená s některými moderátory. Vcelku nevinná poznámka ale rozjela hádku celebrit o jejich vzdělání. Jak k tomu vůbec došlo?

    Vše začalo tím, že exmanželka Ivana Vyskočila Anife Hassan Vyskočilová se neubránila rozčarování z řečí, které vedou moderátoři některých rádiových stanic.

    „Od rána slyším v rádiu, že je hnusně a že je to počasí do postele. Já tvrdím opak, země se potřebuje napít, já se potřebuji zchladit a hlavně je to počasí takové, jaké má být v tomto období,“ napsala si svérázná cizinka na Instagramu.

    Nerozumím tomu, proč ti rozhlasoví moderátoři cpou lidem depresivní myšlenky. Je to ubohé! Ty kecy, co mají už tak nevzdělaní moderátoři, kteří nejdou daleko pro sprosté slovo. Ptám se, kdo je vybírá?“ ukončuje svou úvahu řečnickou otázkou Vyskočilová.

    Na zdánlivě neškodný příspěvek zareagoval jeden z jejích followerů, jenž napsal: „Ti moderátoři a české celebrity jako Verešová nebo Krainová, absolvovali ‚školu v Perlovce‘.“

    „Perlovka“ je zlidovělé jméno Perlové ulice v centru Prahy, která proslula tím, že je rejdištěm nejstaršího řemesla.

    Anife Vyskočilová tuto podivnou poznámku nenechala bez odezvy a přispěla svou troškou do mlýna. „Perlovka už není v módě. Jedna má školu za peníze, druhá ji ani nemá. Co já vím, ale holky si věří. A o tom to je, že?“ myslí si Anife.

    „Školou za peníze“ myslela Anife Andreu Verešovou a tím „druhá ji ani nemá“ zase Simonu Krainovou. Expres.cz proto obě úspěšné modelky kontaktoval.

    „Takové výkřiky může mít jen někdo, kdo má mindrák i se školou! Tohle je velmi motivující pro ty, kteří si myslí, že základem úspěchu je škola,“ řekla nám Simona Krainová s tím, že Instagram Anife Vyskočilové rozhodně nesleduje a je jí jedno, co se tam píše.

    „Znám spoustu loserů, kteří mají školy a neumí si poradit s ničím. Já jsem spokojená, mám fungující vztah, rodinu, vydělávám a někoho to asi se*e!“ nebrala si Simona servítky. O svém vzdělání se ale bavit nechtěla. „Je to zbytečné otevírat,“ míní jedna z našich nejúspěšnějších modelek.

    Simona Krainová se na téma svého základního vzdělání vyjadřovala již dříve. „Kdybych dodělala střední školu, moje odměna za ni by byla maturita a možná nějaká průměrná práce s průměrným platem a za hranice bych se podívala maximálně do Ruska a do Bulharska,“ uvedla kdysi modelka v magazínu Story.

    To druhá dotčená modelka, Andrea Verešová, nám za informaci poděkovala, vyjádřit se ale odmítla. „Mám tu syna, radši se jdu věnovat jemu. Děkuji za informaci,“ odvětila kráska, která má magisterský titul z právnické fakulty v Plzni.

    V minulosti se však spekulovalo o tom, jakým způsobem se k titulu dopracovala pod vedením plzeňského děkana Kindla, za něhož vznikl skandál se zaplacenými tituly. Mezi těmito studenty měla být dle spolužáků z ročníku i Andrea Verešová. Ta se ale důrazně ohradila a rozhodla se tehdy pomluvu řešit soudní cestou.

    „Andrea od roku 2000 studovala UK v Praze. Až na poslední semestr přešla do Plzně kvůli rizikovému těhotenství,“ vyjádřil se k tomu v roce 2009 pro deník Blesk její manžel Daniel Volopich.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:33 středa 28. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      93
    • Trapas
      61
    • Super
      46
    • Sladký
      28
    • Cože
      25
    • Tvl
      18