Agáta Prachařová do ordinace MUDr. Radima Uzla nakráčela před několika týdny. Její první otázky směřovaly na krizi v manželství po narození dítěte a na to, že manželé své ženy přehlížejí a v podstatě všechno nechávají na nich. Ze začátku se ptala, co mají cizí ženy dělat, ale hodně rychle to otočila sama na sebe!

Když přijde nějaká krize, jak se mám snažit to manželství zachránit?" zeptala se Agáta, která jen horko těžko maskovala ztrápený výraz a její lesklé oči mluvily za vše. 

Každé to manželství to řeší trošičku jinak. U nás v manželství, když přišla krize, tak jsme se separovali. Jakmile na vás jde amok, kdybyste ráda zařvala, rozmlátila něco nebo ho eventuálně něčím praštila po hlavě, tak je nejlepší jít bokem, počkat," radil Uzel.

„Ono to vyšumí a časem to přejde. Každý muž je jiný, je individuum a ne všichni jsou stejní, ale v žádném případě si nemyslete, že je nějaký muž svým způsobem v dospělém věku vychovatelný. To je krutý omyl. Ty jeho vlastnosti se mohou měnit, ale vždycky jenom a jenom k horšímu," objasnil doktor.

Ale Agáta si jeho cenné rady a zkušenosti moc k srdci nevzala, protože se Jakub Prachař od ní před několika dny odstěhoval. O víkendu se sice v jejich domě stavil a strávil čas s dcerkou Miou (1), ale zase odjel. Agáta měla v neděli narozeniny, dort dostala od rodičů a odpoledne strávila se synem Kryšpínem (7), ale kytice růží nebo dárku od manžela se nedočkala.

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií