Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad od Gunna nabírá posily


ikona
KarelR
david dastmalchianjames gunnsuicide squad
James Gunn si před Strážci Galaxie 3 odskočí k DC, aby tam řádně překopal Suicide Squad. 

Strážci Galaxie od Jamese Gunna jsou dodnes malý zázrak. Udělat z tak obskurního comicsu tak oblíbený film se v Hollywoodu povede jednou za mnoho let - a u Warnerů doufají, že tahle chvíle znovu nadejde 6. srpna 2021. Právě v ten den půjde do kin reimaginace Suicide Squad, která se pokusí odčinit hříchy prvního filmu. Co přesně to znamená? V jádru se vyzobe to nejlepší, co stvořil David Ayer (tedy Margot Robbie jako Harley Quinn, Viola Davis jako Amanda Waller a Courtneyho ujetý Captain Boomerang), a zbytek se hodí do koše, aby to Gunn udělal daleko lépe.

Už nějakou dobu víme, že se v hlavní roli objeví Idris Elba. Nakonec nebude hrát Deadshota, ale nějakou jinou postavu (to aby se nezabouchly dveře pro Smithův comeback ve "trojce"?), a dostane k ruce zbrusu novou bandu kámošů. Gunn zatím odhalil, že se jeho film inspiruje comicsy od Johna Ostrandera, což fandové docela kvitují. Trochu složitější je to však s postavami, jelikož se ve filmu objeví béčkoví až céčkoví hrdinové jako Ratcatcher, Peacemaker, King Shark nebo Polka-Dot Man.

Kdo si je zahraje? Milovníka míru a velkého lidského žraloka Gunn zatím neudal. Ovládání krys se nicméně ujala portugalská kráska Daniela Melchior a s tečkami si bude hrát David Dastmalchian, jehož znáte jako ruského hackera Kurta z marveláckých Ant-Manů. Přesně tak, oblíbenec Christophera Nolana a Denise Villeneuvea, jenž se objevil v Temném rytíři, Zmizení a Blade Runnerovi 2049 (a samozřejmě bude v Duně!), kývl na postavu jménem Polka-Dot Man. Gunn tak nejspíš chystá další velký úlet, který bude fungovat mnohem lépe, než by papírově měl.

---

Vytáhni v hospodě: Hollywood Reporter se loni rozepsal o Dastmalchianově pohnutém životním příběhu. V podstatě se dá říct, že kdyby nebyl v Temném rytíři, žije dodnes ve svém autě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace