„Když se necháte unést pocity, ale pak si vzpomenete, kdo jste,“ napsala na svůj instagram známá zpěvačka ke vtipné koláži dvou svých fotek. Na první z nich je uplakaná a na druhé už je opět sama sebou, vypadá na ní už méně nešťastně a navíc má rozhodný výraz a ukazuje, že jí může být každý úplně jedno.

Není divu, že jí hned fanoušci začali gratulovat, jak se dokáže s těžkými chvilkami v životě vyrovnat. „To je správný, dámo! Pamatuj na to, kdo jsi,“ napsal jí jeden příznivec v komentáři a další se přidávali: „Sakra jo, holka! Cítím s tebou.“

Interpretka písní Hello či Someone Like You sice přímo nenapsala nic k probíhajícímu rozvodu s manželem Simonem, s nímž má syna Angela (6), ale všichni si to tak stejně vyložili.

Už jen proto, že Adele si jinak své soukromí velmi střeží a nejenže kdysi tajila narození dítěte i svatbu, ale ani teď se k životní situaci zbytečně nevyjadřuje a uveřejnila pouze jedno oficiální oznámení. Ovšem ani její mlčení nezabránilo spekulacím. Nyní se totiž v britských médiích objevují zvěsti o tom, že už má zpěvačka novou lásku. Prý byla v Americe spatřena, jak se líbá s vousatým mužem. „Jsem teď rozvedená, takže se snažím najít svůj nový normál,“ měla se navíc podle Daily Star Adele svěřit svým přátelům.

VIDEO: Adele zkazila při předávání Grammy píseň George Michaela a vyžádala si začít znovu od začátku. Přitom sprostě klela v přímém přenosu.

Video
Video se připravuje ...

Adele zkazila při předávání Grammy píseň George Michaela a vyžádala si začít znovu od začátku. Přitom sprostě klela v přímém přenosu. youtube

 

Fotogalerie
36 fotografií