Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Sansa z Hry o trůny se vdala: Snad nenechá novomanžela sežrat hladovými psy

Sansa z Hry o trůny se vdala: Snad nenechá novomanžela sežrat hladovými psy
Zdroj: YouTube
+ Dalších 18 fotografií
svatba
Ačkoliv ve Hře o trůny skončila alespoň prozatím sama jako kůl v plotě, v reálu je už pár hodin šťastně vdaná. Sansa Stark alias Sophie Turner (23) zamířila se snoubencem Joe Jonasem (29) na Billboard Music Awards. Předávání cen se konalo v Las Vegas a zasnoubené hrdličky se rozhodly, že když už jsou na tak skvělém místě, prostě do toho praští!

Sophie Turner, která v seriálu Hra o trůny hraje Sansu Stark, se šťastně vdala. S Joe Jonasem tvoří pár od roku 2016 a v říjnu roku 2017 ohlásili zasnoubení. Svatba do roka a do dne se sice nekonala a hrdličky si daly na čas, ke svatbě se rozhodli impulzivně v Las Vegas, městě, které je náhlými sňatky proslulé.

Joe a Sophie jsou lidé se smyslem pro humor, čehož si jejich fanoušci už nepochybně všimli. Ačkoliv seriálová Sansa oblékla klasické bílé šaty a závoj, obřadem novomanžele provázel imitátor Elvise Presleyho a ti si místo klasických prstenů vyměnili prozatím jen lízátkové. Jejich oddání je ale oficiální a ze Sansy je nyní Sophie Jonas Turner.

Zatímco Joe měl na svatbě své bratry, Sophiinou družičkou se stala manželka Nicka Jonase Priyanka Chopra Ta neudržela slzy, když si zamilovaní novomanželé skládaly sliby. "Přísahám, že tě nikdy neopustím. Budu tě milovat a důvěřovat ti po celý můj život," znělo z úst hrdliček.

Doufejme, že manželství Sophie a Joea bude šťastnější než ta manželství, která si Sophie coby Sansa střihla ve Hře o trůny. Bylo by totiž velmi nemilé, kdyby musela jednoho z bratří Jonasů kupříkladu nechat sežrat hladovými psy. Na další záběry z roztomilé svatby se můžete podívat zde.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy