Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se začnou točit Strážci Galaxie 3?


ikona
Mr. Hlad
avengersendgameetrnalsguardians of the galaxyjames gunnmarvelshang-chi
Scénář je hotový. Kdy začne natáčení?  

Asi jste si všimli, že Avengers: Endgame je vcelku úspěšná comicsovka a docela se na ni chodí. Marvel uzavírá jednu velkou filmovou kapitolu, ale to neznamená, že se u Disneyho začnou všichni flákat. Fáze 3 sice oficiálně skončí až za pár týdnů se Spider-Manem: Daleko od domova, ale další filmy už se pomalu chystají. Víme, že příští rok dorazí sólovka Black Widow, za kterou Scarlett Johansson dostala údajně hezkých dvacet milionů, a studio teď potvrdilo i to, jak chce pracovat na dalších projektech. 

Ještě letos by se měla začít točit sci-fi comicsovka Eternals s Angelinou Jolie a hned po ní se Marvel vrhne na kung-fu Shang-Chi. A pak se konečně začne pracovat i na trojce Strážců Galaxie. Ti už měli být rozjetí dávno, ale Jamese Gunna dohnaly před pár měsíci idiotské tweety a dostal padáka. Nakonec si s Marvelem všechno vyříkali, ale mezi tím ho stačili ulovit Warneři, pro které točí The Suicide Squad. A to má přednost. Gunn potvrdil, že dopsal novou verzi scénáře pro další dobrodružství Star-Lorda a jeho party, ale teď se musí věnovat Sebevražednému oddílu. Na třetí Strážce Galaxie si tak letos čas určitě nenajde. Takže si holt ještě počkáme

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace