Hasičina: Krajská soutěž HZS Ústeckého kraje v disciplínách TFA
Foto: Hasiči
Děčín

Ústecký kraj, Petrovice - Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje ve spolupráci se Sportovním klubem hasičů Ústeckého kraje uspořádal krajské kolo soutěže družstev a jednotlivců v disciplínách TFA. Soutěž proběhla 29. dubna 2019 v areálu stanice Petrovice. Soutěže se zúčastnili přihlášení příslušníci územních odborů HZS Ústeckého kraje.

Hasiči soutěžili v kategorii A – 18 až 34 let, kategorii B – 35 až 44 let a kategorii družstev jednotlivých územních odborů, kdy se započítávaly tři nejlepší časy. V Kategorii A zvítězil Ondřej Tesař s časem 5:21 (min.), druhý byl Vojtěch Dvořák s časem 5:34 a třetí Dušan Víta 5:43. V Kategorii B zvítezil Robin Bureš s časem 5:05, druhý byl Petr Weihofer 6:08 a třetí Petr Ivančo 6:17.

0205soutez

Pořádí Družstev: 1. Územní odbor Děčín, 2. ÚO Litoměřice, 3. ÚO Chomutov, 4. ÚO Ústí nad Labem, 5. ÚO Žatec.

Soutěžilo se v disciplínách: rozvinutí hadicového vedení, sbalení dvou hadic B, hammer box, tunel, figurína, bariéra, závaží, výběh po schodišti.

0205souteztri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru