Přejít k hlavnímu obsahu

Čtenářky testovaly YES! tyčinky

Hledáte rychlou a zdravou svačinu plnou ovoce, zeleniny a ořechů? YES! tyčinky tohle všechno splňují a navíc mají zajímavé příchutě! Naše čtenářky tyčinky několik týdnů ochutnávaly a testovaly a nyní pro vás máme výsledky.

Tyčinky YES! v sobě kombinují ovoce, zeleninu a ořechy v netradičních a svěžích příchutích. Díky vysokému podílu ovoce a zeleniny obsahují hodně vlákniny a ořechy jim dodávají proteiny. Ovocná varianta je navíc bez přidaného cukru, v ořechových tyčinkách je pouze 5 g cukru. Pro vegany, celiaky i lidi s nesnášenlivostí laktózy je ideální volbou ovocná tyčinka YES! v jablečno-řepové kombinaci s vysokým obsahem vlákniny.

Příchutě YES! tyčinek

Jak YES! tyčinky hodnotily čtenářky?

Právě tato jablečno-řepová varianta tyčinek YES! čtenářkám nejvíce chutnala, nejčastěji zaznívalo, že je šťavnatá. „Více mě zaujala ovocná tyčinka s červenou řepou. V první řadě skvělou kombinací chutí, které jsou v tyčince dobře rozeznatelné a také to, že je bez přidaného cukru, což považuji za velké plus,“ hodnotila čtenářka Veronika. S ní souhlasila i další ze čtenářek, Šárka, která si tyčinku s červenou řepou také zamilovala. „Miluji ovoce a zeleninu a různá smoothie a myslím, že jedna tato tyčinka nahradí jednu z denních porcí zeleniny a ovoce.“ Testující Žaneta na ní nejvíce ocenila to, že byla svěží a plná ovoce.

Ořechová tyčinka zasytí

Ovšem ani ořechová tyčinka plná mandlí a pražených arašídů, doplněná o kvalitní hořkou čokoládu, mořskou sůl nebo brusinky, si u našich čtenářek vedla dobře. „Za mě vyhrála určitě oříšková, protože ořechy jsou super a mám je velmi ráda. Oceňuji, že nejsou téměř sladké, nevím proč by mělo být vše přeslazené. Takto alespoň více vynikne chuť ořechů," prozradila Vendula. U Karolíny vyhrála příchuť Mandle, mořská sůl a hořká čokoláda. „Kombinace je velmi chutná a zasytila mě i půlka tyčinky."

Jedinečná svačina

Při přirovnání k ostatním ovocným nebo ořechovým tyčinkám, které jsou k sehnání v obchodech, si čtenářky nedokázaly vybrat. „Tak to nevím, takto dobrou jsem ještě neměla,“ uvedla například Hanka. A podle další z testujících se ani k žádné jiné tyčince přirovnat nedá. „Nebyla vůbec sladká, s takovou tyčinkou jsem se ještě nesetkala," řekla Věra.