Hráčská asociace spustila projekt pro duševní zdraví sportovců

02.05.2019, 22:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

nejvyssi cas

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš tak 23 hodin a 55 minut po dvanáctý

Reagovat
smazaný uživatel

A všem hráčům se otočí život o 360°

Reagovat
salm0n

Pro Řepku pozdě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Řepka má zrovna čistou hlavu extrémně, vevnitř bys nenašel nic.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kilobyte

Řepka má hlavu čistou, skoro jako ve vakuu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nevím, vždycky jako největší problém vnímám - přiznat si, že je něco špatně. To, že vyhledám nějakou pomoc, je až další krok, kam se nemusí každej dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to spolu ale dost uzce souvisi. Kdyby se o tehle vecech vic mluvilo a spolecnost mela informace, o jak vaznou vec jde a ze existujou moznosti, jak si nechat pomoct, tak bude urcite jednodussi si to priznat.. reknes si, ze to ma spoustu lidi a neni to nic hroznyho. Ale takhle danej jedinec ma pocit, ze je nejakej exot a radsi to dusi v sobe.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Čerpáme inspiraci," dodala Haindlová...

A FAČR čerpá dotace

Reagovat
JackDaniels.

vyborna sprava pre cesky futbal, toto moze posunut mnohych hracov na vyssiu uroven, zaroven zvysit kvalitu, mentalita zohrava vo vacsine pripadov zasadnu rolu vo vyvoji hraca

Reagovat
ratusek

Ono když má někdo problémy, tak to v kabině neventiluje, protože by se mu smáli. Psalo to víc lidí na bezfrazi. Na druhou stranu prostě nechápu, jak může profík, co má vše, mít deprese.

Reagovat
wjillm

Definuj "má vše". Jsou to lidi, jako my. Dostanou kopačky, špatné investice, zdravotní komplikace.. a průser je na světě. Každý vnímáme a řešíme problémy jinak. Bereš to ze svého pohledu a pohledu peněz. Já být profík, tak mám taky problémy. Chci za každých okolností podat maximální výkon a ne vždy to někde a když to nejde, tak se tím užírám. Poté co po kariéře? Budu mít dost peněz, mužů investovat miliony? Co když se zráním? Kontakt mi končí za dva roky, bude mě někdo chtít? Ano, někteří hráči přemýšlí jinak a poté po kariéře jsou úplně v říti, pro ty je tu tento projekt.

Reagovat
ratusek

Po kariéře dejme tomu, ale v průběhu kariéry mít deprese? Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal jsi někdy sport na nějaký vyšší úrovni ? Pokud je ten sport pro někoho všechno a živí se tim tak můžou rozhodovat i věci který by se tobě mohli zdát jako kraviny... A ne každej je psychicky zdatnej, je to jedno s druhým no...

Reagovat
frankiefcb

Tak zaprvé naše kopačky nemají "vše" a za druhé peníze neovliˇvňují to, že nebudeš mít deprese.

Reagovat
Posledni Kovboj

Protoze to s tim tak uplne nesouvisi. Ono se to blbe vysvetluje, ale deprese rozhodne nevznikaj z toho, ze neco nemas.

Reagovat
ratusek

deprese beru, že vzniká z dlouhodobého stresu, že tě něco trápí a ať děláš co děláš, tak to stejně nezmizí. Což dle mě plyne z dlouhodobých pronlémů normálních lidí, co asi tak trápí kopačky?

Reagovat
Posledni Kovboj

ale takhle jednoduchy to fakt neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

Jo a dneska v blesku je článek o Feninovi kterej na tom měl vystupovat, ale byl tak nalitej po poledni že ho z toho radši stáhli

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja jsem se mu dost smal, ale on je zrejme fakt alkoholik na urovni Pacandy. To asi nedopadne dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele