Gigamon Kick off 2019 v Praze

3. 5. 2019. (redaktor: František Doupal, zdroj: Veracomp)
Výrobce v oblasti síťové visibility – společnost Gigamon – uspořádal v Praze historicky první Kick off setkání pro své obchodní partnery. Spoluorganizátorem setkání byl výhradní VAD distributor Veracomp.

Dvoudenní konference se uskutečnila ve dnech 23. a 24. 4. 2019 v prostorách školícího střediska Veracompu. Krom týmu z české pobočky distributora a jeho partnerů dorazili i zástupci z ostatních evropských zemí, ve kterých Veracomp působí, včetně Krzysztofa Grindela, obchodního ředitele pro region CEE. Za výrobce dorazilo téměř kompletní evropské vedení. Setkání tak bylo do velké míry interaktivní – došlo k výměně zkušeností, informací a tipů na nové obchodní příležitosti.

Konferenci zahájil Mark Draper, EMEA channel manager, který představil nový partnerský program a strategii pro rok 2019. Gigamon meziročně roste a sílí – a tomu odpovídají vyšší ambice a větší možnosti. Podmínky a očekávání pro nové partnery nastínil John Mitchell, senior director EMEA channel sales manager. Toho poté stran marketingu doplnil Chris Hayward, EMEA marketing director: Gigamon připravil pro partnery nový marketingový portál a pracuje na větším povědomí o značce na koncovém trhu. O práci distributorů s partnery a jejich vzdělávání pak hovořila Anne-Marie Collinsová – senior global service partner program managerka.

Večer si účastníci konference zpříjemnili návštěvou pražského pivovaru Ossegg: Kromě komentované prohlídky pivovaru a ukázky práce sládka došlo i na ochutnávku několika druhů místního piva a různých ryze českých chuťovek.

Druhý den setkání byl technicko-partnersky orientovaný: Ralf Weber, regional sales director, představil modelovou strategii úspěšného obchodního případu s Gigamonem a návazně ho doplnil senior sales engineer Dejan Laketić s novinkami v portfoliu řešení. Následně slovo přebral český Veracomp tým s Jaroslavem Jurníčkem, business development managerem a podělil se o své zkušenosti – Gigamon totiž v České republice – hned po Německu - roste nejrychleji v Evropě.

Setkání zakončili Mark Draper a John Mitchell, kteří společně poděkovali partnerům i distribučním týmům za účast. Podařilo se předat důležité informace, zkušenosti a získat řadu osobních vazeb.

Obrazová galerie: