Ordinace na Nově: Překvapivá náhrada za Etzlera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ordinace na Nově: Překvapivá náhrada za Etzlera!

Pavlína Němcová s Petrem Rychlým a Miroslavem Etzlerem v Ordinaci v růžové zahradě 2
Pavlína Němcová s Petrem Rychlým a Miroslavem Etzlerem v Ordinaci v růžové zahradě 2 (TV Nova)

Jiná tvář, ale stejné chování. Intrikán a podrazák z Ordinace v růžové zharadě 2 Miroslav Etzler (54) v seriálu na nějakou dobu na vlastní žádost sice končí, ale TV Nova už za něj má náhradu. Vystřídá ho Pavel Řezníček (52).

Odchod ze seriálu prozradil Etzler sám. Nova s ním ale i nadále počítá. „V dlouhodobém seriálu je vývoj dějových linek a jejich změny přirozeným procesem. Každou sezonu některý z příběhů uzavíráme a nový otvíráme, jiný na čas opouštíme a po čase se k němu vracíme. To je i případ postavy Miroslava Etzlera, doktora Karla Rytíře, kterého určitou dobu neuvidíme, co bude dál, to logicky nemůžu prozradit,“ vysvětluje kreativní producentka seriálu Simona Matásková (61) odchod seriálové postavy, která na nějaký čas zmizí do Paříže.

Etzler jako komplikovaný doktor Karel Rytíř rozvířil klidné vody v rodině ordinační stálice Petra Rychlého (53) coby Čestmíra Mázla. Po jeho odchodu ale dějová linka rodiny Mázlových rozhodně neustrne. Scenaristé připravili další drama. O pořádný rozruch ve vztahu Mázla a Aleny Rytířové v podání Michaely Badinkové (40) se totiž postará jeden z nejobsazovanějších herců současnosti.

„Máme radost, že se nám podařilo pro tuto roli získat Pavla Řezníčka. Potřebovali jsme charismatického chlapa a dobrého herce. Jeho postava má nejedno tajemství... Je to hodný chlap, nebo brilantní manipulátor? Odpověď si necháme až na podzimní sezonu,” řekla Matásková. Nadšený je i Pavel Řezníček. „Přišla nabídka, jednání bylo velmi vstřícné, korektní. Těším se,“ sdělil představitel doktora Martina Řezníček.

 Jan Čenský a Dana Morávková musí do márnice kvůli ztracené Haničce. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.