3/5
Domov na vlně luxusu

Domov na vlně luxusu

3. května 2019 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

Rodinná firma Á la Maison, to jsou luxusní, komfortní interiéry, bytové doplňky a textilie, dekorace, funkční dekorativní předměty, vše oplývající originalitou, osobitostí a často nadčasovou elegancí.

Aktuálně můžete produkty mladé značky Lene Bjerre koupit se slevou. Přinášíme vám pár tipů na několik cool kousků.

Zelená keramická dekorativní a servírovací mísa z kolekce Aabella za 1 575 Kč z původních 2 250 Kč.Zelená keramická dekorativní a servírovací mísa z kolekce Aabella za 1 575 Kč z původních 2 250 Kč.

Spolupráce Á la Maison

Á la Maison spolupracuje s dalšími rodinnými firmami, v nichž se řemeslná zkušenost dědí napříč generacemi. Najdete tu proto výrobky značek:

  • Möve, Ashleigh & Burwood London a Christian Fischabcher
  • Daunenstep, Cole & Son a Osborne & Little
  • Nina Campbell, Mathew Williamson a Designers Guild
  • Ralph Lauren Home, The Royal Collection a Christian Lacroix
  • Byron and Byron a Houlès
Černý keramický ručně malovaný džbán z kolekce Abella za 1 015 kč z původních 1 450 Kč.Černý keramický ručně malovaný džbán z kolekce Abella za 1 015 kč z původních 1 450 Kč.

Mládí vpřed

Také se objevují mladé značky, jež jsou plné nadšení a entuziasmu jejich majitelů. Mezi ně patří značky:

  • Lene Bjerre, Giardinni Wallcovering
  • Julia Knight Collection
  • Balmuir a Artelore Home
Malá keramická dóza se lžičkou z kolekce Abela slevněná na 553 Kč z ceny 750 Kč.Malá keramická dóza se lžičkou z kolekce Abela slevněná na 553 Kč z ceny 750 Kč.

Butik, Living centrum i eshop

Hledáte-li tedy kvalitní výrobky pro vybavení svých příbytků, pak jste zde v Á la Maison správně. K nákupu můžete využít butiku na adrese Nákupní centrum Palladium, Nám. Republiky 1, 110 00 Praha, anebo nakoupit v pohodlí domova na e-shopu Alamaison.cz. Najdete zde to nejlepší, co pro vás firma objevuje každoročně na světových veletrzích.

Firma Á la Maison rovněž nabízí realizace interiérů svými designéry, a inspirovat se můžete v New living centru firmy na adrese Šafránkova 1238/1, 155 00 Praha 5, anebo využít email atelier@alamaison.cz. Rádi vám představí svoji práci a nabídnou možnosti řešení.

Malovaný hrnek se lžičkou stál původně 550 Kč, a nyní je k mání za 385 Kč.Malovaný hrnek se lžičkou stál původně 550 Kč, a nyní je k mání za 385 Kč.

Zdroj foto: Á la Maison

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS