Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dojemné loučení s Jaroslavem Kepkou (†83): Dorazila i narozeninová Jiřina Bohdalová (88)

Dojemné loučení s Jaroslavem Kepkou (†83): Dorazila i narozeninová Jiřina Bohdalová (88)
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 16 fotografií
Poslední sbohem
Dnes proběhlo poslední rozloučení s pohádkovým Rumplcimprcamprem. Jaroslavu Kepkovi (†83) přišla dát sbohem celá herecká elita. A jak pohřeb probíhal?

Divadlo na Vinohradech dnes vyvěsilo černé vlajky. Probíhalo tam poslední rozloučení s legendárním českým hercem Jaroslavem Kepkou. Opustil nás náhle 24. dubna poté, co se mu doma udělalo zle.

Herec strávil na prknech Vinohradského divadla dlouhých 44 let a do nebe ho přišla vyprovodit hvězdná elita. Na čestné stráži u rakve se vystřídali Dagmar Havlová (66), Kateřina Brožová (51), Naďa Konvalinková (68), Otakar Brousek mladší (61), Hana Maciuchová (73), Simona Postlerová (54) a mnoho dalších. Nechyběla ani Jiřina Bohdalová, která shodou okolností dnes slaví úctyhodné 88. narozeniny.

"Teď nás Jarouškova duše opustila, aby se v nekonečném vesmírném scénáři připravila na novou roli," pronesla Maciuchová. Proslovem mu vzdala čest nejen ona, ale i režisér Juraj Deák (60), Postlerová a synovec Ondřej Kepka (40), který zmínil, jak bezmezně Jaroslav svou rodinu miloval.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy