Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ženě (†64) selhaly ledviny: V nemocnici ji do krve zmlátila jiná pacientka! Prý chrápala

Autor: ital - 
3. května 2019
16:10

K hroznému incidentu došlo v nemocnici Hull Royal Infirmary ve Velké Británii. Eileen Buntingovou (†64), která zde ležela kvůli selhání ledvin, zbila jiná pacientka, s níž sdílela pokoj. Žena prý Eileen napadla, protože jí vadilo její chrápání. Eileen se z útoku nevzpamatovala a na počátku dubna zemřela. Její syn Mark Bunting tvrdí, že šlo o úkladnou vraždu.

Čtyřiašedesátiletá Eileen Buntingovová z britského města Kingston upon Hull ležela v nemocnici Hull Royal Infirmary poté, co jí selhaly ledviny. Její rodina si myslela, že na lůžku v nemocničním pokoji bude v bezpečí a že tam o ni bude dobře postaráno.

Nikoho by nenapadlo, k čemu se schyluje. Jedna z dalších pacientek, která s ní sdílela pokoj, totiž Eileen v noci napadla hrnkem. Způsobila jí zranění na hlavě. Eileen o několik dní později zemřela. Rodina z toho obviňuje útočnici i zaměstnance nemocnice.

„Sestřičky byly na obchůzce a všimly si, že dveře jsou zavřené. Mou matku našly celou od krve. Dveře byly zatažené a zajištěné prostěradlem. Ta žena musela útok na matku plánovat. Bylo to úkladné,“ vyjádřil se Eileenin syn Mark Bunting.

Její manžel Philip je téhož názoru. „Jedna z pacientek mi řekla, že noc před útokem si jedna z pacientek, která později napadla mou manželku, stěžovala, že Eileen chrápe. Tu noc si vzala prášek, tabletu na spaní a ona ji prostě napadla. Vím, že to mělo co dělat s chrápáním. Vím, že to byl ten důvod,“ prohlašuje.

Philip se rovněž svěřil s tím, že na druhý den se měla Eileen vrátit domů, ale po útoku se její stav znovu rapidně zhoršil. „Po několika dalších dnech nám řekli, že jí zbývá jen pár dní života. Mluvila z cesty, k lidem, kteří neexistovali. Prostě to nebyla ona. Nemělo se to stát,“ řekl.

Nemocnice napsala ve svém prohlášení: „Rádi bychom vyjádřili upřímnou soustrast rodině paní Buntingové. K útoku došlo v brzkých ranních hodinách. Pacientka, která útočila, neměla žádné záznamy, které by nasvědčovaly násilnému chování. Počet zaměstnanců v nemocnici odpovídal národním směrnicím, ale není možné, aby byli s každým pacientem po celou dobu.“

Podle nemocnice byl personál byl v šoku, ale okamžitě jednal podle předpisů. Zaměstnanci prý informovali ochranku, ujistili se, že Buntingová dostala řádnou lékařskou péči, zavolali policii a zaznamenali útok jako mimořádnou událost.

moje_vec ( 3. května 2019 17:26 )

POZOR! Prosím OHLAŠUJTE A BLOKUJTE každý nick :mtpetr a jeho další, co
zde propagují
pornostranky, pedofilii a nahé ženy ! Pozor je tam agresivní VIR! Spálí
vám to a
zablokuje PC!Vlastní zkušenost! Je tam následný sledovací vir :oswarr44x/#.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání