Cvičení

Roxy Yoga na Štvanici i v roce 2019! Dorazíte?

 

Autor úvodní fotky: Luboš Mudroch (Instagram)

Snad jste si nemysleli, že vás letos ochudíme o již klasické červnové lekce jógy na Štvanici. Lekce budou i letos probíhat pod křídly Roxy, které mi pomůže s organizací a pohodlím pro cvičící.

A teď už praktické informace!

Kdy se na lekce můžete těšit?

Každé červnové úterý od 18 – 19 hodin.

Lekce začíná přesně v 18 hodin, tak prosím dorazte o chvilinku dříve, můžeme si popovídat, rozmístit jógamatky a užít si 60 minut poctivého cvičení při zapadajícím slunci na břehu Vltavy.

Jak to vypadalo minulé roky? Mrkněte na video:

Kde nás najdete?

Na ostrově Štvanice!

Lekce se koná na Štvanickém ostrově mezi Karlínem a Holešovicemi, a to v jeho cípu na travnaté ploše nedaleko stanoviště přívozu Štvanice. Přesné místo na mapě najdete zde.

Jak se tam dostanete?

Pešky, tramvají nebo klidně přívozem!

U ostrova Štvanice staví tramvaje na zastávce Štvanice. Odtud už krásně dojdete pěšky až na východní cíp ostrova, kde uvidíte vlajky a mnoho lidí s jógamatkami.

Pokud byste chtěli být styloví, můžete na lekci připlout přívozem z Pražské tržnice nebo ze stanoviště Karlín-Rohanský ostrov.

Nejbližší stanice metra jsou Florenc nebo Vltavská.

štvanice-yoga.mapa

Co vás čeká?

Hodinová lekce power jógy.

Nebojte se, nebude to nic krkolomného ani strašlivě těžkého.

Kdo jste navštěvovali lekce minulý rok, určitě víte, že hlavním smyslem je protáhnout se na čerstvém vzduchu a trochu se i zapotit, potkat milé lidi s podobnými zájmy a užít si lekci plnou pohody a legrace.

Potřebujete něco?

  • registraci (čtěte dále)
  • jógamatku
  • štěstí na počasí

Pro první z vás bude na místě čekat několik jógamatek od Roxy, pokud ji ale doma máte, vezměte ji prosím s sebou.

Jste začátečníci? Nevadí!

Úplně v pořádku! I pro vás je lekce jako dělaná, všechny prvky vám vysvětlíme a provedení ukážeme. Můžete si kdykoliv odpočinout nebo utéct, slibuju, že se neurazím! ?

Stojí to něco?

Ne!

Jako vždy budou lekce zcela zdarma, jediné, čím nám můžete zaplatit, je úsměvem. Těch si vážíme nejvíce. Pořádání jógy nás baví a moooc se na ni těšíme.

Na lekcích je vždy strašně milá atmosféra a budeme rádi, když ji podpoříte. Dorazte s kamarádkou, maminkou, kolegy nebo s pejskem!

Co když bude pršet?

Pokud by pršelo, lekce se konat nebude. Budeme bedlivě sledovat předpověď, ohlídáme mraky a kdybychom je náhodou neohlídali, tak vám dáme e-mailem nebo na Facebook události každé úterní dopoledne vědět, pokud by se lekce rušila. Kdybyste si nebyli jistí, napište mi na fitfab@email.cz.

I proto je nezbytná registrace – abyste se případně o zrušení lekce dozvěděli.

Musíte se registrovat?

Ano, prosím!

Protože organizování podobné akce není úplná hračka, poprosíme vás o vyplnění přihlašovacího formuláře, abychom věděli, kolik vás na lekci přibližně dorazí a my tak budeme kdyžtak připraveni na všechno.

Takže se prosím směle hlaste kliknutím na modrou ikonku ROXY YOGA REGISTRACE vpravo dole ?

Zlobí vám registrace? Zkuste se registrovat z jiného prohlížeče a předtím stránku aktualizovat 🙂

Prosím registujte se na každou lekci zvlášť (myslíme tím na každé úterý) a to vždy po skončení lekce předchozí. Na první už se můžete registrovat teď!

Kdo lekci povede? Andy, Kati a Andrejka!

Lektorky budeme tentokrát tři – z důvodu lepší organizace a kontaktu s vámi v průběhu lekce.

Lekci povede Andy Pavelcová, autorka blogu Fit & Fabulous a fitness programu FITFAB Strong. Více o mně si můžete přečíst tady. Na instagramu mě najdete jako @andy.fitfab – a přidejte si mě, budu tam přidávat fotky z lekcí!

Na mé lekce se můžete těšit 4.6. a 11.6.

Druhou lektorkou je Kati Selešiová.

Herečka, tanečnice, zpěvačka a lektorka z našeho programu FITFAB Strong. Těšit se můžete na lekci, u které se pořádně protáhnete, Kati totiž léta dělala balet a jen tak něco vám neodpustí.

Na Kati lekci se můžete těšit 25.6. a mrknout můžete také na její Instagram plný divadelního zákulisí.

Třetí lektorkou je Andrejka Mokrejšová.

Andrejka je také lektorka z programu FITFAB Strong. Její lekce jsou plné klidu, ale také kafíčka. Je totiž průkopnicí Coffee Yoga lekce, kterou si můžete pustit tady.

Na Andrejky lekce se můžete těšit 18.6. a mrknout můžete také na její Instagram plný zdravých receptů.

Tak co, dorazíte?

Na lekci můžete vzít kamarády, přítele, manžela nebo pejska. Vítáni jsou všichni a budeme se na vás těšit. Pokud máte nějaký zdravotní problém, dejte nám o tom vědět před začátkem lekce a my vám se cviky poradíme a pokusíme se je přizpůsobit vašim možnostem.

Jakékoliv otázky směřujte sem do komentářů nebo na e-mail fitfab@email.cz!

Uděláte nám radost, když se přihlásíte na Facebookovou událost a pozvete i své kamarády.

Těšíme se na vás!

Andy, Kati, Andrejka a Roxy

7 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *