Domů Sex & vztahy Kluci Jak chodit s youtuberem a nezblaznit se III. ...

Jak chodit s youtuberem a nezblaznit se III. 5/5 (1)

0

Máme tady poslední část této mini článkové série a mé poslední postřehy z mého  vztahu. Předchozí 1. čast a 2. část.

 

Romantika? Co to je?

98 % gamerů netuší , to to je romantika a jemné náznaky typu:to je pěkné , jak ji hladí po zádech, krásně tady voní růže a vzdychaní  u romantických filmů s ním nehne a nedojde mu,  že  i vaše jemná romantická  dušička alespoň občas potřebuje takové  zacházení. Chcete kytici růží?  Na chystanou vanu s pěnou a svíčkami ? Mazlení při filmu? Ale prosím vás, samotného ho to ani ve snu nenapadne! Vše je mu třeba říct na rovinu, nejlépe i názorně ukázat a opakovat!  Třeba se vám poštěstí a jednou ho samotného trkne,  že by třeba mohl udělat nějaké to gesto a překvapí vás. Až se to jednou stane mě, určitě dám vědět.  Zatím však jen 2 roky marného čekání :)

Občas mu nebudete rozumět…

Čas od času se stane,  že při jeho výhradních monolozích o hrách, strategiích a podobných věcech,  které posloucháte napůl ucha a část jde stejně okamžitě pryč, že zaslechnete pro vás neznámé slovo,  jehož význam nezachytáváte ani z dálky. Pokud máte znalost angličtiny na dobré úrovni, lze význam odvodit, člověk si ale nikdy nemůže být jistý. Pokud jste navíc antitalent na jazyky (jako já) a nejste gamerka, tak si můžete myslet,  ze mluví nějakou vymyšlenou řečí. Slova jako raige quit, expit,  vykillit,  enemíčka nebo epic mega loot vás nechají chladnou a půjdou mimo vás i nadále.

 

Zkrátka je třeba si přiznat, že chodíte s tvorem podobném mimozemšťanovi,  který mluví vlastním jazykem, sociální interakce jsou pro něj jedna velká neznámá,  často žije po nocích a přes den vyspává a stále se vás snaží a bude snažit zatáhnout do jeho jiné reality. My,  které s takovým tvorem vydržíme,  můžeme být rády, když je

Líbil se vám článek? Ohodnoťte ho, budeme rádi.