Těšíte se na léto? Zkraťte si dlouhé čekání s voňavými novinkami!

Objevujte nové země, navštivte historická města, nebo se jen vydejte na jarní procházku rozkvetlým ovocným sadem či květinovou zahrádkou. Probuďte v sobě správnou letní náladu s pomocí zbrusu nových vůní od světových značek. Představujeme vám nejoblíbenější novinky letošního roku.

Po stopách umělců do slunné Florencie

Roberto Cavalli už podruhé vzdává hold svému rodnému městu a představuje jedinečnou atmosféru úžasné Florencie prostřednictvím dámské parfémované vody Florence Amber. Její chyprově-květinová vůně evokuje sluncem zalité dny plné radosti a optimismu. Tradiční italské tóny citrusů a cypřišů otevírají smyslnou ženskou kompozici, v jejímž srdci dřímají bílé květy gardénie, kašmírové dřevo a kdoule. Nejkrásnějším tónem této parfémované vody je ale bezesporu lehounký čistý med, který odsunul do pozadí i méně výrazné pačuli. Zamilujte se do čarovné vůně v elegantním flakonku z broušeného skla!

Vychutnejte si ovocný koktejl na pláži

Jestli milujete letní ovocné tóny v doprovodu exotických květin, nenechte si ujít novou toaletní vodu ESCADA Miami Blossom. Tato vůně vás v myšlenkách okamžitě přenese na plážové lehátko v dalekých krajích, lehký mořský vánek vám bude jemně čechrat vlasy a užijete si povedenou relaxaci za zvuků šplouchání vln. Úvodní tóny šťavnatých pomerančů, borůvek a vodního melounu naladí vaše čichové buňky a poté předají žezlo bílým květům. Jasmín, tuberóza a květy tiaré doznívají v základu, který tvoří smyslné pižmo, ambroxan a santalové dřevo.

Letní verze legendární Eternity

Pohodová, letní a nekomplikovaná. Přesně taková je dámská parfémovaná voda Calvin Klein Eternity Summer 2019. Jedna z mnoha následovnic dnes již legendární vůně Eternity z roku 1988 našla inspiraci v přímořské flóře, nekonečném lenošení na pláži a úchvatných západech slunce. Užijte si svěží kompozici ovocných tónů, jako jsou hruška, pomeranč a vodní meloun, nechte se vlákat do zahrady plné rozkvetlých pivoněk, lilií a hyacintů a najděte se ve smyslné kombinaci elegantního santalového dřeva, erotizujícího pižma a bílé ambry.

Myslíme i na muže

A nejen my. Myslel na ně i dobře známý parfémový dům Calvin Klein, který vedle dámské parfémované vody Eternity Summer 2019 představil i její mužskou verzi, toaletní vodu Eternity Summer 2019 For Men. Slaná fougere vůně přináší svěží mořský vzduch a pohodovou atmosféru letního odpoledne na pláži. Kompozice vonných složek si získá mužské sympatie díky jiskřivým citrusům, zeleným bylinkám a mořské soli. V základu vůně, který na pokožce vydří neuvěřitelně dlouho, se otevře svůdné pižmo, jantarová pryskyřice a cedrové dřevo. Můžete ji bez obav nosit celé léto!

Unisex průvodce po letních dobrodružstvích

Hledáte-li okouzlující vůni, kterou může sdílet muž i žena, máme pro vás moderní jiskřivou vůni CK One Summer 2019 taktéž od Calvina Kleina. Moderní jiskřivá kompozice vodních a zelených tónů se perfektně hodí pro mladé lidi s dobrodružnou duší, kteří milují netradiční destinace a neustálé poznávání světa. V jednoduchosti je krása a tohoto hesla se drželi i parfuméři značky Calvin Klein. Jednoduše přímočará kombinace vodních tónů, zeleného čaje matcha a dřeva vyplaveného na pláž si už získala bezmeznou oblibu spousty lidí z celého světa. Prohlédněte si kompletní nabídku parfémů v online parfumerii Elnino.cz a vstupte do letošního léta s novou vůní!



Komentáře

Žakuja
Escada mám pro mě nej vůně, dostala jsem ji a dárce se mi trefil do vkusu
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.