Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Renáta Řepková konečně promluvila: O Řepkovi, plastice a nové lásce

    První manželka Tomáše Řepky Renáta | foto: Koláž Expresu

    Dost bylo mlčení! Rozhodla se první manželka Tomáše Řepky Renáta a po dlouhé době poskytla rozhovor. Způsob ovšem zvolila velmi netradiční. Vyzvala totiž sledovatele svého instagramového účtu, aby jí oni pokládali dotazy. Ti se pochopitelně zeptali i na jejího bývalého manžela, který byl pravomocně odsouzený k 2,5 letům ve věznici s ostrahou. Jaké odpovědi se fanoušci dočkali?

    Dlouhé roky se držela v ústraní, nyní se ale rozhodla vylézt z ulity. První manželka, jež se s otcem svých dvou dětí soudí o nezaplacené alimenty ve výši téměř dva a půl milionu korun, se rozhodla dát možnost všem svým sledovatelům na sociálních sítích, aby jí položili jakoukoliv otázku. A ty se pochopitelně točily právě kolem slavného bouřliváka.

    Ačkoliv to v Renátě Řepkové musí bublat a „trampoty“ svého exmanžela by určitě ráda okomentovala, zatím drží dekorum a na dotaz ohledně Tomáše Řepky odpověděla, že ho nebude komentovat. Když se jí ale jiný tázající zeptal, zda již našla osudovou lásku, místo odpovědi zveřejnila zamyšlený emotikon.

    Zajímavá byla odpověď na dotaz, zda je ve vztahu a jestli má nějaké plastické operace. Na první část odpověděla, že něco vyzkoušela a krášlí si údajně jen vrásky na čele.

    Zatímco o druhé manželce Tomáše Řepky Vlaďce Erbové a jeho aktuální partnerce Kateřině Kristelové toho veřejnost ví opravdu hodně, mnohdy až moc, Renáta Řepková žije již roky v ústraní. Na rozdíl od dvou již zmíněných dam se mediální pozornosti vyhýbá a snaží se žít obyčejný život. Mlčela, přestože si po rozvodu s Řepkou prošla doslova peklem.

    Přestože se s Tomášem Řepkou seznámila v době, kdy hrál v Ostravě za šest tisíc měsíčně, byla s ním dlouhých šestnáct let. Následovala ho v kariéře, byla mu oporou, starala se o jejich dvě děti a jako poslušná manželka mu poskytovala veškerý servis. Poté, co se Řepka zakoukal do Vlaďky Erbové, měl ji i děti nechat zcela bez peněz.

    Podle čeho si asi Řepka své partnerky vybírá?

    „Domnívala jsem se, že majetek sepíšeme a rozdělíme. Já bych se spokojila se čtyřiceti procenty. Máme chalupu, která by připadla manželovi, byt bychom mohli ocenit a započíst nebo ho nechat dětem. Pak bych pro sebe nechtěla žádné další platby. Manžel mi ale po odchodu k paní Erbové sebral platební karty i přístupová práva k účtům, takže nemám z čeho žít. Léta jsem se starala o něj a o rodinu, nechodila jsem do práce, není teď snadné nějakou sehnat,“ svěřila se před lety Renáta Řepková, která tak ze dne na den zůstala bez prostředků.

    Tomáš Řepka sice za svou fotbalovou kariéru vydělal stovky milionů korun, když ale došlo na lámání chleba a měl zaopatřit své děti, ke svým závazkům se nepostavil jako chlap.

    „Když jsme žili ve spokojeném manželství, chtěl, aby Veronika studovala elitní školu, kde je vysoké školné. Před rozvodem jsem navrhovala, aby složil do banky školné na celou dobu, pak by o to měl snížené výživné. To se nestalo, takže školné je v těch 131 tisících. Navíc platí pořád opožděně a dostává mě do problémů. Podle mě to dělá schválně. Nemám peníze, platím školné za děti také pozdě a dívají se na mě jako na dlužníka. Nedávno se mi manžel smál, že je zvědav, z čeho budu platit pojistky na děti a na auto. Ponížil mě a já nevím proč,“ ptala se kdysi v rozhovoru pro Blesk Řepková.

    Renáta Řepková stále fandí Spartě.

    Otázkou je, zda by dneska nebylo vše jinak, pokud by Tomáš Řepka v červnu 2009 nekývl na focení kampaně pro Mercedes. Právě tam se totiž měl poprvé potkat s Vlaďkou Erbovou. Tam měla přeskočit pomyslná jiskra.

    O poměru tehdy ještě svého muže se Řepková měla dozvědět z novin. Poté dokonce jako uragán měla vletět do herny, kde si Řepka s Erbovou dávali tajné rande. Shodou okolností u toho bohužel byl i její syn Tommaso, čehož paní Renáta zpětně litovala.

    Do jejich rozvodové války se ale zapojila dcera Veronika. Ta dokonce napsala svému otci otevřený dopis, v němž vztah s Vlaďkou Erbovou kritizovala. Doslova napsala, že se na ně táta kvůli Erbové vykašlal.

    Ačkoliv od té doby uplynuly doslova roky, Řepka si stále ke svým dětem cestu nenašel. Syn Tommaso dokonce měl před několika týdny u soudu sdělit, že s otcem nikdy nebyl na dovolené, a když mu dává dárek, žádá po něm podpis jako důkaz. Přesto má Řepka k dnešnímu dni na alimentech na své dvě děti z prvního manželství dlužit 2 370 000 korun.

    Tomáš Řepka

    Fotbalista už několikrát požadoval snížení výživného, které mu bylo v době rozvodu vyměřeno na 131 tisíc korun měsíčně. Sice mu bylo později sníženo na 50 tisíc měsíčně na obě děti, ale ani to neplatil. O snížení výživného soud žádal znovu. Argumentoval tím, že je nejen bez úspor, ale žije z almužny.

    „Vydělávám si hodinovými tréninky, ale to je almužna. Pomáhá mi rodina. Jiný příjem nemám,“ dodal u soudu Tomáš.

    S ohledem na to se zdá být částka 25 tisíc korun měsíčně, již Řepková vydělává jako asistentka v jedné z pražských prodejen s luxusními vozy, jako hotové jmění. Možná i proto Řepkova první žena pomalu vystrkuje růžky. I s tím málem je bohatší než její exmanžel, který svého času neměl problém utratit miliony za luxusní auta.

    Nejspíš se Renáta řídí rčením, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:20 úterý 3. září 2019. Anketa je uzavřena.

    • Super
      173
    • Trapas
      75
    • Haha
      72
    • Tvl
      38
    • Sladký
      27
    • Cože
      26