Narozeninový koncert Rádia BLANÍK na Konopišti je beznadějně vyprodaný

Rádio BLANÍK každoročně organizuje narozeninový megakoncert na Konopišti. Letošní akce se uskuteční už za čtyři týdny. Pořadatelé hlásí, že koncert je už nyní beznadějně vyprodaný. Poslední volné vstupenky lze vyhrát ve vysílání.

Pohled z ptačí perspektivy. Rádio BLANÍK zcela vyprodalo Konopiště. Archivní foto Rádia BLANÍK

Pohled z ptačí perspektivy. Rádio BLANÍK zcela vyprodalo Konopiště. Archivní foto Rádia BLANÍK

Před startem předprodeje by nás ani ve snu nenapadlo, že bude letos vyprodáno ještě rychleji než v minulém roce. Zájem ze strany posluchačů nás nesmírně potěšil,“ prozradil programový ředitel Daniel Rumpík.

Letošní sestava gratulantů, kteří dorazí zazpívat a popřát Rádiu BLANÍK ke dvacetiletému jubileu, byla bezesporu velkým lákadlem. Na Konopišti letos v sobotu 1. června 2019 vystoupí Lucie Bílá, Tomáš Klus, Mirai, Mandrage, Xindl X, Helena Vondráčková, Janek Ledecký, Miroslav Žbirka, Jakub Smolík a také Marek Ztracený, který na blanických narozeninách zazpívá úplně poprvé.

Konopiště je sice vyprodáno, ale na BLANÍKU máme pro ty, kteří si nestihli koupit vstupenky, dobrou zprávu. Ty úplně poslední budeme ještě rozdávat v našem vysílání! Stačí být ve střehu a pozorně poslouchat Rádio BLANÍK,“ dodává šéf Rádia BLANÍK.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .