Tohle je Radiožurnál Sport. Seznamte se s moderátory, komentátory a zpravodaji

Se startem mistrovství světa v hokeji dostanou sportovní fanoušci dárek od Radiožurnálu – novou stanici Radiožurnál Sport, která vysílá 24 hodin denně až do konce mistrovství. Za speciálním vysíláním stojí tým složený z našich sporťáků, moderátorů, editorů a reportérů.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tým Radiožurnál Sport

Tým Radiožurnál Sport | Foto: Khalil Baalbaki | Zdroj: Český rozhlas

Zkušenosti s ryze sportovní stanicí mají už z minulého roku. V únoru 2018 byli mnozí z nich v Jižní Koreji na zimní olympiádě. Letos vydají k našim sousedům. Mistrovství budou sledovat v Bratislavě a v Košicích. Do hlavního města Slovenska vezou pojízdné studio – náš vysílací vůz R-stream zaparkuje v bratislavské fanzóně.

Moderátoři vyzpovídají sportovní hosty

Na moderátorské židli se budou střídat známé hlasy z Radiožurnálu: Zuzana Burešová, Jan Pokorný, Štěpán Pokorný, Vojtěch Bidrman, Jan Suchan a šestici uzavře šéf sportovních redaktorů Miroslav Bureš. Každý den vám po 10. a 14. hodině přinesou rozhovory s hokejisty a dalšími osobnostmi českého sportu a hokeje.

Audiozáznamy pořadu Host Radiožurnálu Sport najdete po odvysílání na webu Radiožurnálu a v podcastových aplikacích.

S vysíláním pomohou moderátorům zkušení editoři. Jedním z nich bude také šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan. Pod kontrolou budou mít všechny zpravodajské příspěvky, glosy a reportáže našich sporťáků.

Hlásíme se ze stadionů i okolí

Na komentování máme vlastní týmy. Bratislavská utkání sledují František Kuna a Petr Kadeřábek. Do Košic vysíláme Tomáše Lörincze a Davida Nyče.

Zápasy uslyšíte samozřejmě také v klasickém vysílání Radiožurnálu, kde vysíláme hlavně ty nejdůležitější souboje – finále a samozřejmě ty, kde jsou naši hokejisté.

Do vysílání bude vstupovat také zpravodajka Pavlína Nečásková a reportér Ľubomír Smatana. Zajistí kompletní informační servis o všem okolo stadionů – jaká je nálada mezi fanoušky a co hýbe hokejovými městy. Vše navíc okoření pravidelné hokejové glosy Patrika Eliáše a Ondřeje Pavelce.

Každých třicet minut zazní na Radiožurnálu Sport také zpravodajské relace mateřské stanice. „Chceme nabízet kompletní servis, včetně počasí a dopravního Zpravodajství – zelené vlny Radiožurnálu. Ta navíc v den zápasu – pět hodin před každým zápasem české reprezentace a tři hodiny po něm nabídne ve spolupráci s RTVS i aktuální dopravní servis z okolí Bratislavy,“ říká ředitel Zpravodajství Českého rozhlasu a na dva týdny také moderátor Radiožurnálu Sport Jan Pokorný.

Sportem budou žít samozřejmě i naše sociální sítě. Sledujte Radiožurnál na Facebooku, Instagramu nebo na Twitteru.

Prohlédněte si, koho na speciální stanici uslyšíte:

Kristýna Hladíková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme