Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jan Přeučil (87) letos oslavil už 82. narozeniny, elánu má ale stále na rozdávání. Ačkoliv je 18 let věrný své manželce Evě Hruškové (67), tentokrát neodolal a s radostí si užíval s mladými děvčaty ve vířivce.

Kdo si ale myslí, že šlo o nějak zhýralé radovánky, ten je na omylu. Vše probíhalo ve vší počestnosti v rámci natáčení nového seriálu Čechovi, kde herec ztvárnil roli bývalého vysoce postaveného komunisty.

Jednou z dívek ve vířivce byla i režisérka Eva Toulová (29), která seriál spolurežíruje s producentem Tomášem Magnuskem (34). „Byla to tak trochu náhoda, chybělo nám pár děvčat do vířivky, tak to vyšlo na nás s maskérkou. Vířivka, šampaňské a milá společnost nebyly k zahození, ale za kamerou se cítím vždycky komfortněji,“ prozradila mladá režisérka, jež loni uvedla do kin svůj třetí celovečerní film Jak se moří revizoři.

Třináctidílný seriál z podnikatelského prostředí je takovou českou obdobou úspěšného amerického seriálu Dallas. V hlavních rolích se představí Miroslav Mejzlík (67), Kateřina Macháčková (69), Petr Batěk (46) nebo Libuše Švormová (83).

Související témata:
Karel Richter

Reklama

Další články

Načítám