„Hvězda, které mám na chvíli to štěstí říkat 'moje'," rozplýval se nedávno na sociální síti Tauš a sdílel hned několik fotek, na nichž je spolu s herečkou Lenkou Krobotovou, a dokonce ji důvěrně bere kolem ramen. Není divu, že se tak hned vyrojily spekulace, že záletník si našel opět další »oběť« mezi českými herečkami.

Ostatně vždyť v letech 2010 - 2016 byl ženatý s představitelkou Vendulky utěšitelky z Básníků či Mariky ze Sněženek a machrů Evou Jeníčkovou. Jenže pak se na festivalu ve Varech v roce 2016 vášnivě líbal s Klárou Melíškovou známou například ze seriálu Dabing Street a ukázalo se, že se s manželkou rozvádí. Ani s Klárou mu ale vztah nevyšel a on se v roce 2017 objevil na Českých lvech s novou partnerkou. Jindy byl zase spatřen s krásnou blondýnkou.

Mohl se tak skutečně nyní dát dohromady s Krobotovou, tedy kolegyní Melíškové z Dejvického divadla? Lenka už navíc údajně nežije s otcem svých synů Šimona a Eliáše, hercem Václavem Havelkou (41)... Nebo je spíš všechno přece jen trochu jinak?

Přece jen je asi spíš pravděpodobnější, že se Tauš chlubil spíš pracovní spoluprací s Krobotovou, než vztahem. Už jen proto, že v komentáři zareagovala jen pouhým: „Těším se." Poslala sice pomocí smajlíka pusu a Viktor odpověděl srdíčkem, ale to ještě nic neznamená. 

Navíc na snímcích je Lenka skoro k nepoznání, jelikož má nový účes. Z hnědovlásky se stala rajcovní brunetka a režisér navíc v příspěvku zmiňuje, že kromě vlasů ji čekal i test líčení. To tedy skutečně nahrává tomu, že spolu připravují nějaký nový projekt. 

VIDEO: Krobotovou štve příjmení po slavném otci: Je to těžký, každý mě srovnává!

Video
Video se připravuje ...

Krobotovou štve příjmení po slavném otci: Je to těžký, každý mě srovnává! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
41 fotografií