Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 2. souboje: Finálová Top 12 je kompletní

8. Květen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

The Voice Česko Slovensko 2019 Top 12

Předtočená kola třetí řady Voice se v neděli večer uzavřela a v tuto chvíli už známe všech dvanáct finalistů. Která šestka tedy doplnila finálovou dvanáctku? Připravil se některý kouč o potenciálního favorita na vítězství? A jaké výkony soutěžící v druhé várce soubojů předvedli? Na to vše vám odpoví DJ Vlado a Scalex ve svém tradičním rekapu.

Lucie Večeřová vs. Valentína Vlková vs. Monika Drgáňová

zpívaly: Taylor Swift – Shake It Off

DJ Vlado: Tato trojice patří k těm, jejich složení mě vyloženě naštvalo, tedy konkrétně dvou třetin, jelikož Lucka i Valentína jsou výborné zpěvačky a zároveň obě velmi tvárné, takže by se s nimi oběma dalo ve finále velmi dobře pracovat. Své kvality holky potvrdily i v této odrhovačce a to je co říct, že tentokrát nemusím opakovat výrok Michala Horáčka. Kdybych však dostal nůž na krk a měl bych říct, kterou z holek bych si vzal do finále, byla by to jednoznačně Lucka, která má vedle skvělého hlasu i obrovský šmrnc a na pódiu působí výborně, přičemž si myslím, že by byla velkým magnetem na hlasy diváků. Valentína rovněž zpívá výborně, ale není tak likeable jako Lucka. Monika zde byla v podstatě do počtu a kromě pasáže, kde si trademarkově zavřeštěla, jako kdyby tam nebyla. Že si Jana vybere Valentínu se dalo čekat podle spoileru z upoutávky, nicméně vyřazení Lucky považuju za vůbec největší nepspravedlnost letošního Voice, i když Jana si tím na sebe upletla bič jelikož si tím snížila šanci celou soutěž vyhrát (teď už musí spoléhat jenom na Petra Juháse a i to je sázka do loterie). Na druhou stranu mi ale Valentína přijde perspektivnější než Míša Husárová, ale o tom více později. Každopádně pokud jsem o některých zpěvačkách psal, že bych je rád viděl v příští SuperStar, Lucka je mezi nimi na prvním místě.

Vítěz souboje: Valentína Vlková

Lucie Večeřová vs. Monika Drgáňová vs. Valentína Vlková

Dominik Hanza vs. František Hönig

zpívali: The Police – Every Breath You Take

DJ Vlado: Tato píseň se stala s výjimkou Tomáše Savky osudnou pro všechny, kteří ji v našich talent shows zpívali, namátkou Rastislav Majerech (SHS1), Petra Kepeňová (SHS2), Peter Račko (SHS3) a Jaro Smejkal (ČSS3). V tomto případě bylo však jasné, že osudnou se stane jen pro jednoho z nich. Zpěvácky byli kluci celkem vyrovnaní, jen v sólových částech bylo slyšet, že Dominik má mnohem zajímavější barvu hlasu, přičemž v angličtině odpadla jeho tolik kritizovaná artikulace. Ve společné části jim všakl hlasy příliš neladily dohromady. Postup Dominika byl celkem jasnou záležitostív vzhledem k tomu, že František patřil v soutěži k vůbec největším outsiderům.

Vítěz souboje: Dominik Hanza

Dominik Hanza vs. František Hönig

Jakub Moulis vs. Ladislav Korbel

zpívali: Daughtry – Crawling Back To You

DJ Vlado: Výběr této písně byl z Pepovy strany trefou do černého, protože tato přímočará rocková vypalovačka nedovolila oběma klukům dělat nešvary, kterých se dopouštěli v minulých kolech – Láďovi nedovolila tolik přehrávat a Jakubovi zase nedovolila příliš zdobit a komplikovat melodii. Zpěvácky byli kluci na chlup vyrovnaní, ve slokách byl podle mě lepší Jakub, který mě tak hlasově vůbec poprvé v soutěži zaujal, v refrénech mi naopak přišel o něco jistější Láďa. Jako celek hodnotím toto vystoupení jako nejlepší číslo večera. Postup Jakuba se dal očekávat, vzhledem k tomu, že Láďa jako profesionál soutěž nepotřebuje (i když si stále myslím, že ze stejných důvodů neměla minule postoupit ani Diana, aby to bylo spravedlivé). U Jakuba bude ještě nutno zapracovat na uvěřitelnosti rockového projevu, a teď nemyslím jeho vizuální podobu s Pavlem Calltou, která odstranit nepůjde, ale rocker nemůže působit jako kulturní referent z hotelu ve Špindlu, nicméně potenciál má ten kluk obrovský a pro Pepu je to velká výzva, jak z beránka udělat vlka.

Vítěz souboje: Jakub Moulis

Ladislav Korbel vs. Jakub Moulis

Daniel Kapitán vs. Annamária D’Almeida

zpívali: Stevie Wonder – Superstition

DJ Vlado: U Daniela jsem od samého začátku tušil, že je ideálním objektem na „shocking exit“ a můj tušák se ukázal být správným. A nutno říci, že jeho vyhazov byl zcela zasloužený. Jeho hlas byl v této rytmické písni tenký jako somálská anorektička, navíc jeho čumění do země působilo dost divně. Annamária sice rovněž není nijak zvlášť divácky přitažlivá, ale hlasově z ní šla v tomto duelu mnohem větší jistota a postoupila tedy zcela právem. Daniel následně po vystoupení navíc ukázal, že na soutěž nemá ani psychicky a ještě víc tak vynikla správnost Kaliho rozhodnutí.

Vítěz souboje: Annamária D’Almeida

Daniel Kapitán vs. Annamária D'Almeida

Michaela Husárová vs. Šimon Švidraň

zpívali: Rihanna, Kayne West a Paul McCartney – Four Five Seconds

DJ Vlado: U tohoto souboje mě napadla hláška Jiřího Macháčka ze Samotářů „Vy mě chcete dostat do nějaký schízy?“, a to především proto, že to bylo na jednu stranu výborné vystoupení od obou aktérů, jakkoliv můžeme namítat, že tato píseň je oproti ostatním dost jednoduchá, na druhou stranu mám takový pocit, že bych se bez obou ve finále obešel a viděl tam radši svoji největší favoritku Lucku. Šimon je totiž v lecčems podobný Petrovi Juhásovi, který je však divácky přitažlivější, Míša má zase svým způsobem blízko k Valentíně, ale je u ní menší perspektiva vývoje, navíc je těžkou adeptkou na „balogovský syndrom“, jelikož nepůsobí příliš sympaticky a ani sebelepší zpěv jí tak nezachrání od nedostatku diváckých hlasů. Nic to však nemění na tom, že to bylo jedno z nejlepších vystoupení večera. Postup Míši byl celkem očekávatelný, ale přece jen bych Lucku viděl ve finále mnohem radši.

Vítěz souboje: Michaela Husárová

Michaela Husárová vs. Šimon Švidraň

Valéria Polčová vs. Markéta Chladová

zpívaly: Aerosmith – Cryin‘

DJ Vlado: Tohle byl jeden z nejvyrovnanějších soubojů vůbec. Na jedné straně má Valéria větší a sytější hlas, který je na velké stage výhodou, zatímco Markétin subtilnější hlas vynikne spíš v komornějším prostředí (tak jako v jejím koncertu s bráchou, kterým nám nedávno v diskusi sdílela naše diskutující Violete). Na dtuhou stranu je z Valérie dost cítit snaživost, což je další věc, která ji u diváků může srážet body, zatímcon Markéta působí víc jako salámistka, což je rozhodně sympatičtější přístup. Tady jsem Vojtovi nezáviděl rozhodnutí, na druhou stranu bylo celkem jedno, kterou z nich zvolí, jelikož obě dvě jsou v jeho týmu adeptkami na vypadnutí v prvním kole vzhledem k muzikantské osobnosti Elišky a Dominikovy přitaživosti pro fanynky. Vojta srdcem zvolil Markétu a já proti jeho rozhodnutí nic nenamítám. Jako celek toto vystoupení nebyla sice žádná bomba, ale příjemná tečka večera to byla určitě.

Vítěz souboje: Markéta Chladová

Valéria Polčová vs. Markéta Chladová

Top 3 nejlepších soubojů podle DJ Vlada:

1. Jakub Moulis vs. Ladislav Korbel
2. Lucie Večeřová vs. Valentína Vlková vs. Monika Drgáňová
3. Michaela Husárová vs. Šimon Švidraň

Hodnocení 2. soubojů podle DJ Vlada:

Poslední předtočený díl letošního Voice naplno ukázal základní nedostatek toho formátu, kterým je ono nešťastné párování do dvojic, díky kterému může vypadnout někdo, kdo mohl klidně celou soutěž vyhrát. A přestože má být tahle show primárně o hlase, tak by koučové by měli brát v potaz i ostatní kritéria, zejména to, jak si který soutěžící získá diváky. No však Jana Kirschner brzy pozná, že se připravila o potenciální vítězku. Finálová dvanáctka je tedy na světě a je třeba především říct, že je mimořádně vyrovnaná a postrádá jednoznačného favorita na vítězství. Je tu sice skupina soutěžících, kteří mají trochu větší šanci než ostatní, ale u každého z nich se najde nějaké to „ale“. Já za sebe musím říct, že na jednu stranu jsem rád, že v Top 12 není takový eklhaft, jakým byl minule Marek Relich, na druhou stranu mi tam chybí i taková srdcovka, jakou byla minule Kristína MIhaľová. Už v sobotu nás čeká první živák, na jehož konci nás opustí první čtyři finalisté, z každého týmu jeden (což je další zhovadilost tohoto formátu, že se celou dobu soutěží odděleně v týmech), tak doufejme, že nedojde ze strany koučů k nějaké velké botě.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 559
1
Inbezka
Reagovat

Jsem první! děkuji za rekap. Ještě doufám, že se tentokrát přidá i Scalex. Kdybyste pánové věděli, kolikrát jsem blízko infarktu, když jdu s nadějí na Panáčka a rekap v nedohledu… a co vím, nejsem v tom sama:-)) Tak a jdu si číst:-)

2
Inbezka
Reagovat

A protože je tak volno, jak mně se jevily duely (jsem naprostý laik, ale i takoví posílají SMS:-)
1. Trio děvčat se mnou nic nedělalo, i když bych vybrala Lucii. Z Moniky udělali vizážisté něco o deset let staršího:-(
2. Dominik – František? Tam jsem měla jasno hned, fandím Dominikovi a tak se mi líbil i jeho zpěv víc:-) František mi byl od začátku hrozně nesympatický, ale od té doby co nosí čepici, se to zlepšilo. Držím mu palce v dalším životě – snad se zpěvu bude držet.
3. Jakub – Láďa. Tady jsem se bála, že Vojtek udělá totéž, co kdysi Michal David – dá přednost vyzpívanému profesionálovi. Tehdy si David nechal Kutheila a vyhodil Weingärtnera:-( Ale jak vidět, je Vojtek přece jen jiný formát a Jakubovi postup přeju, i když za srdce mě nebere.
4. Daniel – Annamaria: Mě Daniel štval od samého začátku tím uhýbavým pohledem a tady ještě dost kazil a asi díky své nemoci to jinak neumí. Annamaria měla šanci vedle něj vyniknout a líbila se mi.
5: Michaela – Šimon: Duet se mi líbil a Šimon dokonce občas zapomněl na svou poker face. Škoda, že už na to nepřišel dávno, hned vzbudil nějaké sympatie i ve mně.
6. Valéria – Markéta: Zpívaly obě dobře, líbily se mi, ale žádná není moje favoritka, takže mně bylo jedno, která postoupí.
Moji oblíbenci, kterým bych přála postup co nejdál, jsou:
Dominik, Peter, Kristián, Eliška :-))) tak uvidím, jestli jeden z nich bude vítěz:-)

3
Mia
Reagovat

Ten Jakub sa mi páči čím ďalej, tým viac. Asi to bolo tým, že ten duet im fakt vyšiel, bol jeden z najlepších za 2. kolo súbojov. Dokonca som tam vzala na milosť aj Láďu, ktorý mi neprišiel v tomto taký slizký. Alebo som sa možno viac sústredila na Jakuba. :-D Žiadneho favorita ale nemám, nikto ma úplne nechytil za srdce. Aj to tu už bolo viackrát spomenuté, že tento rok viacerým pripadá, že tu nikto nejak extra nevytŕča a všetko je otvorené.

4
Mia
Reagovat

P.S. DJ Vlado, že si dal chalanov na prvé miesto, ma neprekvapilo (mávaš síce záblesky subjektivity, ale iba málokedy) a potešilo, pretože si skutočne myslím, že to bolo najlešie vystúpenie večera. Teda, aspoň mne sa páčilo najviac.

5
jj
Reagovat

U Lucky taky myslím, že by u diváků měla větší šance než Valentina, je trošku podobnej typ jako Eliška Rusková. V souboji Láďa versus Jakub měl podle mě Láďa velkou nevýhodu v tom, že se znal s Pepou. Musel by Jakuba převálcovat, aby postoupil, což se nestalo, Pepa si nemohl dovolit vypadat zaujatě.
Jelikož se mi ani jeden souboj nelíbil, tak pár úvah k formátu soutěže. Už jsem rozebíral, že tenhle formát nemá díky týmům spravedlivý hlasování a taky že nesoutěží proti sobě týmy, ale bojuje se uvnitř týmu, což je letos ještě zdůrazněný tím, že koučové měli jen jednu možnost krádeže, a navíc jen ze zóny ohrožení. Jeden guru rozhoduje až do finále o osudu svých oveček, tedy hodně subjektivní rozhodování. Na druhou stranu v tomhle systému není nouze o překvapení, kontroverzní dvojice do soubojů…, což má taky něco do sebe, můžeme spílat koučům, když s nima nesouhlasíme, můžeme posílat podvrhnuté nahrávky hanící nepohodlné kouče, jen se přiznejte, kdo mi ji poslal! Pro leckterýho diváka je hlavní, aby se nenudil. Když jsem koukal na sledovanost poslední Superstar, která má spravedlivější hlasování, tak byla podobně nízká jak letošní Voice. Mně se třeba nelíbí, že teď v prvním živém kole bude opět rozhodovat o nepostupujícím kouč a že to nenechají na divákovi, o rozdělení do týmů nemluvě. Zase na druhou stranu…, vyřazování se prodlouží a zdramatizuje, nejdřív zřejmě vyhlásí vítěze v každém týmu, pak každý kouč bude rozhodovat, takže další čtyři rozhodovací momenty a opět můžeme spílat koučovi a proklínat ho do horoucích pekel. Kdyby rozhodovali diváci, tak můžeme svalovat vinu maximálně tak na puberťačky. Když to shrnu, tak mně osobně se tenhle formát nelíbí, protože jsem vysazenej na férovost, ale nemůžu tvrdit, že by spravedlivější formát bavil diváky víc.

6
JaiKudo
Reagovat

Jelikož se bude v sobotu vyřazovat podle týmů, trochu jsem si to zhodnotil a vidím to v sobotu asi takhle, kdo vypadne:
Dyk – Eliška je myslím jasná na postup a slizoun Dominik postoupí taky celkem jistě. A Markéta není zase taková hvězda, aby to zvrátila. Takže asi skončí Markéta.
Kali – Vzhledem k né příliš pochopitelně velké popularitě Diany mně vychází Černý petr na Annamáriu. Rád bych se mylil, jen doufám, že v této souvislosti nevypadne Kristián.
Vojtek – Předpokládám postup Jakuba a Aleksandra se mě líbí víc, než Adriana….takže za mě Adriana
Kirschner – Michaela je asi nejlepší zpěvačka letos a Peter je sympaťák…asi to odnese Valentina.

7
Violete
Reagovat

Tak DJ Vlado nam objasnil reseni hadanky,kde se skryva Princ Drson,az se podari Pepovi probudit v Jakubovi vlka,tak se konecne objevi :-) Jen nechapu,co znamena,ze Marketa je vetsi salamistka?

8
Violete
Reagovat

Jinak promenu beranka ve vlka si predstavuji asi takhle, kdyz zpiva Simon Morin https://m.youtube.com/watch?v=ZI_yHXB5Ork#searching

9
Bezík
Reagovat

@Violete: No že Markéta tak zoufale nebažila po postupu, jako její soupeřka. Že to měla, takříkajíc, „na salámu“ :D

10
dolores
Reagovat

Už sú súťažiacim pridelené čísla pre hlasovanie, Dominiček dostal jednotku ❤ :o)
https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600xX/May2019/2277069.jpg?d41d

11
dolores
Reagovat

@JaiKudo: aspoň niekto tu fandí Michaele :-) (Y)

12
Violete
Reagovat

@Bezík: Diky za vysvetleni.Musim rict,ze Marketa si me tim free pristupem naprosto ziskala,takze uz ji mam v postupujici dvojici s Eliskou :-) Jinak dalsi dvojice za me na postup jsou Jakub s Alexandrou,Valentina s Petrem a Kristian s AnnouMarii.

13
Frida
Reagovat

Chudák Markéta, ta teda vyfasovala písničku. Doufám, že si to nevybrala sama.

14
jj
Reagovat

Playlist:
Valentína Vlková – Grace : You Don’t Own Me
Peter Juhás – Elton John : Your Song
Michaela Husárová – Imagine Dragons : Bad Liar
Annamária d´Almeida – Adele : When We Were Young
Diana Kalashová – Sia : Alive
Kristián Révay – The Beatles : Come Together
Adriana Bessogonov – Mark Ronson ft. Miley Cyrus : Nothing Breaks Like a Heart
Jakub Moulis – Disturbed : The Sound of Silence
Aleksandra Nová – Cher : If I Could Turn Back Time
Eliška Urbanová – P!nk : Try
Markéta Chladová – Michael Jackson : Earth Song
Dominik Hanza – Mirai : Když nemůžeš, tak přidej

15
jj
Reagovat

@Frida:
Třeba si to Markéta nějak upraví, sloky by mohly být dobrý, nebude ji rušit kapela. V refrénu bude hrát kapela tak nahlas, že nebude nic slyšet. Dominikův výběr taky žádná sláva. Většině ostatních by to mohlo sednout, nejvíc asi Jakubovi, u něj mi to připadá šitý na míru.

16
Bezík
Reagovat

@Frida: Netuším, ale říkala že při ní často pláče, tak možná že ji zpívá i sama.

Jinak – soutěž o největší sračku vyhrává s obrovským náskokem … chvilka napínavého ticha … Dominiček !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sláva mu, on je pašák!
Piškumpré a krucajda!
Žumpajda a hujaja!
Zdar, zdar, zdar!

17
dolores
Reagovat

@jj: Nechápem ako Jana Kirschner mohla Petra ako jediného chalana v tíme utopiť takouto vykopávkou (hoci je to krásny song, evergreen, ktorý sa hrá dodnes), ale žiadny postupový song, v porovnaní s dievčatami z tímu, ktoré majú súčasne hity, vypaľovačky, kde je obrovská gradácia, kde sa dá vystreliť, bude Peter len ako ich chudobný príbuzný … nechápem prečo ten Imagine Dragons nedostal Peter, a Miša mohla mať nejaký ženský pompézny song, ….

A vôbec chalani sú celkovo dosť odstavení výberom, aj Kristián hoci má skvelý song od Beatles, nedá sa na tom zažiariť, no a Dominik niečo, čo ani nepoznám, ale na prvý posluch mi príde ako nejaká ľudová motivačná hymna, čo by na českých divákov mohlo zabrať …. jedine Jakub snáď by mohol zažiariť, hoci má tiež starinku, ale upravenú do moderného coveru, ale musí tam dať emócie, chraplák nebude stačiť.

A prečo Markéta spieva pieseň toho pedofila..? som myslela, že sa už jeho piesne aspoň v týchto súťažiach nebudú hrať ,.. ://

18
Ally
Reagovat

@jj: Asi jo , o nějakou férovost tady nejde ..
Lucka Večeřová jako Eliška Rusková ? Mně spíš něčím připomíná Vladovu favoritkou z minulého Hlasu Lucii Bakešovou. ale ta myslím přes diváky neprošla..nebo ji vyřadily už Darina s Martou ?

19
Ally
Reagovat

@Bezík: OMG Mirai ..tak to se osmileté holčičky definitivně zblázní,,nahrávka na smeč ..: (

20
Ally
Reagovat

@dolores: A tak proč by se nemohl Beatles nebo Elton John povést, že by to zaujalo na postup..

Já si třeba nepamatovala, že Savka zpíval Every breath you take ( nejsem DJ Vlado žejo:), fanynka,ale jak to čtu ted v rekapu …uplně to slyším , takže asi se mu to tehdy povedlo..:)

21
dolores
Reagovat

@Ally: no je iná doba, kritériá sú iné, náročnejšie, v tej záplave speváckych výkonov, čo tu boli odvtedy …. Savka by dnes letel …:-D Posledné roky musí byť song so silným vypeckovaným refrénom, inak bežný konzument televíznej zábavy u toho zaspí. Kristián má výhodu, že to ozdobí chraplákom, ale Peter je kandidát na odstrel, si všimni aké silné nástupy majú v svojich piesňach jeho konkurentky v tíme, Peter musí čarovať, aby zaujal …..no ale aspoň sa poteším jeho hlasovým zafarbením v tejto piesni.

22
Frida
Reagovat

Aleksandra má dobrý flák od Cher, to jí bude sedět. Eliška a Adel, to jí chtějí dostat dál a to mě štve. Páč asi nepostoupi Markéta, kterou zazdili už předem.

23
Frida
Reagovat

Pardon, Eliška a Pink.

24
Monika
Reagovat

Kristian je out, ty blaho takovou vykopavku a tak otresnej song od Beatles,co mu to produkce vybrala za sracku? proc ho nenechali zpivat co chtel? Sileny vyber. Dominik omg omg vetsi prisernost tam nebyla? proc ne neco lepsiho treba Ty a ja? Nesnasim Mirai je to desnej kolovratek. manipulace zacinaji.

25
uhbroabe
Reagovat

http://viaqraonllne.com/ – vendita viagra online cialis cost viagra online next day delivery

26
Monika
Reagovat

Tym Jany: jednoznacne se jede na vitezstvi Husarky ma nejlepsi song, ktery ji sedne a je to moderni pecka, ach jo proc tohle nemohl zpivat kristian? paradni pisen, peter ma super song od Eltona, konecne nejakej megahit ve kterem vynikne jeho barva hlasu je tu jen trochu riziko vykopavky, ale aspon je ta pisen pekna, myslim, ze vyleti valentyna s tou desnou debilitou

27
Monika
Reagovat

Hodne se tesim na Elisku, to by mohl byt jeji vecer, super song a uplne ji v tom slysim. To by mohlo bejt paradni. K nudne Markete nudnej song….Dominik vyzral nejvetsi sragoru a vubec kluci jsou biti.

28
Monika
Reagovat

Jedinej kluk s dobrym songem je Jakub, to je hodne dobra pisen na efekt, myslim si, ze jede na vitezstvi ve svem tymu. Adriana ma blbej song.
Tipuju po zverejneni seznamu vitezstvi v tymech takto:
Vojta: Eliska
Vojtek: jakub
Jana: Husarka
Kali: tady si nejsem jista, Diana na Siu ma slabej hlas, to bude dietni verze, navic ten song neni ani uplne pecka, Sia ma lepsi songy, pokud nezafunguje fanklub klidne muze jit Anna Maria s Adele

29
jj
Reagovat

@Ally:
Vzhledem je podobnější Lucie Bakešová, to je pravda. Ale tak celkově vystupováním, mládím a hlasem se mi zdá podobnější Eliška Rusková. Bakešovou vyřadily Dara s Martou :-)

30
jj
Reagovat

@Frida:
V týmu s Markétou jsou Dominik a Eliška. Dominik taky nemá nejlepší výběr. Rozhodne Vojta Dyk, zřejmě to bude mezi Markétou a Dominikem.

31
JaiKudo
Reagovat

Hahaha, největší slizoun bude zpívat totální sr*čku od největších slizáků na naší hudební scéně Mirai…. Jak příznačné, pro tuto „soutěž“
To, čeho jsem se obával se začíná naplňovat, Kristián s tím pravěkým songem Beatles je jasně na odstřel.
Peter dtto se skladbou Eltona Johna….
Na Jakuba jsem zvědavý, jak to zvládne, je to sice taky pravěká vykopávka, ale Disturbed to aspoň překopali do naprosto úžasné cover verze…..

32
Frida
Reagovat

@jj: No právě, nechá si kluka. U E. ale není jisté, že postoupí přes diváky. Myslím, že favoritka není, to spíš postoupí Dominik.

33
jj
Reagovat

@Monika:
Tipnu si takhle:
Vojta: Eliška
Vojtek: Jakub nebo Adriana, ale o malinko víc věřím Jakubovi
Jana: Peter. U Husárový bych se divil, působí příliš nesympaticky, to spíš Valentína
Kali: Kristián

34
jj
Reagovat

@jj:
Playlist znova i s kouči, je to přehlednější:

Jana
Valentína Vlková – Grace : You Don’t Own Me
Peter Juhás – Elton John : Your Song
Michaela Husárová – Imagine Dragons : Bad Liar

Kali
Annamária d´Almeida – Adele : When We Were Young
Diana Kalashová – Sia : Alive
Kristián Révay – The Beatles : Come Together

Pepa
Adriana Bessogonov – Mark Ronson ft. Miley Cyrus : Nothing Breaks Like a Heart
Jakub Moulis – Disturbed : The Sound of Silence
Aleksandra Nová – Cher : If I Could Turn Back Time

Vojta Dyk
Eliška Urbanová – P!nk : Try
Markéta Chladová – Michael Jackson : Earth Song
Dominik Hanza – Mirai : Když nemůžeš, tak přidej

35
Theyey
Reagovat

Ty jo,tak ta písnicka co má Dominik…já jsem nechtěla být sprostá,ale větší sračku už fakt dostat nemohl…já jak to slyším tak běžím k nejbližší záchodpvy míse…ale na puberťačky to asi zabírá…Eliška super výběr a u Markéty je blbý,že je teď okolo M.J
velká kauza a navíc ta písnička mě taky nebere,to uz má M.J teda fakt lepší kousky.

36
Theyey
Reagovat

*záchodový

37
Frida
Reagovat

No, třeba Marketu podceňujem. Krom toho, že má charisma, tak myslím, že není hloupá a jestli si tu píseň upraví podle sebe(soulově, bluesově), může překvapit.

38
Monika
Reagovat

No fujtajbl Come together je jeden z nejodpornejsich songu co znam, se to neda ani vydrzet, po 20 vterinach utrpeni jsem to musela vypnout, kdyby me nekdo chtel mucit, tak mi tohle muze pustit..odpornej song..kdyz uz Beatles proc ne treba yesterday, imagine, let it be..vybere se nejvetsi sracka co natocili..jasnej nabeh na odstrel
No a Dominik skoda slov..Mirai jsou panaci co si hrajou na zpevaky a patri do masakru ne do pevecke souteze..ja jsem obrovskej komercak, ale takova srajda je i na me moc…proc ne neco od nedveda, krystofa…dalsi nabeh na odstrel

39
Lukša
Reagovat

@Monika: Bohužel, abychom se nedivili, třeba za tohle dostane Dominik dokonce nejvíc hlasů. Přece absolutně nezáleží na nějaké kvalitě zpěvu, to už v týhle době fakt ne. Tohle jasně cílí na možná poslední skupinu, která je ochotná posílat hlasy, kdy navíc sleduji soutěž s telefonem v ruce. “Když nemůžeš, tak přidej hlas..”

40
dolores
Reagovat

Eliška by mohla postúpiť, má vhodný song pre svoj hlas aj pre túto súťaž a vzhľadom k tomu, že je spoľahlivá, tak verím, že to dá. No kvôli svojej neatraktívnej postave musí silno zahviezdiť, aby si získala hlasujúceho diváka.

41
Monika
Reagovat

@dolores: Eliska ma super song, ta pisen ma i bozi klip, pokud by se neco z toho preneslo i do show na podiu ma zadelano na nejlepsi vykon. Vubec nejlepsi vykony ve smyslu schopnosti zpevaka a zaroven atraktivity songu ocekavam u Elisky, Husarove a Jakuba.

42
dolores
Reagovat

@Monika: Aj ja si myslím, že práve títo traja by mohli byť úspešní, ak sa teda niečo nepredvídateľné nestane (napríklad zlyhanie z trémy zo živákov a pod.), a zároveň môže prekvapiť aj niekto, u koho to nečakáme.

43
Violete
Reagovat

@Frida:Markete verim,ze to da, mohla by z toho byt osobita verze.Spise se bojim o Kristiana.Na Elisku se tesim,urcite bude vyborna.

44
jj
Reagovat

@Bezík:
Ta píseň oslavující Dominika ale pokračuje, někdo nám tady zapomněl, budu věřit, že se nejednalo o zlý úmysl :-)

V klenutém těle
duch bohatýra
z očí mu zírá odvaha i cit.
On se dal cele
do služby lidu,
potírá bídu,
chrání blahobyt.

45
jj
Reagovat

@dolores:
Podle mě postava nehraje pro hlasujícího diváka téměř žádnou roli. Důležitý je působit mile a sympaticky, nepůsobit afektovaně a namyšleně. A to Eliška splňuje. Ostatní baculky, u kterých vypadalo, že nepostoupily kvůli postavě, většinou něco z toho postrádaly, pak to mohlo vypadat, že na vině je postava. Ale třeba se pletu, jen můj názor.

46
btgBurge
Reagovat
47
Mila1
Reagovat

No škoda, že Kristián nezpívá to, co dostal Jakub. To by byla jízda…
To si dělají srandu s tou písničkou pro Dominika…?
Elton John pro Petera.. no nevím. Spíš by se mi pro Petera líbilo něco méně pompézního

48
Mila1
Reagovat

Na Elišku se těším, ona zazpívá cokoli, ale Try by jí mohlo sednout parádně.
Jsem zvědavá, jak se Jakub popasuje se se The Sound of Silence. Znám je hlavně jako originál of Simona a Garfunkela, už tehdy to byla moje oblíbená písnička, ale remake od Disturbed je snad ještě lepší.. Jak jsem už psala, sedlo by mi to spíš ke Kristiánovi, u Jakuba si nejsem jistá, zda to zvládne, ale moc mu držím palce.

49
Bezík
Reagovat

@jj: Ale kdeže, tohle není Dominiček, tohle je ta správná sloka :

Na rodné hroudě
v malebném kroji
rozkročen stojí
hoj – jaký to znoj!
Dle gesta soudě
je to muž akce
když se mu zachce,
je s ním tuhý boj.
Ejhle tu muže,
který všechno může,
kdo je ten kolos, zdalipak ho znáš?

50
jj
Reagovat

@Bezík:
No ta první píseň má Dominika chválit, ale zvláštním výběrem slov, zřejmě humorný účel a taky už se tím zřejmě připravovali na druhou Konšelskou, kde už je třeba:

Do vína leje
špínu, pomeje,
doma se směje,
že je kabrňák.
Ve jménu vlasti
dukáty chrastí,
kapsu si mastí,
je to darebák.
Vždyť nu jde věru jen o kariéru,
kdo je ten vykuk, zdalipak ho znáš?
To nebude nikdo jiný, věru,
než vypečený Dominiček náš!

A krucajda! A hele ho!
A všechno on a my prej nic!
Tak tohle ne! To nepude!
Fuj, fuj, fuj!

51
Theyey
Reagovat

@jj:
Óda na Dominika

Máš-li slzu v oku svém,
prožíváš nešťastný den,
tak slyš jeho libý hlas,
je po něm kladný ohlas.

Nemoc zajde,smrt a zkáza,
och,ať jeho věčná sláva,
přetrvá a nevymizí,
než splní svou další misi.

Jeho tělo-samý sval,
nepřítel už prchá-chval,
jeho silné,mocné paže,
hrozného chlapa rozpáře.

A zpěv jeho,ach můj pán,
tón delší než polí lán,
hlas přesladký jako med,
roztaje i tvrdý led.

Mrtvého on lehce vzkřísí,
koťátka i pejsky chrání,
to on,slavný Dominik,
nemilovat ho-ten hřích!

52
KellyRek
Reagovat

НАДЕЖНЫЕ ПРОЕКТЫ БЕЗ ВЛОЖЕНИЙ ИЛИ ЗАРАБОТОК ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ!
http://working.su

53
Bezík
Reagovat

@Theyey: Ty jsi básník, mistr péra !!! Úžasné !

54
Inbezka
Reagovat

Hele chlapci Bezik a spol. – že vy na toho Dominika žárlíte?
Tolik snahy ho zesměšnit – až je to legrační, fakt!

55
dolores
Reagovat

@Inbezka: ako by povedal Shakespeare : Veľa kriku pre nič ! … ale talentovaní sú, to sa musí uznať :-D

56
dolores
Reagovat

BTW, pravdepodobne niekomu (možno aj Petrovi alebo Jakubovi pomôžu v sobotu sláčiky. To by bolo fajn k tej Your song pridať sláčiky , aby sa to umocnilo atmosférou a keďže je to klavírny song, tak Peter ako beznádejný gitarista tam bude zase len tak postávať s mikrofónom, či ako ? Ja si viem predstaviť ako to spieva napr. Emma Drobná ako nejakú komornú intímnu vec, poprípade aj Markéta… ale na druhej strane bolo by mi potešením , keby aj nejaký chlap zaspieval konečne niečo takto citlivo komorne, ale s bohatou dávkou napätia, lebo inak to bude len kolovrátok.

57
dolores
Reagovat

@Mila1: Ten Disturbed je fakt dobrý cover, púšťam si to často, má to silný náboj. Obrovská príležitosť pre Jakuba zahviezdiť,… a zatieniť favoritku Adrianu v Pepovom tíme.

58
Monika
Reagovat

@dolores: No ja nevim Adriana jde imho s vykony dost dolu, nejvic zazarila v blind auditions a ted ma takovej otravnej song, pokud pujde z prvniho mista, tak ma dost silnou fans zakladnu. Hodne se ukaze u jakuba, zatimco tri kluci maji songy na pytel, on ma nejlepsi vec z celeho playlistu, ten song je pro vsechny generace a je na efekt jako svina. Pokud to Jakub vylozene nezvore vidim to na jasnou jednicku toho dilu a primej postup.

59
jj
Reagovat

@Theyey:
Bravo! Jsem vážně dojatej. Kde se můžu přihlásit do fanklubu? :-)

60
Bezík
Reagovat

@jj: Že jo !!! To je bard !!! Tak se píší oslavné básně !!!!

61
Tomáš
Reagovat

Tak co říct k výběrům na zítřek? Moc se mi ty songy nelíbí. Nebo Peter a Kristián mají dobré songy pro mě ale v kontextu s tím co se líbí nováckým divákům vážně bohužel můžou být odstřelové. Kristián to ještě může zachránit když se do toho pořádně opře chraplákem, dokážu si ho v tom představit. Ale daleko víc by mu vážně seděl song co má Jakub a nebo song co má Husarka, ten by mu hlasově padnul jako ulitý. Ale tady už zase začíná snaha produkce odstřelit chlapy a opět chtějí aby to vyhrála baba jako vždycky. Největší sračku ze všech vyfasoval Dominik, to je jasný. To kdyby to nebylo oficiálně potvrzení, tak bych si myslel že ten jeho výběr musí být snad vtip. Přitom existuje milion jiných songů na kterých by Dominik mohl zazářit a prodat svou velmi příjemnou barvu hlasu a oni mu dají tu největší odrhovačku ze všech na které se akorát tak ztrapní. Proč asi? Protože se s ním prostě nepočítá, tak ho chtějí znemožnit aby ho snáze mohli poslat domů. A nejsem si vůbec jistý že tím nasbírá hlasy pubin, podle mě pubiny už pro kluky ani moc nehlasují. Hodně obehraný a otravný song má i Valentina, taky možná kandidátka na vyhazov. No budou to zítra pořádné nervy, asi jediný kluk o kterého se nebojím je Jakub, ten by snad postoupit měl. Jinak Dominik už je svým výběrem jednou nohou venku a vyletět bohužel můžou i Peter a Kristián, myslím že o to bude dost velká snaha produkce. Na tom Come Together jednou docela zazářil Noah v SS kdo si to pamatuje ale uvidíme jak to dopadne v případě Kristiána. U Vojtka postoupí Jakub nebo Adriana přes diváky, u Kaliho bohužel Diana, u Dyka asi bohužel Eliška a jen u Jany to podle mě může být každý z nich, šance jsou tam strašně vyrovnané ale hrozně moc bych to přál Petrovi. Bojím, bojím, bojím. :(

62
kktko
Reagovat

Anna Maria nezajimava/nepritazliva pro publikum? Wat? Kolik cernosek s jejich typickym feelingem bylo v nasich shows?

63
Tomáš
Reagovat

@Monika: Pokud by postoupila přes diváky nedejbože Anna Maria jak si tu zmínila ty, pro Kristiána to bude konečná. Protože Kali Dianu nevyhodí, proti ní u něj Kristián nemá šanci. Proti Anna Marii by ještě šanci měl. Ale já myslím že Diana na 90 % postoupí přes diváky i když bych se zbláznil štěstím kdyby to byl Kristián.

Co vůbec nechápu je výběr songu pro Husarku, to je vyloženě chlapský song který by padnul jako ulitý Kristiánovi. Husarka je fakt protekční a je jí pro takový song škoda. I Peter by asi vyniknul spíš v nějaké jednodušší kytarovce spíš v písničkářském stylu než v songu od Eltona ale třeba na tom překvapí. Bude to zítra vážně drama.

64
Mila1
Reagovat

@Tomáš: No já jsem ráda, že Kristián nemá ty Dragons, oni se zas tak dobře nezpívají. Fakt bych pro něj chtěla tu Jakubovu pìseň. Pro Petera bych vybrala nějakou Dylanovku, třeba Knockin‘ on the Heaven Door. A pro Jakuba něco tvrdšího, klidně ACDC nebo tak něco.

65
Mila1
Reagovat

A Dominika bych nechala zpívat anglicky. V češtině má strašnou artikulaci. Ten Sting mu seděl fajn

66
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ja som už aj rozmýšľala nad tým, prečo chalani zase majú také blbé fláky a či ty naozaj už nemáš aj pravdu, keď furt nariekaš, že chlapcov potrebujú odstreliť ….Nechcem byť paranoidná, ale nemá náhodou režisér Pepe Majeský nejaký problém s chlapcami, vlastne keď režíroval živé prenosy Peter Núnez, chlapci (aj kontroverzní típkovia) sa prezentovali s nejakou tou noblesou a vážnosťou, teraz sú skôr za trtkov, zosmiešňovaní, spomeniem len vlani, keď Richard Chovan dostal úplne šokojúco Titanium od Sie, no naozaj sa to opakuje v každej šou, že chlapčiská sa utopia na nezmyselnom výbere songu…. a ak aj nejaký dobrý song dostanú, mám pocit, že ho zosmiešnia inak , napr. ako Borkovca, ktorému režisér prikázal sadnúť počas spievania za bicie a zahrať, pričom ho za toto porota zotrela jak malého joja, podobne Richardovi povedal behať po pódiu, čo napokon vo výsledku pôsobilo veľmi zle, tak prečo im to Pepe robí ? Vlastne Núnez režíroval všetky 3 SHS, plus ČSS 1, a mal 2 víťazky ženy, 2 víťazov chlapov, Majeský režíroval ČSS 2,3,4,5 a 2x Hlas a iba jedenkrát a to v CSS 2 vyhral chlap – Adamec, v ostatných boli víťazky dievčatá. Neviem, či sa tak naštval, že nevyhrala vtedy GG a teraz sa mstí …?? :-)) (samozrejme žartujem), ale naozaj, už mi to nejde do hlavy a začínam tomášovať :-D No je fakt, že medzi piesňami (okrem Jakuba) ,čo teraz chlapi budú spievať je oproti dievčenským songom , čo sa týka efektu na diváka priepastný rozdiel. A nech mi nikto nehovorí, že si to vybrali sami.

67
Violete
Reagovat

Je fakt,ze AnnaMaria i Michaela maji skvele pisne,na kterych se mohou predvest,take Adriane by mohl tenhle song vyhovovat.Jsem zvedava,jak pisen uchopi Valentina,ale treba by z toho mohlo vzejit neco zajimaveho.Ale toho Eltona Johna by mel zpivat Dominik,to bych si i rada poslechla.

68
Bezík
Reagovat

Tak podle kratičkých ukázek ze zvukovky pojal Kristián Come together značně hustě, to by mohlo zbrat :D

69
Violete
Reagovat

@Bezík: Fakt? Tak to se tesim. Kde je ta upoutavka? Na webu neni. A doufam,ze zazari nase Marketa :-)

70
Bezík
Reagovat

@Violete: Na instagramu Kristiána. Není to upoutávka ale nějaké amatérské záběry ;-)

71
Violete
Reagovat

Davam jeden hudebni podkres Natalka a jeji hra na cello na strese https://m.youtube.com/watch?v=1Llb09rvAew

72
Monika
Reagovat

Ocekavam celkem pruser u Diany. Ona si porad mysli, ze je zpevackou velkych songu, ale nema na to hlas. Technicky je ok, ale nebyl ji dan originalni hlas a hlavne jeji hlas je slabej. Siu mohla zpivat Masle, ale u Kalasky to bude nejspis zcela prumerne, tu silu v hlase nema. Jsem na ni zvedava…

73
Bezík
Reagovat

@Violete: Natálka je prostě boží ;-) A ty její ponožky taky :D :D

74
Ally
Reagovat

Ha.. před naší Monikou by si nebyl jistý ani Kája Gott , jestli umí zpívat :) A Beatles by to radši zabalili ..:) Ale jo , to mě baví, jak to liská ze všech stran..

75
Monika
Reagovat

Sazkovka uz vypsali kurzove sazky. Pro zajimavost tipsport to ma takhle:
Kalaskova 3
Adriana 4.50
Dominik 5
Jakub 5.5
valentyna 6
peter 10
Eliska 12
marketa 13
kristian 13
Husarova 14
Annamaria 20
Alexandra 20

76
Bezík
Reagovat

@Ally: Jojo, naše komerční Monika, ta ví a zná ! Ta být producent, tak si Beatles nevydělali hudbou ani na slanou vodu :D Jedná záchrana pro ně možná to, že si zatím nevšimla, že s písní Imagine nemají Beatles už nic společného .. :D

77
Monika
Reagovat

panecku to jsou zvraty :-))) Fortuna jeste lepsi, tam je Dominik dokonce druhej a slape kalasce na paty….
kalashova 3,2
Dominik 3,5
Husarova 4,5
Adriana 4,5
jakub 5
valentyna 6,5
peter 9
Eliska 10
kristian 10
marketa 10
alexandra 15
annamaria 20

78
Bezík
Reagovat

Dramatický rozdíl mezi oběma sázkovkami je jen u Husárový. Zajímavý. V tomhle bych spíš věřil Fortuně.

79
jj
Reagovat

@Violete:
Je šikovná :-) Už se mi líbí i ten klip Film.

80
jj
Reagovat

@Monika:
Nedělal bych si zbytečný naděje. Ještě ráno byl Dominik beznadějně poslední s kurzem hodně přes bilion. Pak na něj napsala Theyey tak úchvatnou ódu, že i zavilý Bezík je nepochybně pevně rozhodnut vyplácat kvůli němu všechen kredit, i kdyby měl zbankrotovat. Kolem 14:42 začal kurz strmě padat, to nemůže být náhoda. Stačí jeden hanopis od Theyey a bude na trilionu :-)

81
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak třeba za to vážně může Pepe za to zakopávání chlapů do země a tlačenku bab, kdoví. Každopádně ať už je to on nebo někdo jiný, tak někdo v té produkci zcela evidentně ženy nad muži zvýhodňuje. Dávají babám lepší songy, víc se o nich mluví, víc je prezentují, chlapy odstřelují co nejdřív to jde. Nevím proč to tak je ale začalo to od prvního Hlasu v roce 2012, tam začala ta trapná zatracená dámská jízda a od té doby je to ztracené. Máš pravdu že Adamec byl možná úplně poslední mužský vítěz na Nově a Markíze. Možná je tenkrát fakt naštvalo že nevyhrávají baby a začali dělat všechno proto aby se to obrátilo. Ale nějak se jim to vymklo z rukou a jedou už silně přes čáru takže těch dívčích vítězek bude za chvilku daleko víc než kolik kdy vyhrálo chlapů nebo už jich je možná víc i teď. A letos už jen to že šlo do živáků 8 bab a jen 4 chlapy hovoří za vše, to je jasné že to není jen rozhodnutí koučů ale kecá jim do toho hodně i produkce a nejspíš má větší slovo než oni. Dnes podle mě bohužel na 100 % minimálně jeden chlap vypadne. Tipuju to nejpravděpodobněji na Dominika ale můžouto bohužel být i Peter nebo Kristián a nebo dokonce hned dva z nich. Jediný Jakub je asi zatím v bezpečí. Prostě chlapa za vítěze nechtějí, tak jim hází klacky pod nohy. Kdoví proč.

82
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o ty kurzy sázkovek co sem dává Monika – sázkovky byly vždycky hodně mimo. Většinou se jim podaří odhadnout maximálně tak vítěze a to není zase tak těžké. Jinak vůbec nemají odhad na diváky, ono se ani nedá odhadnout jak dopadne hlasování. A navíc tady rozhodují i koučové takže stačí jedno rozhodnutí kouče nebo produkce a hned bude zase všechno úplně jinak. Každopádně dnes určitě nevypadnou 4 baby i když by to pro mě bylo nejlepší aby se to genderově vyrovnalo ale nestane se to. Minimálně jeden chlap to dnes rozhodně odnese, Dominik je po tom debilním odstřelovém výběru asi jasný ale mám velký strach i o Petra a Kristiána. :(

83
Violete
Reagovat

@jj: Ono staci,aby se oslavna oda donesla k uchu nejake cizi slechticny a ta prikaze vsem svym poddanym,at pro nej hlasuji a pak Dominik postoupi a pak bude slechticne do konce zivota zpivat na hrade :-) Natalka by mohla udelat koncertni snuru po strechach,to bych hned sla.

84
Inbezka
Reagovat

Přeju si, aby postoupili ti, co se ještě žádné talentové soutěže velkého formátu neúčastnili. Ale nechce se mi pátrat, kteří to jsou. Snad mezi ně patří moji oblíbenci Dominik, Eliška, Peter (Kristián vím, že už soutěžil, ale není to tak do očí bijící. Mohla bych přidal mezi oblíbence i Adrianu:-)

85
Violete
Reagovat

@Inbezka: Eliska i Petr snad postoupi,Kristianovi a Jakubovi budu drzet palce.Jsem hodne zvedava na Marketu a Valentinu,jak se s pisni poperou.

86
Frida
Reagovat

@Violete: No, pokud přes diváky projde Dominik, tak si Vojta vybere Elišku. Škoda, Markéta má jedinou šanci, kdyby postoupila na hlasy
I to se může stát. Eliška není zas taková favoritka, jak se nám zde může jevit. Sice se mi taky líbí, ale radši bych Markétu. Jak píšeš, uvidíme, jak rozvrátí ti píseň. Doufám, že úplně. Pak by měla naději.

87
dolores
Reagovat

@Tomáš: O Kristiána sa báť nemusíš, pretože cez divákov postúpi zaručene Diana, a Kali takmer naisto pošle domov Annamáriu a Kristiána si nechá. Jedine, ak by cez divákov prešla Annamária, tak by sa Kali rozhodol ponechať si Dianu, ale takáto možnosť je takmer nulová. Podľa mňa Kristián porazí Anna Máriu aj v počte sms, predsa mu zostal nejaký fanklub ešte zo superstar.

V tíme Jana sú šance aj fankluby vyrovnanejšie. Ak cez divákov prejde Valentína, tak si Jana ponechá Michaelu a Petra vyhodí. Ale ak to vyhrá Michaela, tipnem si, že si radšej nechá Petra ako Valentínu. Najlepšie by bolo, keby Peter prešiel cez divákov, ale to asi nehrozí, nemá veľký fanklub. (Nechápem, prečo si Diana myslí, že to Peter vyhrá :-O )

U Pepu to bude boj o prvé miesto medzi Adrianou a Jakubom. Ja dúfam v Jakubove víťazstvo cez sms. Aleksandra pôjde domov, jedine, ak by prešla cez divákov, ale to nehrozí…

Dominik je u tých stávkaroch tak vysoko, že to vyzerá na jeho víťazstvo v tomto tíme, a to by znamenalo, že Vojta by by sa musel rozhodnúť medzi dvoma srdciarkami….snáď si vyberie Elišku, ale je tu ešte aj Markéta, ktorá by bola síce v takom prípade kandidátka na vyhadzov, ale ktovie, či s ňou Dyk nemá ešte nejaké plány , keď ju uprednostnil pred Valériou. Ak Dominik neprejde cez divákov, Dyk vyhodí asi jeho, ale ktovie …. Takže v tomto tíme mám najmenej jasno v tom, ako to dopadne.

A ešte je tu ten hokej, takže sledovanosť a sms hlasy budu zúfalé… rozhodnú fakt len fankluby, rodina a známi…

88
Mila1
Reagovat

@dolores: Hokej sledují spíš chlapi a sms posílají víc ženy. Dominik přes diváky určitě nevypadne. A s tím „hitem“, co mu dali, přitáhne puberťačky. Od Vojty vypadne Markéta, ačkoli mi je víc než sympatická.

89
dolores
Reagovat

@Mila1: Neverila by si, koľko žien a dievčat u nás už sleduje hokej. Niektoré úplne bláznia …:-D

90
Mila1
Reagovat

@dolores: Verila :-) taky koukám. Včera byly oba naše týmy na jedničku :-)

91
Ally
Reagovat

@Mila1: No ja taky minimalne pred Dominikem dam prednost hokeji;)

92
Bezík
Reagovat

@Ally: Před Dominikem bych dal přednost snad i peklu ! :D

93
Violete
Reagovat

Ja na hokej take koukam a vcera byli fakt nasi uzasni,ale dnes necham fandeni jinym.Jsem napnuta,jestli nas Marketa potesi.

94
Bezík
Reagovat

@Violete: Copak Markéta, ta nás potěší, té věřím, ale jestli nás potěší hlasující diváci a produkce, to je otázka … ;-)

95
Mila1
Reagovat

@Violete: Markéta nás určitě potěší, ale přes Eliška a Domču neprojde :-(

96
Violete
Reagovat

@Mila1: Verit jeste muzeme,ze projde,treba se stane zazrak ;-) Ja uz hokejistum take neverila a jaci jsou letos kabrnaci,jen to dotahnout do uspesneho konce.

97
dolores
Reagovat

@Violete: Tak ja sa už na hokej nedívam pár rokov, nemusím vidieť ako dostávame nakladačku :-D

98
Bezík
Reagovat

@dolores: Dyk jste nedostali, dokonce jste porazili možná největší favority MS :D

99
gbrSlups
Reagovat
100
Violete
Reagovat

@Bezík: Slovakum i Cechum se dari. Blyska se na lepsi casy :-) Takze by dnes s trochou stesti mohl projit i nejaky zpevak,od ktereho se to neceka.

101
Monika
Reagovat

Jste si s tou Dianou nejak jisti :-)) Vzdyt jeste nemela jedinej hvezdnej a zapamatovatelnej vykon. vsechno takove nemastne neslane vystupy utopene v plejade ostatnich. Ani dnes to nevypada na nejakou bombu, krome zajimaveho hlasu ji chybi ta sila v hlase, kterou Sia ma, nedokaze se do toho oprit jako Maskova, to snad nemuze dopadnout jinak nez dietne. Zatim je chvalena spis porotou nez divaky, tam se teprve uvidi a socialni site jsou matouci. vzpomente si na Elis, totalne valcovala FB i YT a stejne vypadla…Diana vubec nema jistej postup skrze prvni misto. Blbe je, ze ma kristian tak silene pitomej song, jinak bych si byla pomalu jista, ze pujde z prvniho mista on. kaliho tym mi prijde nejvic necitelnej.

Co se tyka tymu Vojty myslim si, ze vsichni lide od nej muzou klidne mit tak malo hlasu, ze by v jinem tymu vypadli. Elisku nedokazu odhadnout vubec, nepochybuji o jejim skvelem vykonu, je velice spolehliva, ale nejsem si jista, jak ji prijmou divaci. No a Dominika odstrelili tou silenou srajdou, ten podle me dostane i kour od pepy Vojtka co to jako zpival song, bude na nej koukat jako na debila.

Obecne si myslim, ze chodi silene malo hlasu, ten zajem je minimalni, je to videt i na FB, nezajem zcela. K tomu dnes hokej….silene by me zajimalo kolik prislo smsek.

102
Monika
Reagovat

A desne me stve, ze Dominika s kristianem zarizli debilni vybery pisni, jak uz bylo zmineno vyse viz Richard a Sia to byl taky podobne odstrasujici vyber a jak dopadnul ze…proc treba takova protekcni Diana nedostane taky „pekny“ vyber treba Highway to hell by ji sluselo…

103
dolores
Reagovat

@Bezík: ten zápas včera bola len výnimka, občas aj vyhrajú, ked sa pomýlia:-D

@Monika: V tomto kole ešte Diana imho prejde cez SMS, fanklub ju podrzi, až po ďalšom kole môže nastať to, čo píšeš, …ak Kristián dostane megahit, ktorý zvladne

104
Violete
Reagovat

@Monika: To bych chtela slyset Highway to hell od Diany,treba by prekvapila.Kristian to da dobre,kdyz to poradne osoli.

105
JaiKudo
Reagovat

@Violete: Highway to hell od Diany…..snad jedině od Dominika by to mohlo být horší :-D

106
Tomáš
Reagovat

Tak já bych to dnes viděl Peter, Kristián, Jakub a Dominik přes diváky. Ale to se bohužel určitě nestane, aby vůbec nějaký chlap přes ty diváky prošel…možná snad jen Jakub. Hrozně se bojím že dnes poletí Peter, jestli Valetina projde přes diváky a Jana nedejbože dá přednost Husarce…já bych snad tu Kirschner musel zabít, takovéto rozhodnutí bych vážně nikdy v životě nepochopil. Loni mi hned v prvním Finále SS vypadli oba favorité Richard i Dominik, tak letos by to podle této šablony měli být Peter a Kristián. :( Pane bože, ať se ti idioti posílající SMS už konečně vzpamatujou a projde přes diváky Peter, jeslti to bude Valentina nebo Husarka tak už je vážně celej tenhle svět v prdeli. Nebo minimálně svět těchto reality show. Bab už vyhrálo tolik po sobě Ivana Bagová, Sabina Křováková, Lenka Hrůzová, Emma Drobná, Tereza Mašková – to pořád ještě nestačí pět ženských vítězů po sobě? A´t už ta jejich nadvláda konečně skončí! U Kaliho sem si bohužel taky jistý že to bude Diana kdo projde přes SMS. Ona ta písnička od Beatles není sračka jak to nazvala Monika ale je to takový experimentální dost alternativní kousek a to asi nebude přímo trefa do černého pro komerčního diváka. Beatles mají mnohem známější a komerčnější věci, kde by byla větší šance na to zaujmout. Kristián by to dnes musel podat hodně osobitě aby z toho vytřískal maximum co to jde. Zatím je to velká záhada co diváci říkají na Petra a Kristiána ale dnes se to konečně dozvíme. Fakt sem zvědavej jak tohle dopadne. Těším se ale zároveň mám i šílený strach že to azse dopadne na pendrek jako vždycky. Už jen proto že čím víc se člověk na něco těší, tím víc to pak dopadne na hovno – zákon schválnosti. Dominikovi bych taky strašně přál postup přes diváky protože Vojta ho jinak asi vyhodí. No nevím nevím, při mém štěstí se obávám že odejde můj největší favorit Peter a já z toho budu v prdeli až do 25. května. Jeho vyhlídky opravdu nejsou moc dobré, nemůže spoléhat na diváky ani na Janu a ani na produkci. Takže jak to dopadne? Souhlasím s dolores, jestli postoupí Valentina a Janě zůstane Peter s Husarkou tak to skončí dnes nejhůř jak to vůbec skončit může. :(

107
Monika
Reagovat

@Tomáš: ja doufam, ze zustane aspon kristian s Dominikem jsem uz smirena. S tou srackou by vypadnul kdokoliv z nich, s tim se neda ani postoupit. To uz mohl rovnou zpivat Lunetiky… No a Dominik jak nepujde pres divaky, tak to ma spocitane. Vojta ho vyhodi s Eliskou i Marketou.

108
Tomáš
Reagovat

@Monika: To máš pravdu že ho vyhodí jak s Eliškou, tak i s Markétou. Taky sem s Dominikem smířený ale byl bych strašně rád kdyby nevypadl. Ale s tím Petrem opravdu smířený nejsem, jestli budou mít Valentina nebo Husarka víc hlasů než on a ještě pokud ho Jana vyhodí, tak to asi nepoberu do konce života takovou debilitu. Tohle se prostě nesmí stát, nesmí. :(((((( Kristiána by snad měla zachránit Anna Maria, ta musí vypadnout. Ale v týmu Jany není vůbec nic jisté bohužel.

109
Lucie
Reagovat

Tomas@ nemáš mít odpolední??……………………………………………:-((((((((((((((((((((((((((((

111
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý jak dopadnou Beatles Come Together z Abbey Road a Cher If I Could Turn Back Time protože obě písničky mám rád. Tož za chvíli uvidíme.

112
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ja sa už s Petrovým vypadnutím zmierujem a zostane mi z chlapcov Jakub, ktorému som pripravená fandiť s plným nasadením :-))

113
Prochor
Reagovat

@Rena: Mašková je teď ještě větší strašidlo než před tím.

114
Bezík
Reagovat

@Prochor: Ale no tak ! Jako zpěvačku ji nemusím ale tohle je hnusný !!!

115
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Co to udelali s tou AnčoMaruš?

116
dolores
Reagovat

Dominik je medzi nimi ako eiffelovka :-D

117
Prochor
Reagovat

@Bezík: To je pravda je to hnusný. Dlouhé vlasy byly lepší i když taky groteskní.

118
Violete
Reagovat

Zato Cirova ma zajimavy odvazny outfit.

119
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Violete: myslis Kerndlovou…

120
Jardach
Reagovat

Uvod tedy nic moc, spolecna pisnicka nic extra, Earthsong na uvod vecera me spis uspal nez navnadil, i kyz ten zaver nebyl strasny..

121
Violete
Reagovat

Aha Kerndlovou.Ja si je pletu.Marketa strhujici zaver,ani jsem nedychala.

122
dolores
Reagovat

Markéta to spieva viac dychom …..ale je to zaujímavé, aj ona je veľmi zaujímavá žena, trochu strach v očiach, ale chápem ísť prvá v živákoch nie je sranda

123
Bezík
Reagovat

Peter čím dál víc připomíná mladého Iana Andersona z Jetrho Tull. Už jen ta flétna mu chybí. Zajímalo by mě, zda ta stylizace je záměrná a jestli ho vůbec zná :D

124
Josephmepsy
Reagovat

Hey What we suffer with here is , exquisitesacrifice
Well-founded click

https://drive.google.com/file/d/1qc4bCTv2i-or-kPKMnknszBzN9Xv30L6/preview

125
Violete
Reagovat

@Bezík: Peter vypada vyborne s timhle outfitem.A ted metalove Beatles.

126
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Zacatek podobny Pearl Jamu-Even Flow

127
Prochor
Reagovat

A jéjej-Kristián zase začíná tlačit na pilu. I když v téhle verzi je to záměr. Těžko říct co na to diváci.

128
Violete
Reagovat

Mne se Kristian libil,paradni,predcil ma ocekavani.

129
dolores
Reagovat

Kristián dobre, zaspieval to uvolnene a zdalo sa, že sa baví, prekvapil ma tak ako v semisfinále Superstar

130
Jardach
Reagovat

Ta Kerndlova je tragicka…

131
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Jardach: vic nez to…

132
dolores
Reagovat

Zaujímalo by ma, či v Leopoldove fandí Kristiánovi aj najznámejši slovenský objednávateľ vraždy Marián Kočner… :-DD

133
Bezík
Reagovat

Sakra, ta Kristiánova angličtina, to je bída. Tady to docela dost vadilo.

134
Monika
Reagovat

marketa ze zacatku to vypadalo na pruser, ty dlouhe tony vubec nedavala, pak se srovnala, ale stejne dojem rozpacity. Takova kategorie neurazi nenadchne, uz si ji pomalu ani nepamatuju a to mame pred sebou dalsich 11 vykonu….
Kristian hruza, motorova pila z ktere me boli usi jeste ted a celou dobu jsem si prala at uz je konec, totalne zabita sance zazarit a pokud ho nezachrani kali je vymalovano. Tohle rozhodne neni song, ktery komercniho divaka donuti posilat hlasy.
Jinak teda Anna maria co jim udelala, ze ma takovou slehu? Bych se stydela takhle vyjit na ulici, otresnej pohled na ni. I tloustka se da nejak maskovat viz treba Eliska dnes.

135
Monika
Reagovat

Dnes se mi poprve nelibi Cirova, dosud to mela vychytane, dnes nenalicena a ty vyzehlene vlasy ji neslusi, kerndlova ji vizazi predci, ma super krasne saty.

136
dolores
Reagovat

@Bezík: som si ho vyguglila,áno, za mlada sa podobal :-D a Peter má teraz zastrihnuté vlasy

137
Prochor
Reagovat

Dnes je asi večer předělaných verzí. Škoda, že někdo nezkusí zazpívat normálně podle originálu. Mně ty zprzněné verze moc nebaví.

138
Prochor
Reagovat

Jakub byl brutálně mimo rytmus. To má z toho.

139
Violete
Reagovat

Jakubovo pojeti pisne se mi nelibilo,vubec se na tu pisen nedali soustredit.Skoda.

140
Bezík
Reagovat

Mulisáka zastřelit za úsvitu za prznění klasiků. A Pepu s ním. Strašný. Zatím nejhorší vystoupení.

141
Monika
Reagovat

jakub ted ukazkove dokazal s cim se chodi vyhravat do Hlasu. vzit si efektivni song, k tomu orchest, svetylka, scena za nim, super ohoz a je vyhrano. Vubec se to neda srovnavat se srackou od Beatles. Sebehorsi zpevak s touhle pisni zazari vic nez nejvetsi borec s Come together.

142
Ally
Reagovat

Kristian mě bavil ..i za Superstar ..asi nejvic, Markéta moc hezký..i ta Tereza K. ujde..ty jo asi budu dneska nějaká hodná :)

143
Jardach
Reagovat

Opravdu je reklama po jednom (1) vystoupeni? Nebo jsem uz nejaky vykon zapomel? Tak to je teda gol…

144
dolores
Reagovat

myslela som si, že Jakub pôjde posledný, a oni ho dali hneď za Kristiána ? divné, lebo to chcelo striedať s nejakým ženským hlasom … tým že to bola skrátená verzia, sa stratilo to napätie, pretože pritlačil dosť skoro, chýbala tomu tá tichšia predohra… ale som prekvapená, že vie spievať aj vysoko a celkovo má slušný register v tom hrdle, dobrý výkon, ale čakala som viac… v každom prípade fandím mu stále

145
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, zatím máme na každé vystoupeni o 180 stupňů opačný názor ! Svět je zase v pořádku :D

146
Rena
Reagovat

@Jardach: ano, taky mám ten posit – reklama po 15minutách… děsný

147
Prochor
Reagovat

@Rena: Dnes už třetí blok reklam. Dost to Nova přehání.

148
Jardach
Reagovat

A nezapomente hlasovat pro Terezu Kerndlovou, sms ve formatu Voice mezera VEN!

149
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Valentina vyborna

150
Violete
Reagovat

Valentina skvostne vystoupeni,nadhera.Potesila me moc.

151
dolores
Reagovat

Valentína dostala efektný song a využila to vo svoj prospech, ponosila sa na rukách tanečníkov, a na konci ešte hlasová exhibícia, takže postup cez divákov dosť možný, bojím sa o Petra

152
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Ta Kerndlova je jak Travnicek v Caruso show

153
Rena
Reagovat

Miluji tuhle písen. Valentina to dala parádně, neuvěřitelný, že má 17let… Mám favoritku. Zatím nejlepší!!! A s těmi polonahými chlapy kolem sebe …

154
Jardach
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: nebyt ji, tak by to vystoupeni Valentiny bylo dokonale..prisla Terezka a poslala to do kopru…

155
Prochor
Reagovat

Mně se Valentína zatím líbila nejvíc ze všech. Ale hlavní favorité ještě přijdou.

156
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Jardach: zacne mluvit a ja se zacnu stydet :-D

157
Rena
Reagovat

Elišce to moc slušelo, skoro jsem ji nepoznala. Také paráda. Druhá moje favoritka…

158
dolores
Reagovat

Eliška to zvládla super, milujem ju :-)

159
Violete
Reagovat

Eliska,nejak to nebylo ono.Tohle nebyl pro ni dobry song.A proc tam pousti porad ty ohne,tady se to nehodilo.

160
Rena
Reagovat

Líbí se mi, jak to její táta prožívá… :-) Vojta říká pravdu, přirozená a skromná s obrovským talentem…

161
Prochor
Reagovat

Tak D Almeida se mi líbila. Paráda.

162
Violete
Reagovat

Mne nejak AnneMarie nezasahla.

163
Monika
Reagovat

Anna Maria jednoznacne nejlepsi vystoupeni pro me, jak jsem psala, ze klidne muze jit pres divaky, tak ted mam jeste silnejsi pocit, ze to tak bude. Diana protekcni ma co delat. Potvrdilo se, ze kali ji ma moc rad a pusti ji dal i kdyz nepujde pres divaky. Elisce to hrozne sluselo, ale vykon pro me zklamani. Strasne chrcela, ten chraplak se mi tam nehodil, mam radsi tu jemnesi verzi Pink, ne tuhle rockovou.

164
Jardach
Reagovat

Kerndlova je takovy Titelbach talent show….jinak Ana Maria vyborne,asi poslu dnes i jednu sms…

165
dolores
Reagovat

Annamária tiež skvelá, citlivé to bolo a dávala pekné černošské tremolo.

Tri výborné dievčenské výkony za sebou a chlapi sú kdesi upozadení ….ach jo

166
Prochor
Reagovat

@Monika: Souhlasím, že po dnešním výkonu může Anamária projít přes diváky. Poprvé jsem měl ten pocit, že je škoda, že přestala zpívat.

167
Prochor
Reagovat

A máme tady 4. blok reklam. Schválně kolik jich bude:-)

168
Ally
Reagovat

Ty holky jsou skvělé no, sympaťačky..Markéta, ted Eliška, Anna Mária..taky to se mnou nějak pohnulo, i slza ukápla, kdy se mi to naposledy u soutěže stalo..?

169
yveGlara
Reagovat

http://viagranerrds.com/ – when will generic viagra be available in the usa viagra cheap generic viagra online no prescription

170
Monika
Reagovat

@Prochor: taky se mi dnes libila a je videt, ze ji ma kali hrozne rad, nejradsi ve svem tymu. ma jistej postup.

171
Jardach
Reagovat

@Prochor: ja tipuju,ze skoncime na cisle 8…reklam neni nikdy dost

172
dolores
Reagovat

@Monika: veľa robí aj pesnička a tá Adele Annamárii sadla jak povestná …a tie slzy v očiach koučov sú motiváciou pre posielanie sms

173
Prochor
Reagovat

A teď moje oblíbená písnička od Cher. To jsem zvědavej. Ale raději čekám průšvih.

174
Theresa_feat Vladko
Reagovat

To je hruza :-[

175
Prochor
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Bohužel-na mně to působí jako parodie.

176
dolores
Reagovat

Aleskandra sa mi nepáčila, tá pieseň ma nudí

177
Mila1
Reagovat

@Prochor: No moc se nepředvedla

178
Nika
Reagovat

„Chapes? Ja to nechapu.“ Tak to je prohlaseni dnesniho vecera. Autor Kerndlova. Stydim se.
Dnes se mi libila Valentina, Anna Maria. Hlas Jakuba je sice dobry, ale to frazovani bylo katastroficke.
Vyborna i Marketa na zacatku, skoda, ze otevirala cely vecer. Bylo to poznamenano hodne tremou, ma ale moje sympatie a zpiva skvele.
Eliska – nekdo tu psal; ze ji to dnes sluselo, nevim, no, mne prisla jak neupravena divozenka. Vykon nebyl nejhorsi, na rozdil od jinych, se mi jeji chraplak libil.
Ted Sasa nic moc.

179
Jardach
Reagovat

Pisnicku od Cher mam rad,ale tohle ne…a ti namornici je jako co? (Neznam videoklip,tak jestli to odkaz,tak dobre no..)

180
Rena
Reagovat

Aleksandru bych taky nepoznala – kočka. Písen stará odrhovačka, nějak mě nezaujala

181
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Prochor: mi asi vadi, jak zpiva. Prijde mi to umecene…

182
Violete
Reagovat

Alexandra me take nebrala,nevyznelo to dobre.Nejlepsi zatim dnes Valentina,Kristian a Marketa.

183
Prochor
Reagovat

Kdyby dal Pepa Cher Adrianě, tak to možná mohl být jeden z vrcholů večera. No, škoda.

184
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Neni nejak mimo rytmus devucha?

185
Ally
Reagovat

Tak mohl by vždycky kdo první odzpívá, to vzít za Terezu ..co už..¨
A ona by tam byla jen na ozdobu..? :)

Zato myslím, že Janu Kirschner budou chtít i do nějaké další řady jako kouče / porotce..

186
dolores
Reagovat

Miška má bacuľatú tvár, išiel by jej iný účes, napr. na páža, aby jej zakryl líca. Spievala výborne, ale pravda je taká, že v podaní chlapa by ten song vyznel lepšie a uveriteľnejšie, chýbal mi tomu nejaký náboj

187
Violete
Reagovat

Michaela hezke,kupodivu se mi to dost libilo.

188
Rena
Reagovat

Zatím nejlepší Eliška a Velerie, možná i Anna Marie. Miša to dala dobře, ale není mi nějak sympatická. Ted už to chce víc.

189
dolores
Reagovat

@Ally: Jana je skvelá koučka, ale asi by do superstar nemohla ísť, ona by nevedela a nechcela zhadzovať a vysmeivať tie decká….

Dominik vlastne ide tou piesnou povzbudzovať hokejistov?… možno rejža to rozhodol..

no je to dosť komické vystúpenie :-))

190
Jardach
Reagovat

Dominik jak tam sedel,tak to chvili vypadalo jak Diana Vickers….hej ja nemam nic proti ceskym pisnickam,ale Mirai? Ty kraavo,tam k tomu uz jen Terezka mohla zacit tancit…utrpeni

191
Rena
Reagovat

Kdo mu to vybral proboha?

192
Violete
Reagovat

Nevim,co to se mnou dnes je,ale uz si zacinam zvykat i na Dominika.Slusny vykon.

193
Rena
Reagovat

Domča je prostě milej usměvavej, dobře se na něj dívá… ale asi nejslabší … bohužel.

194
Ter.
Reagovat

Ta Misa nebo jak se jmenuje byla celej zacatek falesna, rvalo to usi. Nechapu, ze ji to nerekli, Dyk jeste vychvalil intonaci. WTF. Mirai snad radsi ani nekomentuju…

195
Violete
Reagovat

@Rena:Myslis Valentinu? Valerie uz je pryc

196
Prochor
Reagovat

@Rena: Teď už může přijít jen hitovka „Pošta“.

197
Jardach
Reagovat

@Prochor: a nebo Stavka Dydzeju :-D

198
Prochor
Reagovat

5.blok reklam odstartoval. Abychom si něco nezapomněli koupit.

199
Monika
Reagovat

Sasa to asi nezazpivala zle, ale pro me ten jeji smouli hlas neni, ona za to nemzue co ji bylo dano bylo, ale me se spatne posloucha…Husarka no proste dobry, desne vdecnej song, komorni verze s klavirem to je tahak na hlasy jako svina…Dominik pro me nejhezci barva hlasu ale na te stupidni kolovratkove odrhovacce se neda nic predvest.

200
Ally
Reagovat

@dolores: Hm, to asi jo, jedině kouč..ale je skvěla

Já Dominika vynechávám sorry..dvě vteřiny stačily..no není to objektivní..ale nejsem masochista :)

201
dolores
Reagovat

@Ter.: Áno, aj mne sa zdalo, že je na začiatku v slohe Miška málinko mimo, ale oni to v hale počujú inak ako my na obraze, aj minule sa mi viaceri zdali pod tónom, ale keď som si ich potom vypočula na youtube, už to tam nebolo, je to zvláštne ….

202
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko uvědomuješ si že vypadne Kristián? Jestli nejde přes diváky tak to má jasný, strrašně se bojím. O Petra taky ale že by šel jako zlatý hřeb? To by ho mohlo zachránit. Bojím se o Kristiána. :(((((((

203
Monika
Reagovat

V tymu Vojty to bude zajimave, osobne si myslim, ze vsichni tri budou mit mene hlasu nez treba prvni dva v jinych tymech. Vychvalovana Eliska to na Fb dost projizdi…A valerie taky..nejak citim, ze peter by mohl zazarit, kdyz jde posledni vedi proc…Dolores muzes bejt v klidu.

204
Nika
Reagovat

Dominiček:-)) Ach jo:-)) Opět výslovnost ale Klus. Slabé, hodně slabé.
Michaela jakž takž, ke konci už ale ztrácela náboj, ve slokách to bylo pro ni moc nízko. Sloky proto dost tiché, ušeptané, v refrénu to sice vždy otevřela, ale chyběla mi tam postupná gradace.

205
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome kristiana uz neresim, ten je venku. Obavam se, ze mi vyleti i Dominik. To se nedalo ani hodnotit, jak nejaka roztleskavacka, silenej song pro kazdeho, s tim se neda nic delat.

206
Monika
Reagovat

@Tomáš: Aspon peter nam postoupi, jde jako psoledni, takze ocekavam dobrej vykon.

207
Ally
Reagovat

@Monika: Saša na to tohle asi neměla hlas, člověk tam prostě slyší Cher..vidět že si to užila..ale v té konkurenci..
Líbila se mi místy i Míša, ale je taková nějaká ..nevyhraněná ? nemá člověk nějak důvod ji fandit

208
dolores
Reagovat

že ide Peter posledný ešte nemusí znamenať zlatý klinec, už tu boli aj prípady,(hoci zriedkavé) že poslední nic moc …..bojim sa veľmi, ako predvedie toho Eltona Johna
myslím, že zažiari ešte pred ním Diana a Adriana

209
Frida
Reagovat

Markéta niterná, jemná, étericka. Škoda, že začínala, těžko se to rozjíždí. Elišce to slušelo, ale trošku zklamání. Aleksandra měla fajn písničku, ale děsně mečela
Kluci děs a hrůza.

210
dolores
Reagovat

no Diana nezažiarila, nedotklo sa ma to, priemerné, Annamária ju výrazom strčila do kapsy

211
Violete
Reagovat

Diana i celkem fajn,poprve me trochu zaujala.Kali predtim rikal,ze pisnicku vybral sam,to znamena,ze i Dyk pro Dominika?

212
Monika
Reagovat

Adriana je utopena spatnym vyberem songu, uz me hrozne nudi a misto poslechu pisu tenhle komentar :-)) Nuda, nuda a zas nuda.

213
Violete
Reagovat

Adriana v tehle pisni znela vyborne,mozna trochu misty ujecene,ale fandit ji nedokazu.

214
Ter.
Reagovat

@Violete: Tohle taky nechápu. Občas kouči říkaj „vybral jsem ti písničku …“ a jindy „byla ti vybrána písnička“. Mně trochu přijde, že to vybírá někdo 50+, pže to jinak není možný, tolik vykopávek. Nechápu, kdo má bejt podle dramaturga cílová skupina diváků…

215
Prochor
Reagovat

@Monika: Teda dnes jsem dost zvědavý jak dopadne vyřazování. Hlavně bych si přál postup D Almeidy ale to se asi nestane.

216
Jardach
Reagovat

Zda se mi ten zaver nejak vycpely…Diana me celkem nudila, Adriana jako dobry,ale dle me zbytecne “narocny” song,pro tuctove divaky hure stravitelny..

217
dolores
Reagovat

Diana je varietná umelkyňa, ona to na pódiu vie,:-) má hviezdne vystupovanie, spev dobrý, trochu ukričané, ale podľa mňa dosť blbá pesnička

218
Monika
Reagovat

Diana jako obycejne, bych se jen opakovala nema silu hlasu jako Styblova ci Maslikova, dietni verze. navic i velice vlezla a nesympaticka ty pusinky na kameru, poskakovani, Anna Maria ma sanci ji porazit. kdyby nemela kalaska svuj fanklub vubec bych neuvazovala o jejim postupu pres divaky. desne urputne devce co by moc chtelo, ale nema na to.

219
Bezík
Reagovat

@Violete: Kali kecá :D

220
Bezík
Reagovat

@Violete: Kali kecá :D

221
Monika
Reagovat

@dolores: hvezdne nebo vlezle vystupovani :-)) ja myslim, ze to divadlo lidi nemaji radi…Dyk ji to dobre rekl..je vyumelkovana a ted peter…

222
dolores
Reagovat

@dolores: sorry adriana, nie Diana

223
Prochor
Reagovat

Hlásím 6. blok reklam. Schválně jestli vyjde tip 8 bloků, jak tady někdo psal.

224
Enaz
Reagovat

Když jsem poslouchala Dianu, tak se mi to zdálo poněkud upocené ./.
Adriana se mi líbila, rozhodně jí to sedlo.
Kali je asi fajn člověk, ale výběrem se podle mne netrefil.
Moderátorky zabít okamžitě.

225
Violete
Reagovat

@Jardach: Take se mi zdal zacatek lepsi,zlata Marketa.Snad postoupi dal.Jeste Peter by mohl byt dobry.

226
Tomáš
Reagovat

Je to v prdeli, Kristián tohle nemá šanci přežít. Přes diváky neprojde a Kali ho nezachrání takže je to konečná. Přitom mě Anna Maria vůbec nebavila, absolutně se mě to nedotklo. Prošumělo to kolem mě mjak rychlík košičan jak píše Vlado. A Diana taky nic moc. Ale to je můj názor, Kristián je jasnej dnes a strašně mě to sere. :(

227
dolores
Reagovat

@Monika: no hlavne aby si Peter neurobil hanbu

228
Frida
Reagovat

Adriana se mi líbila, ale jsem na ni už nějak alergická. Leze mi na nervy o Dianě ani nemluvím. Tu Siu nedala ani náhodou. Ta porota všem pochlebuje, že se to nedá poslouchat.
Celý večer je pro mne dost zklamání.

229
Monika
Reagovat

@Tomáš: aspon peter vyjde, jde psoledni jako jedinej po reklame, to mu pomuze. Ja uz tam nebudu mit nikoho jineho nez Petera. Eliska me dnes hrozne zklamala, Anne Marii fandit nedokazu, Husarka mi je protivna…jen peter mi zustane

230
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Ještě se nevzdávej Tomáši. Dnešní hlasování je ve hvězdách a bude zajímavé. P.S. ještě jsem nebyl nikdy zavřený takže nevím – mohou mít vězňové mobily a posílat SMS ?

231
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Prochor: tam nemuzou mit mobily ani zamestnanci 😃😃😃

232
Rena
Reagovat

adriana – dala to dobře… když nekdo vypadá tak dobře jako ona, má půl vyhráno…

233
Prochor
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Doufám, že to nevíte z vlastní zkušenosti:-)

234
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Prochor: neee…sledovala jsem dokument na Ct2 😉

235
Prochor
Reagovat

Your Song zpívala pěkně Ema Drobná takže si nemůžu zase pomoct a musím srovnávat. Ale Petr je docela dobrý.

236
Jardach
Reagovat

No tak zlaty hreb vecera je spise z kociciho zlata…

237
Violete
Reagovat

Peter hezke,umerene,pohladilo to po dusi.Kristian snad ma jeste sanci,prala bych mu to.

238
Enaz
Reagovat

@Prochor: Také jsem si na ni vzpomněla.
Peter to dal. Trochu méně pokory, ale ovládl se :). Hezké to bylo.

239
Bezík
Reagovat

Tak, jediný kdo mě doopravdy oslovil byla Markéta, ta se vším všudy. Pak ještě Peter, ale já fakt nevím, jestli to nedělá hlavně jeho podoba (ale částečně i pohyb a úsměvy) s Ianem Andersonem :D Jinak, kromě Dominika všichni docela dobří ale mě jejich projevy nějak nic neřikají.

240
Monika
Reagovat

peter fajn, sice jsem cekala lepsi vykon jeste, vic energcikej, chvilema me to uspavalo, ale i tak…on je proste prirozenej a sympatickej, strasne prijemnej clovek co si na nic nehraje a ani tu soutez nezere jako sprtka diana

241
dolores
Reagovat

Peter je skvelý, to je zlatíčko, musí postúpiť, len či tým , že šiel posledný to bude stačiť… ak by nie, dúfam, že ho Jana zachráni….

zaujímavé, že dnes z janinho tímu sa mi najmenej páčila práve favoritka Miška, ktovie ako to má jana ešte s Valentínou

242
Rena
Reagovat

Peter nejlepší z chlapů… asi hodnej člověk a bude s ním sranda… Líbilo se mi to. Sice takové poklidné, ale pěkné, pěkný hlas.

243
Monika
Reagovat

Postup u Dyka…uplne nevim mam pocit, ze i vitez v tomhle tymu bude mit mene hlasu nez treba treti u Jany…asi to o chlup urve Eliska
postup u kaliho…ja to proste vidim na Annu, sice Diana sla ke konci a hujerovci budou hlasovat jako divi, ale stejne tipuju Annu
postup u pepy..Adriana ma kliku, ze sla mezi poslednima, ale stejne tipuju Jakuba
postup u jany..tady je to uplne jasne Peter

244
Nika
Reagovat

Kali se zbláznil:-)))

245
Monika
Reagovat

nejvic me stve, ze porota jen chvali a chvali…nuda

a taky nespravedlivce vybery songu…jak nejsem konspirator uz zacinam tomasovat…v SS Richard to schytal se Siu, podpasovka jako svina a ted Dominik s Kristianem..uz by podpasovky mohloy mit i baby, treba ACDC pro Dianu…babam se nadrzuje

246
Enaz
Reagovat

A jak tu někdo psal s Ianem Andersonem se sice nedá srovnávat, ale ta nezvladatelná energie z něj čiší taky.
Loni jsem byla na koncertě a i když už Anderson bohužel moc nezpívá, ale vyráží zvuky, tak vidět ho na pódiu hrát na flétnu a poskakovat… Úžasné. Skvělý muzikant.

247
Bezík
Reagovat

@Nika: Nezbláznil, plní zadání produkce.

248
dolores
Reagovat

moja trojka dnes

Peter
Eliška
Annamária

a potom

Kristián
Markéta
Valentína

mrzí ma Jakub. že sa mi tam nevošiel

249
Bezík
Reagovat

@Enaz: Hlasově samozřejmě ne, ale vizuálně určitě ;-)

250
Theyey
Reagovat

Peter pěkný,já teda nevím jestli už blázním,že si tahám Voice i do snů,ale asi před týdnem se mi zdálo o Petrově vystoupení ve finále a měl úplně stejný účes jako teď.Nó,sice zpíval Bohemian Rhapsody,taková nepřesnost,ale ve snu postoupil…no,už mi to leze na mozek.

251
Rena
Reagovat

Valentina, Eliška, Adriana a Peter… 1. – 4. místo dle mě… Postoupit by mohla i Anna Marie a Kristian. Nesympatičtější mi je Valentina…a asi i Adriana.

252
Enaz
Reagovat

@Monika: Jak lze zazpívat Your song energicky? :)
Je to niterná písnička.

253
Prochor
Reagovat

Ty brďo nesmrtelná Markéta a Dominik je venku.

254
Ter.
Reagovat

joooooooo, slizák vypadnul! neuvěřitelný. dyk má koule

255
Michal V.
Reagovat

Tak Vojta me opravdu dost prekvapil…cekal jsem,ze posle dal Dominika i presto, ze byl dneska naprosto mimo a Marketa urcite mela lepsi vykon

256
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Marketa hazi desne obliceje.

257
Enaz
Reagovat

@Bezík: Ale měl by přibrat :). Ale ano, souhlasím.

258
Jardach
Reagovat

No a kluci jsou uz jen tri…

259
Violete
Reagovat

Marketa jde dal,super!

260
Nika
Reagovat

Huráááá, Markétka!!! Ale chvíli mi cvakalo u zadele:))))) Vojto, palec hore!

261
Bezík
Reagovat

Ty jo, já čumím ! To Dyka produkce nepochválí !!! :D Ale skvělý, Markéta ještě další kolo, super !!!!

262
Enaz
Reagovat

Myslím, že osm reklam bude málo.

263
Frida
Reagovat

No téda, Vojtovi Dykovi se klaním. Vůbec jsem to nečekala, hurá, Markéta jde dál. Myslím, že ani ona to nečekala a to jako fakt. Senza

264
Rena
Reagovat

Těch reklam, jak se tu někdo vsadil nebude myslím 8, ale spíš 10!!

265
Prochor
Reagovat

Sínusovka zábavy se ocitá v dolní úvrati protože následuje rozhovor s Terezou Kerndlovou. Tereza se ptá netradičně „Jak se cítíš“. Navazuje tak na Laďku Něrgešovou a další „moderátorky“. Chtěl bych mít pětku za každou tuhle otázku. Následuje 7.reklamní blok.

266
Monika
Reagovat

takze dominik fuc, za chvili mi vyfici jeste kristian a muzu to zabalit :-)) zasutane mi tam jen peter, ale tomu fandi moc lidi tak to neni takovej adrenalin, to me nebavi

267
Jardach
Reagovat

@Prochor: to je 7. nebo uz ten 8.reklamni blok? ;-)

268
Prochor
Reagovat

@Jardach: Podle mých počtů běží 7.blok reklam.

269
Monika
Reagovat

@Enaz: jde to zpivat energicky, respektive dynamicky jsem asi mela napsat…bylo to prilis monotonni mistama a uspavalo me to

270
dolores
Reagovat

@Theyey: : -)))
no ja by som chcela, aby sa mi o Petrovi snívalo a nič …:/

vypadnutie Dominika očakávané, po tomto ho predsa Dyk nemohol nechať, ale zabila ho hlavne pesnička

271
Ally
Reagovat

Já měla tak strach, že Vojtovi přeskočí ..a pošle dál Dominika..on je nevyzpytatelný, jako Vojta..

Když Monika řekne , že má být Your song energicky, tak asi má :) a Come together je největší sr..ka ever ..:)

272
Prochor
Reagovat

@dolores: Vojta nemohl nic dělat-Dominika zabila písnička … ano ale ta písnička, kterou mu vybral Vojta Dyk a tím Dominika odpráskl :-)))

273
Rena
Reagovat

@dolores: ano, polovina příčiny vypadnutí je blbá písen … proč mu ji dali, měl li tam zůstat?

274
Prochor
Reagovat

A teď to bude zajímavé – D Almeida prošla přes diváky.

275
Enaz
Reagovat

@Monika: Dal tam víc dynamiky než mu Jana doporučovala, ale zvládl to. Pokud tě to uspávalo, tak nebude problém v Petrovi.
Ale už dlouho vím, že se neshodneme. A to je v pořádku, že?

276
Michal V.
Reagovat

no Tomas asi nebude mit radost dneska… to je opravdu velka decimace kluku… co se to s hlasovanim stalo? Pamatuji si, ze v superstar to byvalo obracene a vetsinou kluci postupovali na ukor lepsich zpevacek nez obracene

277
Bezík
Reagovat

@Prochor: Ale prd Vojta, produkce vybrala.

278
Frida
Reagovat

Diana asi nečekala, že nepostoupi přes hlasy Blbeç Kali ji zachránil
Ale teď už víme, že není nesmrtelná.

279
Monika
Reagovat

kali loutka, co ocekava od Diany/ neprosadila se v showbyznysu je odporne vlezla, nejdriv vyraz musim to byt ja, ja musim bejt prvni a kdyz nebyla tak se rozbreci co se stalo princeznicka nebyla prvni, fnuk, fnuk, tak vyhodime kluky a nechame si babinec…kali je desnej

280
Violete
Reagovat

Tak Kristian me mrzi.

281
Prochor
Reagovat

@Violete: Teď ještě aby vypadl Jakub a Tomáš se dneska ožere.

282
Bezík
Reagovat

Jejda, to bude Tomášek tomáškovat :D :D Snad ještě vyletí ten falešnej moula Mulisák ;-)

283
Violete
Reagovat

Tak aspon Jakub postoupil.

284
Monika
Reagovat

xatim jsem uhadnula vsechny postupy, rikam vam, ze vyber songu je naprosto klicovej :-))) Adriana nemela vubec sanci s tou prisernosti, s tim se neda zaujmout ani kdyz zpivate jak Buj

285
dolores
Reagovat

nastalo to, čomu som dávala nulová šancu, že Annamária postúpi cez sms, … a Kali si vyberie Dianu, nemal to robiť, lebo keď jej diváci nedali dnes vyhrať, to znamená, že mu tú súťaž ona nemusí vyhrať ako si myslel

Kristiána je škoda, dnes som mu to velmi želala a asi by som mu aj už fandila

ale aspon ide Jakub , wow

286
Ina
Reagovat

aspoň jeden kousek…..

287
Jardach
Reagovat

Tak Pepuv tym celkem prekvapka postupy…

288
Bezík
Reagovat

A doprčic, Mulisáka přes diváky jsem nečekal :((((

289
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Tvl, Diana a Smoulinka…

290
Prochor
Reagovat

Stalo se přesně čeho jsem se obával – oba moji favorité Jakub a Adriana byli bohužel ve stejném týmu a tak zbývá už jen Jakub.

291
Monika
Reagovat

@Bezík: To koukas vid? co jsem ti rikala, efektivni song je uplne nejvic dulezita vec. jakub byl jasnej. Adriana byla bez sance s tim songem.

292
Michal V.
Reagovat

A helemese Terezka se snazi umne vyhnout typicke otazce „Jak se citis?“ ale nejak ji to nejde :-) soutezici na jeji usili nereaguji

293
Ally
Reagovat

Saša překvápko,ale z nějakého důvodu jsem to tušila
Adriana se neztratí ..

Diana je tak nudně profesionální..to musím souhlasit s Monikou..:) člověku ji přijde až líto, že má 16 let ..a je tak urputná

294
Frida
Reagovat

Dnes je to samý překvápko
Pepa též vyrostla
Ne, že by Aleksandra byla kdovico, ale Adriana už mě štvala
Moc namyšlená, myslela si, že to má v kapse a to mi začlo vadit

295
dolores
Reagovat

že pepa pošle Aleksandru a vyhodí Adrianu by som absolutne netipovala, imho bola Adriana dnes lepšia, ale asi sa Pepovi lepšie pracuje so Sašou

296
Michal V.
Reagovat

no tak to bude u Tomase radosti…nakonec 2 kluci z prvniho mista v tymu… to potesi :-)

297
Frida
Reagovat

*pardon, vyrostl

298
dolores
Reagovat

Peteeeeer cez divákov , super už som v klude

299
Monika
Reagovat

@dolores: kali je z nich nejvic ovlivnitelnej. Diana je v showbyznysu dlouho a neprorazila, dnes nesla ani pres divaky, jakej ma smysl ji dal drzet v soutezi, ji to uz nic neda, Kristianovi mohlo.

300
Michal V.
Reagovat

a helemese predbezna favoritka nekterych Husarova je venku :-) no ja za ni brecet nebudu…

301
Ina
Reagovat

Diana to nevyhraje….doufám, že vypadne hned jak to bude jen na divácích. U Jany dobrý.

302
Bezík
Reagovat

@Monika: Ale prd, to bychom museli vědět kdo byl v hlasování druhej a kdo třetí. Mulisák postoupil na ksicht, song s tím vůbec nesouvisel.

303
Violete
Reagovat

Za Petera a Valentinu jsem rada.

304
Jardach
Reagovat

Nevim,jestli je lepsi toto,ze se soutezi ted jen v tymu a nebo americka verze,kd v top 8 je 5 lidi z jednoho tymu(Blake) a treba Adam Levine uz tam nema nikoho…

305
Prochor
Reagovat

Já to věděl že by muklové měli mít mobily.

306
Bezík
Reagovat

Jana odstřelila Mišku? To moc nechápu ….

307
Enaz
Reagovat

Jana opět volila někoho, kdo ještě není v muzice ukotvený. Proč ne.

308
Monika
Reagovat

@Ally: ja myslim, ze u Diany to bude vychovou na rodicich bylo videt, jak moc jim na tom zalezi, az nezdrave urputne. Diana sice postoupila, ale pro ni je to prohra, vubec to necekala, ze ji nekdo porazi a celou dobu brecela…

309
Theyey
Reagovat

No,tak mám pryč Kristiána i Adrianu…Ach jo,jsem si říkala,že to vyřazování ještě půjde…

310
Rena
Reagovat

Bylo to spravedlivé, chybět mi bude jen Adriana…

311
Enaz
Reagovat

@Bezík: Navíc je otázka jak a kdo hodnotí, že song je mimo, že? ;)

312
Monika
Reagovat

jedine prekvapko pro me bylo vyrazeni Adriany na ukor sasy. zas mi je docela sympaticke, ze pepa dela necekane kroky ne jako loutka kali. Zbytek jsem tipovala uz po zverejneni pisni, ty jsou uplne nejdulezitejsi a krasne se da skrze ne manipulovat soutezi. Adriana, Kristian i Dominik doplatili predevsim na blbej song.

313
dolores
Reagovat

@Monika: jj, súhlasím, Kali je akoby priposratý z toho celého, už len tým, že nemal odvahu pustiť výraznú Karolínu …..a Pepa to zariskoval s Jakubom a aha ho, dnes aj napriek rozporuplnému výkonu prešiel cez sms.
Inak všimla si si ako Diana plakala, že neprešla cez sms ? asi toto Kaliho dobráka tak rozcítilo, že ju poslal ďalej

ale stále mi hlava neberie, že pepa vyhodil Adrianu, ale ju to asi nemrzí, je zaľúbená do Dominika, tak sú v tom spolu :-D

314
Theyey
Reagovat

No,tak z holek tam mám Markétu,Elišku a Valentínu a z kluků hlavně Petera,tak sesen,když si odpustím to Bohemian Rhapsody, vcelku vyplnil…tak ať se mi teď zdá třeba o nepostupu Diany…

315
Tomáš
Reagovat

Tak pocity smíšené. Kali je totální kokot, jak já toho debila za tohle rozhodnutí nesnáším a jeho tým už mě absolutně nezajímá. Chudák Kristián, ten kluk je fakt hroznej smolař a přitom kdyby rozhodoval jen talent tak útočí na první místa. Na druhou stranu sem strašně rád za přímé postupy Petra a Jakuba, tak snad to jeden z nich vyhraje i když tomu nevěřím. A je fajn že sme se zbavili Husarky, ani sem nečekal že půjde tak rychle. Ale Kristián neměl odejít no. :( Zítra až budsu mít čas se vyjádřím víc k celému dílu i k tomu jak to nakonec dopadlo.

316
Tomáš
Reagovat

Schvalte mi komentář, nic tak hroznýho tam zase nebylo. :( Děkuji

317
Monika
Reagovat

@dolores: jo to je jediny krok pepy co uplne nechapu…mozna znal vysledky hlasovani, nevim zda to koucove vi..ono uprimne klidne je mozne, ze i sasa mela vic hlasu nez adriana….ten song cher je dost proflaknutej..adriana mela cosi nerozpoznatelneho a nevyrazneho….

318
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Dneska jsi se musel pěkně vytočit když tě zcenzurovali:-)))

319
Rena
Reagovat

Také jsem si všimla, jak Diana brečela, že nepostoupila. A jak ji tekly slzy, když kouč měl rozhodnout. Příště už by měla jít… i když mi zase nějak moc nevadí.

320
Bezík
Reagovat

@Tomáš: A obsahovalo to nějaký výraz, který nebyl vulgární ??? :D :D

321
dolores
Reagovat

@Enaz: áno, Jana s tým nemá problém, radšej sa bude venovať mladému talentovanému dievčaťu, čo ešte len začína a samorostovi z ulice, čo ešte nemá žiadnu štúdiovú nahrávku. Diana ich má plno, nemá tam čo hľadať

Jana je skvelý kouč, Petra si nedala a tvdro s ním pracovala, nedala si ho zosmiešniť, dúfam, že to takto pôjde aj ďalej, lebo aj ked porota ešte chváli, už to nabudúce tak nemusí byť…myslím, si , že Dyk Petra nemá rád, v b.a. sa mu neotočil a dnes mu povedal, že to bolo jeho najkoncentrovanejšie vystúpenie, nič viac

322
Monika
Reagovat

na tyhle rade je nejzajimavejsi, ze nema vubec jasneho favorita….to se jeste nestalo v zadnem rocniku…u DYka urco postoupi Eliska. marketa imho ani pri vyberu nejlepsiho songu nema sanci, myslim, ze i dnes mela mene hlasu nez Dominik. U pepy je taky jasnej Jakub, sase nepomuze ani nejlepsi vyber songu. I u Jany vidim Petera. u kaliho no tady uvidime podle songu, ale myslim, ze ta jeji prehnana urputnost a vlezlost je lidem odporna a zas ji Andula porazi. No a ze ctyrky Eliska, Anna, Jakub, Peter muze vyhrat kdokoliv, neni tam zadnej jasnej vitez. Tome muze se ti splnit, ze to bude kluk zadna z tech dvou bab neni nejak vyrazne lepsi, je to tak pade na pade…

323
Nika
Reagovat

ad Adriana – ta se mi líbila pouze ve výběru naslepo, pak už každým kolem méně a méně, dnes mě nezaujala už vůbec. Její vyhazov mě nemrzí. Vlastně jsem s výsledkem dnešních postupů poměrně spokojena. I když se přiznám, že není nikdo, komu bych nějak fandila. Zajímá mě dál asi pouze Markéta. V té holce něco je, těžko vysvětlit, co, ale líbí se mi její projev a ten vnitřní prožitek, co do toho dává. To srdce, o kterém mluvil minule Vojta. A udělali z ní už i docela pěknou holku,

324
dolores
Reagovat

@Monika: podla mna vedia kouči, kto dostal kolko hlasov, dostávajú informácie a pokyny do sluchátka od režiséra

325
dolores
Reagovat

@Tomáš: ale isto si rád, že Jakub a peter prešli cez divákov, jasné že Kristána je škoda, ale už sa s tým nič nedá robiť,

…a Diana sa ti tiež páčila, ako to máš s ňou po dnešku?

326
Monika
Reagovat

A co se tyce koucu jedine Jana a Pepa. Kali je takovej tulpas jako Drahos, bez nazoru, jen posloucha co mu v produkci reknou, neumi si prosadit svoji. A Dyk me nastval s Dominikem, ne kvuli jeho vyhazovu, ale ze mu nechal tenhle song. Vybirala to produkce ale dobrej kouc by rekl, ne tohle rozhodne nikdo zpivat nebude, je to jen k zesmesneni…pepa riskuje, to me na nem bavi, jsem si jista, ze kdyby on se rozhodoval mezi Dianou a kristianem, posle dal Kristiana….

327
Bezík
Reagovat

@Monika: Pepa je naprostej vůl, protože vyhodil Natálku a Johna, dva zdaleka nejzajímavější soutěžící (ať už to byla jeho vůle, nebo poslušně panáčkoval před produkcí). To už si nemá šanci vyžehlit.

328
Monika
Reagovat

@Bezík: jo s natalkou to podelal, mimochodem kdyby zazpivala tu navarovou v komornim duchu a doprovazela se na violoncello jde pres divaky z prvniho mista…a i ten john je takovej sympatak, ze mohl jit daleko…tohle mu nevyslo, ale aspon riskuje..klidne vyhodi favoritku, klidne vezme kluka odpadlika z jineho tymu do live show…

329
dolores
Reagovat

@Monika: jasný favorit nie je, a po dnešku už favoritkou nie je ani Diana, ja som počítala s jej fanklubom, veď má cez 30 tisíc sledovateľov na insta, tak ak jej oni neposielali dnes hlasy, tak až takí fandovia nie sú…a tá anketa ma markíze, no smiešne… Ak nezažiari nabudúce ide vonku, ale Annemárii musí sadnúť pieseň, lebo ona má problém s rozsahom, ak jej dajú niečo s vysokým nástupom, alebo falzetom, potopia ju

Mne dnes vlastne postpúpila celá moja TOP3, bola som zmierená predtým, že mi odíde Peter a zostane Jakub, počas šou sa mi to otočilo, v duchu som sa lúčila s Jakubom a napokon postúpili obaja a cez divákov, rovnako Eliška cez divákov, …no toto sa mi snáď ešte nestalo :-)))

330
Monika
Reagovat

@dolores: No kdyby anan marie dostala dnes to co zpivala v duelu s kapitanem, nejde pres divaky primo ani nahodou…toho se ted docela bojim, ze diane daji nejake vyznanie nebo neco podobneho a andula slizne nejakej kolovratkovej grc a hned to bude jinak….

si procitam sociani site, kali to pekne schytava za vyrazeni kristiana na ukor Diany, lidi ji nemuzou prijit na jmeno…a na Dyka jsou nasrani za vyber songu pro Dominika…nejlip z toho vybruslila fakt ta jana

331
dolores
Reagovat

@Bezík: dúfam, že si si na počesť postupu Markéty otvoril fľašu červeného :-)))

332
Monika
Reagovat

jsou zajimave kurzy, anna i kdyz vyhrala tak stale patri k outsiderum, podobne i peter, kalasce porad sazkovky nejak moc verej….
jakub 3.50
diana 4.50
eliska 4.50
peter 6
anna 7
alexandra 8
valentyna 8
marketa 9

333
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tomasi myslim, ze ti letos vyjde vitezstvi kluka. zatim tomu vse nasvedcuje. Dianu lidi nesnasej kvuli Kristianovi, navic ten jeji podbizivej afekt a ta premira snazivosti, to lidem vzdy hodne vadilo a trestali to, holka je uplne bez sance. u Anny je to o songu stejne jak dnes zazarila muze za tyden pohoret, staci ji dat nejakou juchavku hnusnou a jsme jinde….Eliska imho stale hodne tezi ze slabeho tymu, klidne mohla mit na pocet smsek mene hlasu nez posledni clen pepova tymu… peter a jakub maji oba vetsi sanci na vitezstvi nez tyhle tri baby, letos ti to vyjde.

334
dolores
Reagovat

@Monika: tak to si Jana zaslúži tu satisfakciu za tie hejty a špinu, čo na ňu hádzali

ešte k tej Petrovej piesni, čo ťa uspávala, spomínaš ako som písala, že to bude ťažké vytvoriť v tej piesni napätie, aj keď počúvaš Eltona, je to stále akoby v jednej lajne, je to také rozprávanie, veď aj Emma dávala to podobne, … Peter robil čo mohol s tou dynamikou, myslím, že z toho vyťažil maximum, čo sa dalo a zabral ten jeho prirodzený prednes a pohoďácka komunikácia s publikom

335
Bezík
Reagovat

@dolores: No jasné. Otvoril som flašu dobrého červeného navyše ! ;-)

336
Frida
Reagovat

N@MonikaNo však Markéta měla taky děsnou písničku a odstřelovací místo(otevírala večer). To je na vypadnutí už předem. Takže při té smůle, měla vlastně štěstí. Asi k ni má Vojta přece jen nějaký citový vztah. Myslím, že je jí nakloněn, už ji párkrát vysekal. To je dobře, já mám takový pocit, že v té holce je něco víc, než co jsme zatím viděli. Že se ještě úplně neodkryla. No, jsem zvědavá. Možná, že příště budou mít dva songy.

337
dolores
Reagovat

@Monika: Tomáš asi už sladko spinká :-)

@Bezík: navyše ? tak žeby tá predtým bola otvorená na vypadnutie Dominika ? :-))

338
Bezík
Reagovat

@dolores: To zase nééé :D Ta předtím byla otevřena v rámci standardního večerního procesu :D

339
Prochor
Reagovat

@dolores: Co se týká srovnání Your Song u Petra a Emmy tak si dovolím nesouhlasit. Emma zpívala pro mně svým charakteristickým temperamentem a hlavně nádherným sexy hlasem. Její verze byla o hodně výraznější a zapamatovatelnější než Petrova. U Petra si už teď vůbec nevzpomínám na nějakou zvláštnost kdežto Emmy verzi určitě nikdy nezapomenu.

340
Sa. I.
Reagovat

Kristián mi bude chybět, ale od Rammsteinů už jistě zavolali ;-)

341
jamesss
Reagovat

https://www.mediaguru.cz/clanky/2019/05/zapas-s-nory-prilakal-1-6-mil-divaku-byl-poradem-soboty/
Tak tohle je už fakt totální dno. Na druhou stranu nechápu co s tím přesunem na sobotu očekávali, když to jde proti hokeji.

342
Mila1
Reagovat

@jamesss: To přesunutí na sobotu je totální nesmysl. Voice nemà moc velkou sledovanost a v sobotu večer mají lidi jiný program než koukat na 9 bloků reklam, proložených několika živými písničkami. To někdo hodně nedomyslel

343
Lukša
Reagovat

Hehe, 321 000 lidí si nechalo ujít kvalitní zápas a raději zvolilo dobrovolné sledování reklam proložené Terezkou Kerndlovou a obstarožními songy. Oproti minulému dílu tak nevydržela ani polovina pravidelných diváků.

344
Jardach
Reagovat

“Zábavná show, kde největší hvězdou je příroda sama. Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a bavit. Dále účinkují: J. Boušková, V. Vydra, A. Mišík a R. Banga.” …tak jestli i tohle melo o vic nez 200 tis divaku vic, tak by se tvurci na TV Nova meli opravdu zamyslet,ze neco neni v poradku…

345
dolores
Reagovat

@Prochor:
Neberiem ti tvoj názor, ale tak už mi je jasné, že ak by ťa chcel Peter zaujať, mal by spievať Emminym sexy hlasom.. :-D
Omg, veď je to chlap, ma svoj naturel, štýl, spôsob, navyše Peter je pesničkár, ja myslim, že urobil s tym songom čo najlepšie vedel, mohlo to byť ešte viac citlivejšie a intimnejšie, ale to by sa mu asi v tom klobuku nehodilo…
Ak si hetero, nemôžeš očakávať, že to bude pre teba sexy….Emma spievala verziu Ellie Gulding, ktorá je nádherná, možno este krajsia ako Eltonova. Dala to krásne, to nepopieram, ale nedokažem sa na jej hlase odbavovat ako chlapi…prečo asi? Zaujímalo by ma ako vnímaš originál od Eltona, je to pre teba tiež sexy podanie ? :-)

Ja to vnímam tak, najlepšia dámska verzia : Emma, najlepšia panská verzia : Peter

346
Ina
Reagovat

@Jardach: možná cílili na 12-13ti letá děcka a ty musí v neděli do postele a ne koukat do 24.00 na telku. Reklamy ten pořad prodloužiy o víc jak hodinu. Ale o co si Nova říká to má. Ovšem dát přednost Bangovi a Mišíkovi , tak to no coment. Já jsem moc ráda za Janu. Přestala se chovat jako prdlá, asi ji došlo, že lidem vadí, že se chová, jako by šou byla o ni. Mrzí mě vyhazov Kristiána, viděla bych ho tam raději než Dianu. Těch holek s vynikajícím hlasem je tam jako máku.

347
jj
Reagovat

K včerejšku. Zvuk – konečně vypíchli zpěváky před kapelou. Největší šok – postup Annamárie přes diváky. Nejlepší výkony zatím bez pořadí – Eliška, Markéta, Kristián, Diana, Husárová. Na konci již s pořadím k nejhoršímu – Valentína, Jakub, Peter, Annamária, Adriana, Dominik, Aleksandra
Nejhorší – Aleksandra, u ní mě nepřekonatelně irituje něco ve výslovnosti. Dominik byl odstřelen, připomínal mi Dona Quijota, s tím nešlo nic dělat, nešlo se nijak předvést. Adriana dostala zřejmě nejtěžší písničku na výraz, kterou by tam nedal nikdo, taky likvidace, vůbec se ji nepovedla. Teď si říkám, že předtím měla místo ní postoupit Jana, která má barevnější hlas. Valentína zazpívala dobře, ale její hlas na mě působí málo pozitivně. Annamárie, slušně zazpívaný, ale pro mě dietní verze, prošumělo kolem. Písničky od Adele jsou u diváků téměř vždycky trefa do černého, přesto postup přes diváky nechápu, zvlášť když Kristián i Diana podle mě zazpívali mnohem líp. Podobně dietní jako Annamárie byl pro mě Peter. Diana se mi prvně zdála celkem výrazná a asi prvně mě bavila, jak se do toho opřela. Akorát působí až moc snaživě, když nezpívá. Na Elišku to bylo moc vysoko, ale má tak silný a široký hlas, že se to dá pochopit, ale ta energie, co z jejího zpěvu šla! I když to bylo trochu odchrčený, tak se mi to líbilo, chrčí krásně barevně :-) Kristián, výborný a jeho nejlepší výkon, nečekal jsem, že Beatles zazpívá metalově, uvěřitelné rockové podání. Markéta měla výborný závěr písničky, tam ukázala, kde je její síla, začátek byl zbytečně nízko. Michela trochu podobný případ jak Kristián, uvěřitelný kvalitní rockový hlas. Celkově dobrý výkony. Teď už to zřejmě bude až do konce boj Eliška versus Jakub. Čekal jsem, že by je mohl pozlobit Kristián, ale ten už je venku.

348
Prochor
Reagovat

@Lukša: Jde o to, že některé lidi zkrátka hokej vůbec nebaví. A ti by se na hokej nedívali i kdyby nedávali jinak vůbec nic.

349
jj
Reagovat

U takhle dlouhýho pořadu s velkým počtem reklam je těžký udržet si sledovanost. Hokej má ohledně sledovanosti výhodu v tom, že nemá smysl ho sledovat ze záznamu a ve většině rodin se dá přednost hokeji, zvláště u těch, co mají jednu televizi. I když Voice byl živě, tak si myslím, že hodně lidí si ho pustí ze záznamu, při opakování nebo na internetu, vzhledem ke kolizi s hokejem to bude více lidí než jiná kola. Ostatní pořady taky dostaly pořádně na frak.

350
Violete
Reagovat

Souhlasim,ze Marketa jeste neco noveho ukaze a tesim se na ni v dalsim kole. Valentina byla skvela. Kristian mel jeste zustat,libil se mi,akorat jak jsem si to poustela podruhe,tak ta motorova pila tam byla uz moc.Petr to udelal po svem a vyborne.Ale muze mi nekdo vysvetlit,co mi nesedi na tom podani Jakuba?V prvni casti ma krasny hlas,ale pak se ta pisen pro me uplne rozpada a stava se to pro me neposlouchatelne.

351
Bezík
Reagovat

Hokej možná zachránil Markétu :D Typický Novák čuměl na hokej a ne na Voice. Na Voice koukali spíš fandové těhle pořadů, a ti přeci jen mají trochu jiný názor na to, kdo by mě postoupit. Protože kdyby čuměli typičtí Nováci, nevěřím, že by Dominik nepostoupil přes hlasy diváků. Takže bych vlastně měl být spokojen, protože oba moji fanoušci, Markéta i Peter postoupili. Ale vynořil se další zrádný nepřítel, úlisný mulisák Jakub, u něj jsem postup přes diváky nepředpokládal ani náhodou. A vypadl bohužel Kristián. Kdyby to bylo opačně, byl bych naprosto spokojen. Kristián poněkud doplatil na kouče, Kali jim nechává zcela volnou ruku protože jako nezpěvák je není schopen nějak vést a Kristiánovy „metalové“ Beatles, to nebyl dobrý nápad. A druhá věc, Kali je evidentně hrozně měkej a poslouchá produkci na slovo. Fakt bych rád slyšel pokyny produkce, když vyřazoval Dyk, jak mu řvali do ucha „postupuje Dominik !!! Opovaž se říct něco jinýho !!!“ :D :D
Kouči už to mají naštěstí za sebou, teď už jsou z nich zase jen kouči a tak je to správně.
Obecně vzato, je škoda že není nějaká soutěž, která by hledala skutečné talenty a ne pěvecké „závodníky“ :D, kteří ve většině případů stejně zapadnou nebo budou nějak živořit, protože jejich schopnost tvořit kvalitní repertoár nebo jeho tvorbu alespoň zásadně řídit je velmi omezená či nulová. Jenže kdo by na to koukal, průměrný Novák asi ne … :D

352
Bezík
Reagovat

@Violete: Jakub je falešněj jako pětník, ne intonačně ale jako osoba, nedá se mu uvěřit vůbec nic. Ze začátku to ještě přebije luzným zjevem a celkem dobrou barvou hlasu ale postupem času to prostě vyleze na povrch.

353
jj
Reagovat

Tipnu si, jak všechno dopadne.

Další kolo:
Peter těsně porazí Valentínu.
Diana lehce porazí Annamáriu.
Jakub smete Aleksandru.
Eliška lehce porazí Markétu.

Finále:
1. Jakub
2. Eliška
3. Diana
4. Peter

354
Ally
Reagovat

Favorizování Jakuba jsem taky nějak nepochopila, ledaže hlasy holkám se rozprostřou..

Sledovanost, podle mě to tragédie není, prostě už je to standardní pořad..vzhledem ke konkurenci hokej, Poirot, historický seriál a tyhlety Zázraky přírody má spoustu lidí jako kulisu ..bez reklam žejo..nevim jak se měří sledovanost, když se dívá někdo na víc věci .Ono vydržet u Hlasu s těma reklamama bez přepínání, to snad mohli vydržet jen příbuzní soutěžících.. a Terezky :) No kdo vybírá nebo schvaluje moderátorky ( některé) poslední roky ,asi fakt nerozhoduje hlavou..:)

Asi výhoda přece včera pro ty , kdo šli ke konci , možná lidi přepnuli z hokeje, když už bylo rozhodnuto..?

355
jj
Reagovat

@jj:
I když…, další kolo se dá hlasovat i stylem, nechci, abys postoupil, pošlu soupeřovi. A Diana leze snaživostí dost lidem na nervy, možná Diana neporazí Annamáriu lehce.

356
Bezík
Reagovat

@jj: Doufám, že si nekoupil věštírnu v Delfách ! Protože to je hroznej scénář, brrrrrrrrrrrr !

357
Monika
Reagovat

@jj: S tebou se dost shodnu. u Alexandry mi vadi totez, nedokazu to popsat, ale ten jeji smouli zpev nebo jak psal Tom Mickey Mouse me dost irituje. Asi nezpiva spatne, ale ja ji nedokazu poslouchat kvuli barve. Dost by me zajimalo co pepu vedlo k tomu, ze ji uprednostnil pred Adrianou.
Postup Anny pres divaky je naprosto logicky. Vubec neres kdo zazpival lip, to nehraje zadnou roli, stejne drtiva vetsina divaku nema ani tusak co je falzet, dynamika, intonace, falesny ton (ja se v tom taky nevyznam…), resi to pocitove a kdyz mas libivej song doplneny slusnou scenou, uz mas na pul vyhrano. Krasne to bylo videt u jakuba, i kdyz zazpival technicky asi dost mizerne a daleko za originalem, tak divak videl neco jineho….Krasnej song na efekt, doplneny svetylky z mobilu, romantickou scenou v pozadi a na podiu stoji tajemny muz v cernem dlouhem kabate…Tipuji, ze jakub skoncil nejhur druhy za Annou v hlasovani vcera. Sam pises, ze Adele je vdecna a skoro jista vstupenka do dalsich kol. Kristian byl s tou silenosti uz predem odepsanej, o Dominikovi nemluve, to byl az vysmech zaradit do playlistu. Adriana hodne doplatila na song….

358
Mila
Reagovat

Včerejšek podle mne:
1. Valentina- nechápu, jak taková obyčejná nesexy (nic ve zlém) holka podala píseň s takovým erotickým nábojem! Skvěle.
2. Kristián- ten Beatles song je kvalitní, to ví každý, kdo se trochu vyzná v hudbě. Kristián to dal metalově po svém, zajímavě a výborně. Měl postoupit, vypadl jeden z nejzajímavějších účastníků. Velká chyba, Kali! Už tě neberu vážně.
3. Eliška- je prostě svá a já ji žeru, fandím ji ze všech nejvíc.
4. Markéta- vnitřní prožitek, asi trochu introvertní holka, moc dobré.Vojta to poznal.
5. Annamaria- včera hezký výkon, civilní a působivé. Mám tu holku ráda.
6. Peter- velmi prostý a civilní výkon, prostě písničkář,který nikdy nebude moc tlačit na pilu. A to je na tom to hezké.
7. Adriana- škoda jí, ještě měla co ukázat.
8. Michaela- umí. Líbila se mi víc v té slovenské písničce.
9. Jakub- tak krásný Simonův song a v Jakubově podání se ta myšlenka úplně vytratila. Jakub má zajímavý hlas, ale tak prosím ne, chyba kouče- Pepo, tlačení a řvaní se nehodí do takového songu.
10. Dominik- ten kluk je sympaťák, baví mne, má charizma, ale jsou tam lepší zpěváci. Je mi líto, že vyletěl, ale Vojta ví a pozná, že by se z něj už dál nic moc nedalo dostat. Spravedlivý Dyk, jeho profi čest nedala jinak.
A ty další dvě holky nebudu hodnotit, asi jsou dobré, ale mně nic neříkají.

359
Monika
Reagovat

@jj: Ja tam vidim Elisku, jakuba, Petera, jen misto Diany Annu Mariu, dokazu si predstavit, ze ji produkce zarizne vyberem songu. Diane da neco jako Vyznanie, Anne nejakej tanecni grc, otravnej gramofon, kde se bude muset hybat…takova Kate Perry ma jich dost v repertoaru a hned by to mohlo byt jine…ale Dianu lidi nesnasi, na Fb dostava poradnou cocku s kalim, ze tam mel byt Kristian, navic ta jeji extremni snazivost lidem leze na nervy, plus podbizive posila pusinek do kamery, malovani vzdusneho srdicka, citove vydirani slzickama….Anna maria ji znova porazi

360
dolores
Reagovat

@Ina: áno je tam veľa dievčat s dobrým a zaujímavým hlasom, teda 6, ale nie je tam žiadna výrazná krásavica a to je problém pre Vlada a spol., ktorý možno aj stratil motiváciu písať rekapy :-)) Síce Diana je svojim spôsobom tiež krásavica, ale viac menej exotická, než slovanka….Posledná kočka Adriana doplatila nielen na blbý song, ale aj na hokej, ,,,jej potencionálni mužskí fanúšikovia pozerali hokej a hoci spievala v závere, neprepli ešte, lebo aj hokej bol v závere.
Vlastne ani Diana ani Adriana neprešli cez divákov, hoci sa s tým počítalo, podľa mňa na záver išli ako hlavné kone koučov, lebo sa rátalo s tým, že aj keď na záver, predsa sú tak silní, že dostanú dosť sms., Paradoxne jediný z toho vyšiel víťazne Peter asi preto, že išiel úplne posledný a to už stihli diváci-komerčáci prepnúť, hokej sa už skončil, a zároveň jeho konkurentky Valentína a Michaela nemali dostatok hlasov, hoci išli skôr. Zrejme v tej prvej polovici valcoval a bral hlasy všetkým Jakub, čo ma musím povedať prekvapilo a som tomu rada, lebo sama som bola z toho vystúpenia rozčarovaná, keďže som očakávala touchdown…. a samozrejme ďalšia čo brala hlasy v tej polovici bola Annamária

Bezík, chápem, keďže ti vypadol hlavný terč hejtu Dominik, zameral si sa teraz na Jabuba :-))) dúfam, že bude aj poézia ..:-D

361
Violete
Reagovat

@Mila: Tak to bude ono,co mi vadilo,ze to pojeti Jakuba nevystihlo ducha pisne. Ale i nejak Eliska nebyla v te pisni sama sebou,ve vsech ostatnich pisnich se mi libila daleko vice.Valentina byla naprosto okouzlujici,jak to dala s prehledem.Nejlepsi kompaktni vystoupeni.

362
Monika
Reagovat

@dolores: No ja si teda nemyslim, ze je Diana krasavice. je to takovej nepritazlivej babochlap s hustym obocim, chybi ji sex appeal zenskej a neni to tim, ze je exoticka…..Monika taky vypada velmi exoticky a Vlado na ni neda dopustit :-))

363
Bezík
Reagovat

@dolores: Hejtu ? No dovol !!!! Nic takového. Poezie byla jen pro Dominika, on byl sice nemožnej interpret, ale v zásadě milej kluk :D Jakuba ale fakt nemám rád, takže žádná poezie.

364
jj
Reagovat

@Monika:
Možný to je, že Diana vypadne, už si to začínám skoro myslet. Fakt je škoda, že se procenta nikdy nedozvíme. Co se týče týmu Kaliho, tedy Annamárie, Kristiána a Diany, tak osobně si myslím, že mezi nimi nebyly velké rozdíly v počtu hlasů a bylo to spíš o štěstí.

365
jj
Reagovat

@Bezík:
Tak napiš svůj scénář, třeba se produkci bude líbit víc :-) Pro mě je na mém scénáři blbý, že Eliška a Markéta jsou v jednom týmu, nikdo jiný mě tam v podstatě už nezajímá a fandím jim stejně. V tomhle systému, kdy vlastně nyní spolu bojují čtyři dvojice, jsem další kolo postaven před neřešitelný problém.

366
Bezík
Reagovat

@jj: Já mám scénář jasnej, postoupí Markéta, Anna Mária, Peter a Aleksandra ! :-P

367
Mila1
Reagovat

@dolores: Včera jsem sledovala hokej a z Voice viděla jen Aleksandru a Michaelu, večer si to pustím ze záznamu, ale bojím se, že Jakub mi mou oblíbenou píseň nedá tak, jak se patří, když tady čtu komenty. Měl jí dostat Kristián.. Jinak oceňuji stále víc Vojtu, že rozhoduje podle kvality a ne jako Kali. Už u Kapitána jsem cítila, že něco není v pořádku a teď, když poslal dál protekční Dianu, to zesílilo.

368
jj
Reagovat

@Ally:
Koukal jsem na graf sledovanosti, po skončení hokeje se sledovanost téměř nezměnila, stoupla jen nepatrně. Pravděpodobně není pro lidi moc lákavý vidět jen závěrečný kousek pořadu. Taky jsem myslel, že by mohla sledovanost stoupnout a mít nějakej vliv. Já jsem to měl takhle, koukal jsem na hokej a během hokeje, aniž bych viděl jediný výkon, jsem poslal Markétě jeden symbolický hlas jako poděkování za její koncert, co tu byl na něj odkaz. Na Voice jsem se koukl dnes dopoledne. Nevím, jestli z toho lze něco vyvodit :-)

369
Monika
Reagovat

Ted me tak napada, kde je Scalex, tentokrat to nestihnul ani za pet minut dvanact :-((

370
jj
Reagovat

@Bezík:
Souhlas s Dominikem. Dominik je takovej vděčnej objekt na dělání si srandy. Kdyby nosil těsný bílý tričko, tak by byl dokonalej. A taky věděl, kdy odejít :-D V podstatě je to milej kluk a není důvod ho hejtovat. Mně tam trochu vadí akorát Pepek, to už je vidět z oslovení :-)

371
jj
Reagovat

@Monika:
Scalex určitě doufal, že si toho nikdo nevšiml, že nenapsal rekap. Chudák ho zase bude muset sesmolit :-)

372
DJ Vlado
Reagovat

Po včerejšku můžu říct jedinou věc: NENÁVIDÍM Dianu Kalashovou !!! To, že kvůli ní Kali vyřadí Kristiána, jsem bohužel čekal, ale že Pepa kvůli ní zařízne i Adrianu, aby tam ta naše protekční fiflenka neměla vizuálně konkurenci, to už je i na mě moc :-( Tím pádem to mám kompletně vyčistěné od svých dívčích favoritek (a z kluků mi zůstal jenom Peter, ale klukům prostě tak intenzivně fandit nedokážu), takže jsem musel přibrat novou favoritku – Valentínu, což už je čiré zoufalství vzhledem k tomu, že mi ze začátku připomínala Holou, ale včera byla imho nejlepší (jakkoliv jsem se musel oprostit od stylingu á la Marie Tomsová a zbytečnosti v podobě naháčů) :-) Nicméně už teď je jasné, že letošní Voice má pro mě ještě silnější pachuť než ten minulý (kde ji výrazně zmírňovala Kristína), takže tenhle komunistický formát za mě už NIKDY VÍC !!! :-(

373
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Takže tě do fanklubu Markéty asi nenalákám. No abys nelitoval až to celé vyhraje :D ;-)

374
Frida
Reagovat

Ten Jakub mi něčím připomíná mladého Mišíka, brrr!
Aleksandra má uknikany hlas,ale já si myslím, že Pepovi více imponuje, jako osoba. Je skromná, přirozená a naopak Adriana mi vposledku připadala moc dravá a sebevědomá a to nemá Pepa rád a publikum také ne.viz.Diana.
Eliška mi připomínala někoho z Kelly Family. Vyzorem i projevem.
Myslím, že příště budou od každého dva songy. Každopádně se těším na Markétu, Elišku ( škoda, že jsou v jednom týmu), Petera. Anamaria je sympatická, ale nelíbí se mi její barva hlasu. O ostatních ani nemluvím. Jen mě mrzí, že kvůli Adrianě vypadla Jana, která měla krásnou a tvárnou barvu hlasu a Adriana teď stejně vypadla
Kdyby tam byla Jana, vsadím se, že by si Vojtek vybral ji místo Aleksandra a bylo by to o stupínek zajímavější

375
Monika
Reagovat

Hrozne by me zajimalo, jak by Peter dopadnul, kdyby nebyl jako zlaty hreb vecera jediny po desate reklame…Socialni site rozhodne nemaji extra vypovidajici hodnotu presto je zarazejici, ze na FB ma prakticky nejmene lajku, na Instagramu stejna situace, na Yt v blede modrem. Pokud pristi tyden nedostane dobrou vychozi pozici a vdecnej song, vubec nemusi bejt finalista. Vlastne ani sazkovky mu neveri. Ma luxusni kurz v pripade vyhry, to je slusna castka..

376
byualini
Reagovat

http://dejviagram.com/ – generic viagra from india real viagra for sale generic form of viagra

377
Violete
Reagovat

@jj: Super,ze jsi poslal hlas za koncert Markety zaslouzila si to.Doufam,ze jeste ukaze vic.Eliska me ted nenadchla,ale za vykony po celou soutez ji fandim, a pak Valentine,kterou bych poslala do finale i s Petrem.Skoda,ze se stale rozhoduje po tymech.Kali a Pepa bohuzel uz moje nejvetsi favority vyhodili: Natalku a Karolinu.

378
jab
Reagovat

No, z prvního živáku se mi nejvíc líbili Peter, Valentína a Annamária. Hodně nahoře bych měl ještě Markétu (až na frázování v úvodu písně), Aleksandru (mě se prostě ten její hlas hrozně líbí, přijde mi nevšední a takový sexy, do té písničky mi vyloženě seděl), Michaelu (i když vůbec nebyla moje favoritka) a velmi dobrá i přišla i Eliška. Naopak u většiny kluků jako by tomu něco chybělo, byť Kristiánův ani Jakubův výkon mi nepřišly vyloženě špatné (i když Jakub občas utíkal kapele), tentokrát mi dost nevýrazná a zapomenutelná přišla Diana.

379
jj
Reagovat

@Violete:
Ta potvrzovací sms, co mi pak po hlasu Markétě přišla, mě pak vyzývala, abych hlasoval dál, ale už mě nepřemluvila. Kdyby byl jinej systém hlasování a nehlasoval jsem vlastně proti Elišce, tak bych zřejmě poslal ještě jednu :-)

380
Bezík
Reagovat

@jj: Mě přišla taky, a já …. poslechl ! :D :D

381
dolores
Reagovat

@Mila1: Nemusíš to pozerať celé, stačí len jednotlivé vystúpenia, hodnotenia koučov boli všetky pozitívne a medzitým len vata … repliky Kerndlovej …a pod.

@DJ Vlado: Netipovala som Valentínu, že si ju vyberieš ako náhradu pre fandenie, hoci je to lolitka. Myslela som si, že ťa zaujala aspoň trochu Markéta. Pre mňa je teraz zo žien tam najpríťažlivejšia práve ona, hoci to nie je žiadna krásavica na prvý pohľad, ale je v nej niečo zaujímavé, povedala by som hviezdne, neviem to popísať. Síce mimo spievania tam robila trochu grimasy, ale nerušilo ma to. Je škoda, že je v tíme s Eliškou, tá je zase veľmi charizmatická a pri speve jej žiaria oči ….Obidve sú výnimočné, každá vo svojej vlastnej bubline. Rada by som bola, keby Markéte pridelili pieseň v nejakej komornej polohe, ktorá by jej sadla tak, ako tie z jej koncertu. Hlavne nie s dlhými rovnými tónmi, lebo to nie je jej parketa.

A ešte ako si prišiel nato, že Pepa odstrelil Adrianu kvôli Diane, ktorá ani nie je v jeho tíme ? Podľa mňa má postup Diany na svedomí Kali, resp. ešte niekto z produkcie

382
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ptáš se mě teď na Dianu? Diana už mě absolutně nezajímá, je to rozmazlená princeznička ale koho skutečně z celé duše nenávidím za jeho včerejší rozhodnutí tak to je Kali.

383
Jarddach
Reagovat

@DJ Vlado: nenadaval bych na format,ale na ceske zpracovani toho formatu, v zahranici je the voice super…

384
Violete
Reagovat

@jab: To jsem rada,ze take nekdo ocenuje Alexandru. I kdyz me ta jeji Cher moc neoslovila,nejvice se mi libila v Blind Audition Mercy a pak v duetu Shallow.

385
Pam
Reagovat

:DDDDDDDDD Zajímavý, že V.Příhodová nikomu nevadilo v hlase před x lety, která skončila na 2 místě v soutěži přitom už dávno sklízela úspěchy v této branži.:)

386
Rachel
Reagovat

Měla jsem pocit,že Kalimu spadl kámen ze srdce,když postoupila Anna přes diváky…že nebude volit mezi Annou a Dianou…

387
Bezík
Reagovat

Jak tak na to koukám, Vlado je docela vytočenej, už mu nezbyla žádná favoritka, Scalex ten už to vzdal, kdo nám bude psát rekapy, safra ? Doufám že ne Tomáš !!! :D

388
dolores
Reagovat

@Tomáš: No, konečne , kde trčíš? Vôbec neviem ako si to celé prežil :-))) Ale keďže dvaja chalani postúpili cez sms, tak to asi vyvážilo ten odstrel Kristiána, či? …No Kali sa vyfarbil, bohužiaľ, ale ja som tu písala, že keď nastane tá takmer nulová možnosť postupu Annamárie cez divákov, Kali si ponechá Dianu … to isté som si myslela aj o Jane, že si radšej ponechá Michaelu ako Petra, ale teraz viem, že asi by ho pred Mišou uprednostnila, no nie som si istá, či by uprednostnila Petra pred Valentínou …V podstate je šťastie, že Peter prešiel cez divákov… :-)
Monika, vedela som, že Peter nemá veľa fanúšikov, preto som počítala s jeho vypadnutím a počítam s tým aj nabudúce, ale som v pohode, lebo on je aj zato šťastný a odíde v pohode … Vyprovokovala si ma k tomu, aby som si prešla siete, no ešte menej followerov ako Peter má na Isnta Annamária, ale včera imho mohla mať najviac sms zo všetkých … a FB neviem posúdiť, nevidím kolko priateľov kto má …Na Youtube (kanal Markízy) mal Peter najviac videní v b.a., ale je to aj o pesničke, (mal Radiohead), napr. Kristian mal menej, ale zase v K.O mal Kristián viac, lebo mal Imagine Dragons…ľudia klikajú viac na megahity…. Eliška tiež nemá bohvieakú sledovanosť a prešla cez divákov …no je to rôzne.

389
Dominik
Reagovat

všade kam sa pozriem ženy,same nádherné ženy,slovensko-maďarské jeby.

390
jj
Reagovat

@dolores:
Taky mi to od DJ Vlada připadá až moc složitý, jak se dostal od postupu Diany k vyřazení Adriany. Ale nezapomeň, že DJ Vlado má geniální paměť, pamatuje si věci, co my už jsme dávno zapomněli. Jedno podezřelý mrknutí od Kaliho před měsícem, nenápadné pokynutí hlavou od Pepka před dvěma…, střípky skládačky najednou do sebe zapadnou a vše je nad slunce jasný, zatím co my pořád tápeme v totální nevědomosti :-)

391
Bezík
Reagovat

@dolores: To je právě to, že množina „lajkařů“ a množina posílačů placených SMS se moc neprolíná. Podle sociálních sítí se nedá moc předpovídat.

392
Bezík
Reagovat

@jj: Já myslím že Vladova úvaha je velmi prostá, Adriana byla na pokyn produkce odstraněna, aby ve finále už nebyla jiná krasavice, která by mohla Dianu ohrozit svým luzným zjevem ;-)

393
dolores
Reagovat

Len tak pre zaujímavosť – počet videní včerajších výkonov na Youtube (kanál Markízy, čiže slovenskí diváci, ale vidia to aj zahraniční, lebo tam píšu do komentárov z celého sveta (okrem čechov, ktorí majú vlastný kanál Novy :-DD)

1. Diana 13 tisíc
2. Annamária 9,8 tisíc
3. Michaela 8,8 tisíc
4. Valentína 7,5 tisíc
5.-6. Peter a Adriana rovnako po 6,1 tisíc
7. Jakub 6 tisíc
8. Eliška 5,8 tisíc
9. Kristián 4,7 tisíc
10.-11. Dominik a Markéta po 3,7 tisíc
12. Aleksandra 3,6 tisíc

394
Mila1
Reagovat

@dolores: Skoukla jsem to, nejvíc se mi líbíla moje favoritka Eliška, neskutečně jí to slušelo a její hlas prostě zbožňuju. A hned po ní Peter, bála jsem se, jak s Eltonovou písní naloží a byla to paráda i s tím vtipným koncem. I když jsem nefandila Dominikovi, bylo mi ho líto. Ta písnička byla za trest. Ale jsem ráda za postup Markéty, mám ji hned za Eliškou, zajímá mne kolo od kola víc. Kristián taky doplatil na výběr písně, ale i tak byl daleko lepší než stará mladá Diana.

395
dolores
Reagovat

@Bezík: to áno, lajkari len lajkujú, ale neradi utrácajú peniaze za svoje idoly :-D Zato stávkari sa tým inšpirujú ….

396
dolores
Reagovat

@Mila1: Tak to máme zase dosť podobné :-) A ako si strávila Jakuba ?

@jj: Ty si zase pojedol vtipnú kašu :-DD, ale áno, Vlado je náš autista ;-) ten má v hlave všetko, oveľa lepšie ako ja sama si pamätá všetky moje fandenia aj antifandenia, možno aj 8 ročné :-))

397
Mila1
Reagovat

Pepa mě zklamal tím, že se věnoval víc průměrné Saše, která postoupila na úkor skvělého Johna a teď i přes Adrianu, která taky neměla štěstí na výběr písně. Mrzí mě, že Adri nebyla v jiném týmu, měla na to, aby pod dobrým vedením došla dál. A vůbec mi nepřišla nafoukaná, naopak.

398
Mila1
Reagovat

@dolores: Jakub tu písničku strašně prznil. Ta písnička není o řvaní. Navíc v první půlce byl párkrát dost falešný, pak se chytil. Snad to příště napraví. Rozhodně je lepší než Saša.

399
jj
Reagovat

@Bezík:
Nestraš! Teda taky umíš postrašit, když chceš, to mám za ten scénář :-) V podstatě už jde jen o dva rekapy, za tohle kolo a za to další, nějak už se to doklepe. Nebo můžeme za rekap považovat moje hodnocení :-D Finále už nepočítám, protože jestli bude rekap finále jako obvykle až ve čtvrtek, tak tady už to nejspíš bude dávno rozpuštěný a vypuštěný, budou se tady kutálet tumbleweeds, ty chomáče, co ve westernech symbolizují opuštěná místa, jelikož všechno už bude prodiskutovaný, prospílaný a pohaněný a žádný další kolo v dohledu :-)

400
Tomáš
Reagovat

@dolores: Přežil sem to ale s doživotními následky. Postup Petra a Jakuba je fajn ale vypadnutí Kristiána to samozřejmě nevyvážilo. Kdyby aspoň odešel až v příštím kole, tak bych se s tím už vyrovnával přece jen lépe. Strašně mě štve že je první Finále a on hned vypadne. :( Přál sem mu aby si to velké pódium užil víc. Kali v Souboji dal přednost Kristiánovi před Laurou protože Kristiánovi může tahle show pomoct v nastartování kariéry. No nevím teda jestli to jedno kolo bude na to stačit. Snad ano, než aby se Kristián zase musel za rok hlásit do SS a tam ho opět vyhodí už někde v Semifinále nebo ještě dřív…jako já bych ho viděl moc rád třeba každý rok v nějaké show a pokaždé by byl můj favorit ale myslím si že produkce Novy a Markízy se k němu nechovají moc hezky a nedoceňují ho, je ho pro ty jejich pořady škoda. Tak snad tohle zviditelnněí už bude stačit a nebude se už muset vracet do Leopoldova. Ale zklamání je to velké, já ho viděl v grandfinálové čtyřce nebo trojce, vůbec to nechápu že skončil až na 11. místě. Ale to už je ten zatraceně nespravedlivý systém vyřazování v The Voice no. Ty taky začneš Kristiánovi fandit vždycky až když vypadne. :-D A Monika není o nic lepší, ta se tu rozplývá nad Anna Mariou a že vypadne Kristián už ani neřeší. Já sem se Kristiána aspoň snažil zachránit ale bylo mi jasné že t stejně k ničemu nebude. Přitom lidi jsou troubové, jediný způsob jak se včera zbavit Kalashky byl poslat Kristiána přes diváky, v rozstřelu mezi Annou Marii a Dianou by pravděpodobně Kali musel vyřadit Dianu když Anně řekl že je pro něj vítězka. Jak by to dopadlo u Jany kdyby Peter nepostoupil přes diváky netuším ale soudě podle jejích slov na rozstřel Valentiny a Husarky že to je to nejkomplikovanější co se jí mohlo stát, taky zrovna dvakrát nevěřím že by si Petra nechala. Ještě že měl včera štěstí aspoň jeden z mých hlavních favoritů.

401
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, me to stve hrozne moc, ale ja s tim byla smirena. uz od ctvrtka co zverejnili seznam pisni, mi bylo jasne, ze to Dominik ani Kristian neprezijou. nemelo cenu to resit, bylo to tak lozeny :-(( pro me tim Hlas skoncil, koukam uz jen ze setrvacnosti, sice je tam jeste peter a obcas se mi libi Eliska, ale to uz nejsou srdcovky spis fandeni nekomu…Porad jsi na tom lip nez ja, mne vypadli hned dva nejvetsi oblibenci, tobe tam zustava peter a jakub. Nejvetsi zlost mam na Kaliho z toho jak je podelanej, silenej strach jit do rizika, posloucha produkci jak pejsek na zavolani, uplne nesmyslne pusti dal Dianu i kdyz ji divaci nechteji a show ji nema co dat. Kristian by si to naramne uzil a melo by to pro nej vetsi prinos nez pro Dianu. Dominika mi bylo hrozne lito byl tam jak trotl s tim songem, hroznej pech….

402
Tomáš
Reagovat

@Monika: Každopádně Kali je sračka. Teď tím vyhazovem Kristiána ještě překonal Vojtka protože tohle bylo zatím letos to nejnespravedlivější rozhodnutí ze všech. Prostě tohle mě mrzí ještě daleko víc než vyhazov Nice, Natálie i Johna dohromady. Kristián si to vypadnutí za včerejší výkon absolutně nezasloužil, ten se měl v hlasování pohybovat někde hodně nahoře. Já vím že tobě se moc nelíbilo že tlačil na pilu ale v rámci toho jak to podal to byl pro mě bezchybný výkon a nebylo tomu co vytknout. A rozhodně byl lepší než Diana, Kali je po tomhle pro mě tragéd a nejhorší kouč ze všech. Jeho tým mě už absolutně nezajímají, je mi úplně jedno jestli mu příště postoupí Anna nebo Diana, nevyhraje to ani s jednou nebo mu to aspoň teď už nepřeju.Takovou sviňárnu jakou udělal včera Kali provedl naposledy MD na Davidu Weingartnerovi. A víš že Dominik se mi včera líbil? Dostal debilní píseň ale naložil s tím úplně nejlíp jak mohl a vydal ze sebe maximum. Hodili mu klacky pod nohy a on to pojal s humorem protože jinak to ani nešlo. Ta jeho show na pódiu a energie byla úžasná, s tímhle by klidně mohl vystupovat na nějakém fesťáku protože lidi v sále dokázal strhnout a udělat pořádnou atmosféru. Tohle vystoupení nebylo vůbec o technice zpěvu ale na technickou stránku zpěvu to nehraje ani velká většina naší populární scény a jak jsou úspěšní. Tohle bylo do prožitku a ten tam dal stoprocentní. Už proto že se nenechal potopit a takhle jim to natřel jsem mu přál postup, určitě měl víc hlasů než ta pijavice Markéta, která pro mě naopak byla včera ze všech 12 finalistů nejhorší a přesto pokračuje. Bohužel produkce to takto rozhodla a Dyk měl pro Markétu taky slabost, bylo to jasný. Škoda že Dominik ani Kristián nepostoupili přes diváky, těm dvoum by to vážně zachránilo krk. Eliška a Anna Maria divácké hlasy vůbec nepotřebovaly, koučové by je podrželi i bez nich.

403
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Važ slova, chasníčku !!!! Jinak Kristián si za včerejší vyhazov mohl z velké míry sám, na metalové Beatles fakt není nikdo zvědavej, natož novácký divák. Já bych mu ten přešlap sice odpustil, ale divák novák těžko. A Kali buď poslouchá produkci, nebo je mu, jako chlapovi, sympatičtější baba. To je vcelku normální. :D A taky si můžeme připustit, že se mu to moc nelíbilo. Mě taky ne. Dominik pak určitě nevyletěl na přání produkce, ale proti její vůli. Dyk zdá se, jako jeden z mála, není loutkou v jejich rukách.

404
Tomáš
Reagovat

Tak se konečně dostávám k tomu abych napsal svoje pořadí a hodnocení výkonů za včerejšek. Takže jdeme na to od nejlepšího po nejhoršího

1 Peter Juhás – Pro mě je to favorit a můj osobní vítěz. Jeden z největších sympaťáků jaké jsme snad kdy v našich show měli a skvělý zpěvák a muzikant. Your Song podal velmi vkusně a citlivě, mělo to krásnou atmosféru a pro mě to bylo opravdu to nejlepší na konec.

2 Jakub Moulis – Přiznám se že nejsem žádný odborník na zpěv a tak kdyby jste tu nepsali o nedostatcích v Jakubově zpěvu vy, já bych si jich snad ani moc nevšimnul. Ale je to úplně jedno protože já stejně všechno hodnotím pocitově a Jakub pro mě podal včera opravdu skvělý výkon plný emocí. Jestli mu to sem tam někde ujelo to neřeším. Ten kluk má v hrdle hlas silný jako hovado a až se s ním jednou naučí řádně zacházet, bude na úrovni takových zpěváků jako Střihavka a podobně. Rozsah má úctyhodný a podle mě už teď je skoro profík a mohl by tuhle show klidně vyhrát.

3 Kristián Révay – Kristiána mám až třetího protože Peter je můj největší favorit ze všech a Jakub útočil svým výkonem pro mě pomalu na Slavíky pokud se ještě někdy budou udílet ( i když pro některé zde to nebylo technicky dobře zvládnuté ). Kristián řezal pilou ale řezal skvěle a jeho rockoví Beatles se mi moc líbili. Tohle bylo skvělé vystoupení a měl to být jasný postup. Místo toho je konec a já mám jasno v tom že Kali to totálně dosral, tímhle rozhodnutím u mě definitivně skončil a nikdy mu to už neodpustím.

4 Dominik Hanza – Jak už sem psal Monice, ten song je strašný a Dominik z toho vytěžil nejvíc co mohl a podal svůj maximální výkon. Musel to pojat humorně, to jinak nešlo. Vytvořil úžasnou atmosféru a nechyběla tomu skvělá pozitivní energie, velmi příjemné vystoupení a nedostatky technického zpěvu vůbec neřeším protože o těch hudba Mira vážně není. Za to jak zabojoval s jasně odstřelovým songem sem mu přál postup do dalšího kola.

5 Eliška Urbanová – Pro mě překvapení ale Eliška se mi tentokrát vážně líbila a její rocková verze Pink byla fajn. Její chraplák mému uchu lahodil. Moniku zklamala ale mě to naopak dost oslovilo, z holek určitě byla nejlepší. Přesto žádná změna nebojte se – nechci aby vyhrála.

6 Aleksandra Nová – A další překvapení. Nikdy bych nevěřil že Sašu někdy budu mít tak vysoko. Její barva hlasu pořád není úplně šálek mojí kávy ale v tomhle songu mi to kupodivu ani až tak nevadilo a líbila se mi. Myslím že Adrianu porazila zaslouženě. Za mě velmi dobrý výkon ale i tak bych tam místo ní raději viděl dál Johna Boyda.

7 Adriana Bessogonov – Adrianu sem ze začátku docela nemusel protože sem se obával jejího vítězství ale když ona je to tak krásná baba a hází pořád při zpěvu takové šmrncovní sexy pohledy že mi nakonec téměř úplně přestala vadit. :-D Pokud jde o její včerejší vystoupení, mělo to takový správný rockový náboj a drive, mě se to vcelku líbilo. Místy to možná úplně nesedlo jak mělo ale celkově to vystoupení bylo zajímavé a dojem to zanechalo. Tak rychlý konec jsem u ní nečekal i když po úspěchu Aleksandry mě to začalo trochu napadat že by k tomu možná mohlo dojít. Stejně celkem překvápko.

8 Anna Mária D´Almeida – Tak já nevím, asi mám jiné vnímání než ostatní ale kolem mě to docela prošumělo a nic to ve mě nezanechalo. Refrény měla hezké ale pro mě celkově dost nuda. Postup přes diváky nechápu, mě by nechyběla kdyby vypadla.

9 Diana Kalashová – Už mě nebaví, možná její nejslabší výkon vůbec. Místy tam pěkně vynikala její barva hlasu a hezky si s ním hrála ale celkově taky nuda. A přiznávám že tady hraje roli i to že kvůli ní Kali obětoval Kristiána. Teď už je mi osud Diany totálně ukradený, už včera měla vypadnout.

10 Valentina Vlková – Má příjemnou barvu hlasu, na ten věk super ale celkově je pro mě pořád nudná a nevýrazná, prostě mě nebaví. Doufám že nepůjde do GF místo Petra, to bych už opravdu nepobral. Pro mě je i dost tuctová a není ničím moc originální. Tisíce dalších zpěvaček jsou podobné jako ona, není ničím nezaměnitelná. Prostě nuda a tuctovost i když talent tam je ale chybí tam přidaná hodnota na víc.

11 Michaela Husárová – Její šílená image mě opravdu totálně odstrašuje a s tímhle vzhledem bych jí nedokázal fandit ani kdyby zpívala jako pán bůh. Abych jí úplně nekřivdil, když přitlačila do toho chrapláku tak ten mi přišel zajímavý ale jinak celkově je pro mě nestravitelná. Ještě že už je pryč.

12 Markéta Chladová – Zdejší favoritka pro mě totální průser. Kroutila se jak žížala, vila na měsíc místo zpěvu…to mělo být jako co? Schválně si pusťte Matěje Vávru který zpíval Earth Song v X Factoru aby jste věděli jak to zpívá pan zpěvák, jeho podání bylo tak milionkrát lepší. Holka je celá v křeči a lepší už to nebude. Za mě úplně zbytečný postup a škoda že nerozhodovali jenom diváci protože to by ji jistě bez problémů porazil i zde zatracovaný Dominik. Nejhorší vystoupení večera a hned na začátek, aspoň že pak už to bylo lepší.

Celkově mě mrzí vypadnutí Dominika a vyloženě mě sere vypadnutí Kristiána, ve kterém sem přišel hned v prvním Finále o jednoho z mých dvou největších favoritů na celkové vítězství.Takový sympaťák a rocker, měl rozhodně dojít dál a vůbec tohle nechápu. A vlastně to ani chápat nechci. Vypadnutí Adriany spíš překvapilo, nijak mi to nevadí i když poslední dobou se na ni vážně příjemně koukalo jak jí to slušelo. Bylo zřejmé že její šance na vítězství slábnou ale tak rychlý konec nečekal asi nikdo. Vojtek je prostě v tomhle mistr zvratů. A vypadnutí Husarky mě vyloženě potěšilo i když i Valentina je mi úplně lhostejná.

Kali, Kali, Kali…už radši nikdy nikam nelez.

405
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Teď sem ti ještě napsal pěknou recenzi na tvou favoritku, tak doufám že mi aspoň poděkuješ chasníčku. :-) No mám pryč Dominika i Kristiána takže další sezóna na bitevním poli právě začala.

406
Mila1
Reagovat

@Tomáš: S hodně věcma s Tebou souhlasím, myslím, že máme podobné rockové cítění a cit pro to, když to zpěvák myslí opravdově a když si na to jen hraje. Třeba u Jakuba – sice s Tebou nesouhlasím, že to dal perfektně, ale souhlasím s tím, že hlas má výborný a energie z toho šla přenáramná. Ale chce to zpívat a zpívat a pilovat techniku a pak i ty chybičky, co byly v sobotu, zmizí. Překvapilo mne Tvoje hodnocení Elišky. Ale tuším, že za tím bylo rockové podání písničky. Já Eliščin hlas miluju, pro mne je to n.1, ikdyž vím, že Eliška bohužel nebude zpívat rock ani metal, ačkoli by jí strašně slušel. I vizáž se v sobotu povedla – zmizela dobrosrdečná teta a objevila se rocková dračice. Paráda.
Souhlasím s Tebou i v hodnocení Kristiána a jeho podání Beatles. Nepatřím mezi fanoušky Beatles, jejich písničky jsou sice klasika, ale to si tisíckrát radši pustím Stouny nebo Ozzyho. To, že Kristián pojal Come together po svém, bylo super a nechápu, proč ho Kali zařízl.
Sdílím s Tebou i nechuť k Valentině. Neodpustím jí, že kvůli ní vypadla Lucka. Valentina je sice velmi snaživá, ale pro mne naprosto nezáživná stará mladá, slušelo by jí nějaké varieté.
S čím nesouhlasím, je hodnocení Saši. Pro mne je to jen další průměrná snaživka, která sice docela obstojně zpívá, ale pro mne nemá žádnou přidanou hodnotu.
A s čím nesouhlasím úplně nejvíc, je hodnocení Markéty. Ta holka má v sobě tajemno a je kolo od kola lepší a moc děkuju Dykovi, že to v ní objevil.

407
Monika
Reagovat

Dost me prekvapuje hodnoceni Markety, pokud si dobre vzpominam byla favoritkou pouze Bezika, ktery si ji vsimnul, jinak ji tu nikdo neresil a najednou je zdejsi favoritkou :-))) Jeden prijde s tim, ze je tajemna a neco zvlastniho v ni je a pak to tady zacne papouskovat spousta diskutujicich, je to legracni.

408
Mila1
Reagovat

@Monika:Legrační je ta Tvoje umanutost, že jediný Tvůj názor je správný.

409
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Eliška překvapila i mě, opravdu jí to sedlo a máš pravdu že image dobře vyladila. Rock jí fakt sedí i sluší. Nebýt toho že už vyhrálo tolik bab po sobě a že proto ji prostě za vítězku nechci, tak by mi na ní konkrétně po tomhle vystoupení nevadilo vůbec nic. Proč Kali zařízl Kristiána já bohužel chápu až moc dobře. Kali je úplně udělaný z Anny Marie i z Diany takže bylo logické že zachrání Dianu do které je platonicky zamilovaný plus možná si to přála i produkce aby Diana ještě pokračovala dál. Kristián tam prostě zbyl, byl ten jediný koho mohli obětovat. :( Valentinu si vystihla přesně, varieté to by bylo pro ni. Taková komunistická zpěvačka, nevidím na ní vůbec nic zajímavého. Markéta v sobě asi má určité charisma a nějakou zajímavou energii ale její výkon byl podle mě dost chabý a na Jacksona nemá dost dobrý hlas, prostě za mě to nedala. Myslím že už teď se dostala v soutěži dál než by si zasloužila.

410
Tomáš
Reagovat

Dominik a Kristián potřebovali záchranu diváků jako prase drbání. Kdyby je diváci poslali dál z prvního místa, zachránili by jim krk. Plus kdyby vyhrál Kristián, tak by ještě Kali musel vyřadit Dianu a to bych viděl opravdu moc rád, asi by mu u toho totálně jeblo. :-) Kdybych já byl fanouškem Elišky nebo Anny Marie, tak jim nepošlu ani jeden hlas protože bych se o ně vůbec nebál. Už toho co říkali jejich koučové po vystoupení bylo naprosto jasné že je nevyřadí ani v případě rozstřelu a že obě mají postup do dalšího kola více než jistý. Takže jejich fanoušci vlastně úplně zbytečně vyplácali peníze za něco co nebylo vůbec nutné, nemá to vlastně logiku. Ale chápu že takhle to nefunguje že by si dav řekl Dominik a Kristián to mají nahnuté, jdeme je zachránit. To platí jen u těch kteří jsou opravdu jejich fanoušci a pokud jich nemají tolik jako holky a hlavně pokud je tolik nezaujali, tak jim to stejně nepomůže. Takže diváci prostě automaticky posílají hlasy tomu kdo je nejvíc zaujal, to je jasné dané a nedívají se na to že někdo jiný je ve větším ohrožení, navíc když ten někdo jiný je třeba ani nebaví. Dominik klidně mohl mít víc hlasů než Markéta, tím sem si skoro jistý. Kristián by asi vypadnul i kdyby rozhodovali jenom diváci, pochybuju že měl více hlasů než Diana. A pokud měl tak lepší to asi nevědět, to by mě teprve nasralo že stejně ho Kali poslal pryč.

411
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Mám trošku jiný názor na Kaliho a jeho vztah k Anněmarii. V minulém díle Kali vyhodil Kapitána, ale sám řekl, že byl před vystoupením rozhodnutý ho posunout dál, ale že ho Kapitán zklamal (zapomněl text a asi ještě něco dalšího tam bylo, to se asi už nedozvíme) a tak že posílá dál Annumárii. Nebyla to jeho favoritka. Zato mocně bojuje za Dianu, jestli je do toho tlačen produkcí,nevím. Annamária postoupila zaslouženě přes Kapitána, ale ikdyž v sobotu zazpívala výborně, postoupit měl Kristián, Annamária je hotová zpěvačka už teď, Kristiánovi by to pomohlo. Oba doplácejí na to, že je s nima ve skupině protekční neslaná nemastná Diana.

412
Tomáš
Reagovat

Strašně by mě zajímaly výsledky SMS hlasování a pořadí soutěžících podle počtu hlasů bez ohledu na týmy. Kdyby se nevyřazovalo v týmech ale celkově, byl bych zvědavý kteří čtyři by to odnesli. Tipuju že Dominik by tam asi spadnul stejně ale Kristián by se tak vyhazovu klidně mohl vyhnout. Ona i taková Adriana mohla být někde v Top 5 hlasování a Vojtek ji poslal domů a nechal si Sašu, která mohla být klidně až někde na chvostu. :-) Není to prostě spravedlivé. A určitě by vypadla Markéta, u té vůbec nevěřím že by mohla celkově dostat víc hlasů než Kristián. Škoda že tohle se nikdy nedozvíme, já bych byl pro odhalení kompletních výsledků hlasování po konci soutěže a klidně by mi to stačilo jako jeden jediný dárek k letošním Vánocům. :-) Ale to je další nereálný sen protože tyhle informace produkce nikdy ven nepustí. Pak by se totiž teprve vidělo koho totálně zařízli a koho protlačovali až běda.

413
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Máš pravdu že Diana je protekční a tlačí ji produkce a Kali ji tlačí proto že ji miluje. Ale řekl bych že teď po sobotě už Kali miluje i Annu Marii pokud tomu tak předtím nebylo. Jeho rozhodnutí mezi Annou a Dianou by bylo nejzajímavější, proto že strašná škoda že Kristián nešel dál na hlasy diváků aby k tomuto došlo. Ale myslím že by Kali musel vyřadit Dianu, nemohl by poslat D´Almeidu po výkonu který tak vychválil domů a ještě když jí řekl že je pro něj vítězka. To by mě fakt zajímalo jak by to v téhle situaci rozseknul ale to už se nikdy nedozvíme no. A panáčkovcům by se splnil sen že by odešla Diana, tak měli troubové posílat hlasy Kristiánovi. :((( A se Sašou s tebou taky souhlasím, že je to průměrná snaživka a dál měl jít místo ní rozhodně John v soubojích. Akorát teď s Pepem trefili song a image, teď jí to vážně sedlo a byla i podle mě sice jen o vlásek ale přece jen lepší než Adriana takže teď s tím souhlasím že Vojtek poslal dál ji. Ale příště už mě Saša zase nezajímá a proti Jakubovi naštěstí už nemá žádnou šanci. Výkony Adriany měly sestupnou tendenci a když vyhrál hlasování Jakub, Vojtek si asi řekl že už nemá cenu ji tam dál držet – stejně by šla příště. A hlavně Saša je mu asi hodně blízká a sympatická a dobře se mu s ní pracuje, to rozhodlo v tom že jí dal přednost před Adrianou. Aspoň že ta Adriana nakonec protekční nebyla když Diana zcela evidentně je.

414
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Adriana si asi s Vojtkem nesedla tak, jak si s ním sedla snaživá Saša. Přitom v Adrianě byl ten potenciál daleko větší, líp se na ni koukalo, krásně se pohybovala (ta vzdušná akrobacie, co dělá, je znát), jen s tím výběrem písní to byl propadák.
Poslouchám asi potřetí Kristiána, nemůžu si pomoct, mně se ta metalová verze Beatles moc líbí a Kali je fakt trubka, že místo toho poslal dál Dianu.Konec konců na youtube to pěkně schytává.

415
jj
Reagovat

@Monika:
Jsem si jist, že první začala Markétě fandit Frida a už jí fandí dost dlouho. Pak sem dala Violete link na její koncert, tím si získala mě. V duelu s Valerií si získala i Violete, pak Bezíka a další. Po včerejšku bych jí fandil i bez ohledu na koncert, přesně takový podání písně mám rád.

416
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: No já myslím, že nejsi sama, koho překvapila Valentína jako moje náhradní favoritka :-D Ale prostě mě její výkon dostal, i když výborně zpívala už v minulých kolech, tak tentokrát konečně dostala píseň, ve které vynikl její soulový feeling :-) Navíc mi imponuje tím, že je pořád dost přehlížená a kromě Violete jí tady nikdo nefandí, to je pro mě ideální stav mít favoritku sám pro sebe :-D No a v neposlední řadě mě taky ovlivnil fakt, že social coach Janina týmu je Emma, takže mě to k jejímu týmu prostě tak nějak táhne, jakkoliv mě štve, že už v živácích není Lucka, no a Peter je kluk, tam to fandění nikdy nebude tak intenzivní, takže mi zbyla Valentína :-) Pokud jde o Markétu, tak je v ní něco zajímavého, ale teď v posledních dnech jí tady z ničeho nic začalo fandit tolik lidí, že mě to do jejího fanklubu až tak neláká, jsem holt individualista, no :-D No a tu mojí teorii, proč Adriana byla odstraněna kvůli Dianě, přesně shrnul Bezík v komentáři 392 :-)

417
jj
Reagovat

@Mila1:
Mně se asi Kristián líbil ze všech nejvíc. Někdy mi vadí, když se originál předělá do něčeho jinýho, neladí s textem, ale tady vůbec, beru to jako úplně jinou píseň a nesrovnávám. K tomu textu se metalové podání dokonce skvěle hodí. Fakt ten jeho přednes má koule.

418
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: A ona Diana je krasavice?Tak jsem asi slepá. A na 16 nevypadá ani náhodou..

419
Mila1
Reagovat

@jj: Mně se líbí od Crying.. ikdyž Valérii písnička sedla víc, Markéta v ní byla skvělá..

420
vera1109
Reagovat

@dolores: milá dolores, veľmi by som chcela vedieť, či Annumáriu poznáš aj viac, než len z The Voice, že vieš tak odhadnúť na čo má a na čo nie :-)

421
Frida
Reagovat

@jj: To je fakt
Všimla jsem si ji ve výběrech, když dala Janis. Bylo to tak zvláštní a tak nenápadné, takové niterné. A hrozně mi připomněla starou dobrou Rottrovou v jejích začátcích, když ještě zpívala s Flamengem soul. No a tak to vzniklo a ještě tu je, ale obávám se že přes diváky nepřejde. Ale co už, Eliška je též fajn, ale ta je předvídatelná.

422
jj
Reagovat

Poznámka ke sledovanosti. V poslední době šla na ČT1 dvakrát třidílná kriminálka, Vodník a pak Živé terče, většinou měla sledovanost kolem 1.3 až 1.4 milionu, až na poslední díl vždycky kolidovala s The Voice. Zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby kolidovala s hokejem a hrál by nároďák. Ozvala by se nějaká rána? Nastalo by zemětřesení, stouplo by domácí násilí, padla by vláda? Hokej by nepochybně vyhrál, ale bylo by zajímavý vidět, jak moc by hokej ovlivnil sledovanost jiného programu, který také drtil konkurenci. Protože sledovanost všech šesti dílů bylo skoro pořád stejná, tak by vliv hokeje byl snadno čitelný. Teď bohužel poslední díl kriminálky kolidoval jen s neatraktivním utkáním Lotyšško – Švýcarsko, na to koukalo kolem 220 tisíc diváků, samozřejmě z takovýho utkání nelze vůbec nic usuzovat.

423
Frida
Reagovat

A krom toho, jsem vůbec nepředpokládala, že se ke mněe někdo přidá, jen jsem řekla svůj názor a jak je vidět, tak charisma má a tady na Panáčkovi nejsme hloupí, abychom udělali boom z někoho nebo z něčeho co nic není, to snad ne?
Taky se mi líbila Jana i když je úplně jiný typ, té je škoda.

424
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: Ačkoliv Lucka byla moje největší letošní favoritka vůbec a její absence v live show mi totálně otrávila celou soutěž, tak Valentíně bych to nevyčítal, ona nemůže za to debilní rozdělení do dvojic/trojic :-( Ačkoliv sám často obracím svůj hněv vůči těm, kteří mi vyřazují favoritky (např. Adama Mišíka bych nejradši nakopal do prdele ještě teď za to, že mi ve StarDance vyřadil Moničku, ale holt Monička je srdcovka všech srdcovek a Mišíka jsem neměl rád už předtím :-D), ale tady jsem udělal výjimku :-) Jestli ale někdo opravdu zabral místo Lucce, tak je to Michaela, která po vyřazení prozradila, že už připravuje CD, takže její účast v živácích byla zcela zbytečná :-/ Jinak Diana žádná velká krasavice není a právě proto bylo třeba odstranit hezčí holky než je ona (zejména Lucku a Adrianu), aby pak v té záplavě nepříliš atraktivních holek, které jsou ve finále, vynikala :-/

425
jj
Reagovat

@DJ Vlado:
To je docela složitá kalkulace, na komplotu při vyřazení Adriany a Lucky a postupu Diany se muselo podílet víc lidí, možná úplně všichni. A fakt se třeba teď poslední kolo nepodrbal jeden z nich podezřele za uchem, tobě se pak vybavilo nenápadné mrknutí před dvěma měsíci a hned ti všechno docvaklo? Ten nádech tajemnosti a konspirace by byl určitě větší, my bychom to tady pak rozebírali šeptem a připadali bychom si spiklenecky důležitě :-)

426
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: Já trochu nechápu Janinu posedlost Michaelou..nezpívá špatně, ale byla taková předvídatelná. Škoda Lucky

427
Tomáš
Reagovat

Ono je to těžké když Anna Maria zahraje nováckým divákům na city a oni jí za to pošlou nejvíc hlasů a Dianu zase protlačí po uši zamilovaný Kali a produkce. To pak na to dojede ten nejlepší z celého týmu, který tam jako jediný skutečně za něco stojí ale bohužel je upozaděn a je v nesprávnou dobu na nesprávném místě – Kristián. Fakt já tohle nevydýchám. Kdyby šel aspoň až příště ale tohle je vážně zlý sen. Po tom jak ho odstavili v loňské SS už v semifinále když přitom na Finále měl, sem mu přál aby se aspoň letos dostal v The Voice pořádně daleko protože na to nepochybně má. No Finále mu letos už konečně vyšlo ale stačil jeden živák a hned zase konečná protože se jeho koučovi zapalují lýtka z mladý holky s exotickými kořeny. Snad to umístění ve Finále bude stačit na to aby se zpěvu hudbě konečně mohl začít věnovat naplno a nám nezbývá než si ho užít na jeho budoucích koncertech když v The Voice už ho příště neuvidíme. :(

428
jj
Reagovat

Výkony těch nejlepších jsem si pustil znova a jak jsem prvních pět neměl seřazených, tak už mám.
1. Markéta 2. Kristián 3. Eliška 4. Diana 5. Michaela

429
Tomáš
Reagovat

Stejně to jak pečlivě produkce likviduje všechny chlapy, to je prostě až neuvěřitelné. Vůbec si nepamatuju že by od prvního Hlasu co se u nás kdy vysílal měl nějaký kouč v živácích ve svém týmu převahu chlapů, vy snad ano? Snad si pamatuju dobře ale myslím že v konečné Top 3 každého týmu v živácích nikdy nebyli ani dva chlapi a baba, vždy spíš dvě baby a chlap a někdy taky tři baby bez chlapa. Do GF se v obou řadách The Voice u nás dostaly tři baby a jeden chlap a ten ještě skončil jednou čtvrtý a podruhé třetí. Letos vyberou do Finále 8 žen a jenom 4 muži. A sotva začne první finálové vyřazování, tao co uděláme jako to první hned nejdřív ze všeho? I ti čtyři jsou moc, tak hned zase další dva vyřadíme aby už zbyli jenom dva chlapi v celé soutěži! Dominik stejně neměl moc šanci ale po vyřazení Kristiána už moc nevěřím že letos vyhraje chlap, rozhodně to byla citelná rána do té naděje. Jediný kluk co má jisté GF je Jakub. Peter nevím jestli to příště dá aby opět porazil Valentinu, strašně bych si přál aby ano aby u nás poprvé v historii byli v GF Voice chlapi dva a tím by se to vyrovnalo. Ale je možné že Peter bohužel příště nepostoupí a pak to bude GF jako v prvních dvou řadách – tři baby a jeden chlap. A to už by mě teda tak nasralo že už by mi to pak snad nevykompenzovala dokonce ani výhra Jakuba! Co se týče šancí na výhru, já to se zbylými dvěma pány moc dobře nevidím. Jakub v GF bude ale tipuju ho tak na třetí místo, druhé by byl megaúspěch. Nevěřím moc že by vyhrál, takový typ chlapa u nás nikdy nevyhrál. A Peter ten je úplně bez šance i když právě jemu bych já dopřál výhru nejvíc ze všech protože je podle mě skutečně ze všech soutěžících co tam jsou nejlepší a nejzajímavější. Ale Peter bude rád pokud vůbec s odřenýma ušima do GF proleze,pro masové diváctvo bohužel on není ten vhodný typ. :( Ale ať mi nikdo neříká že jsou to skutečně všechno jen náhody že se babám tolik daří a chlapům ne, podle mě produkce tomu hodně ale opravdu hodně pomáhá. Letos baby rozhodně lepší nebyly. Třeba takový John si rozhodně živáky zasloužil a určitě by se tam našla i hromada dalších kteří nepostoupili. No nejde mi to už do hlavy vůbec proč se babám tak nadržuje a chlapi jsou hnáni pryč ale letos je už jasné že tento už několikaletý trend bohužel opět pokračuje. :/ A zvrátit ho ve vítězství chlapa by bylo opravdu velmi těžké, ne li nereálné.

430
jj
Reagovat

Výkon Markéty bych zařadil mezi pět nejlepších, co byly v celý soutěži.

431
Tomáš
Reagovat

@jj: Vidíš a pro mě byla v sobotu nejhorší ze všech 12ti finalistů. A ani se na ni moc dobře nekouká, takovej puchejř to je. Inu co člověk, to názor.

432
Prochor
Reagovat

Včera bylo taky zajímavý jak byla Diana zaskočená když přes diváky postoupila Anamária. Bylo vidět jak je rozhozená protože určitě nepočítala s ničím jiným, že přes SMS postoupí ona díky svému fanklubu. Tak začala slzet a ztrácet půdu pod nohama. Najednou viděla, že u diváků není zase taková hvězda. Ale sázkové kanceláře jsou pořád na její straně.

433
Monika
Reagovat

@Prochor: Jo tohle bylo bozi jsem se desne rezala. Uplne ji to vykolejilo a ani nemela radost z postupu, pac byla nastvana, ze nejde pres divaky primo. Myslim, ze musi bejt psychicky dost v riti, ze ji Anna porazila, porad tomu nemuze uverit. jsem hrozne zvedava na playlist, zda se bude produkce snazit Annu odstrelit.

434
Violete
Reagovat

Je fakt,ze pozoruji,ze posledni dobou i v muzikalech a filmech je to sama silna zenska postava a vyraznou a pozitivni muzskou roli,aby clovek pohledal.A byla bych i pro to,aby se vitezem stal chlap,prala bych to Peterovi, Jakubovi,nebo i Kristianovi.Ale hlavne by si meli tvurci poradu uvedomit,jestli to ma byt o podpore zacinajicich zpevaku nebo i profesionalu.Me nejvic bavi odhalovat to skryte a proto me postupem casu oslovili Marketa,Monika Zatkova,ale i Simon.Treba vyvoj Moniky mohl byt take hodne zajimavy,u ni se mi libily ty jimave vysky,kterymi jakoby se oteviral dalsi prostor.Stejnym pocitem me dostaval i Kristian.Kupodivu ani ne tak chraplakem,ktery mi u zpevaku vetsinou lahodi.Ale letos tam bylo spoustu vyraznych holek,s tim nic nenadelame.

435
dolores
Reagovat

@Tomáš: No mne sa včera na Kristiánovi páčilo možno ešte viac ako spev, (pretože screamovanie nemusím v kombinácii so slovenskou angličtinou…ale inak v pohode to dal), – jeho uvolnené a pohoďácke pódiové prevedenie, komunikácia s publikom, žiadna tréma, žiadny strach v očiach, proste to mám na pódiu rada, keď spevák spieva obecenstvu alebo do kamery, nie sám pre seba. A on to dokázal ! Na druhej strane, ak by postúpil, neviem či by som mu celkom úprimne dokázala fandiť, zvlášť, keď tam mám Petra.. ale nejako mi prestal vadiť, možno tým množstvom báb, čo sú tam. Môžem ti ale zaručiť, že ak by bol v top2 s Dianou, tak by som mu isto fandila :-D
Do Superstar naspäť ? To dúfam nie, to by ho ani nevzali, možno ešte do JOJky do Talentu, tam by možno aj vyhral :-D ale radšej už žiadna talentovka, keď má byť úspešný, bude aj bez týchto súťaží. Spomínaš si na Tomáša Buranovského , bol aj v Superstar aj v Talente, ale nedostal sa ďaleko, mal síce krásny hlas, ale problémy s frázovaním cudzích piesni, no a roky sa mu nedarilo, tak sa rozhodol založiť rodinu a keď sa usadil, narodilo sa dieťa, zrazu začal skladať, nahral pesničky a vystrelil…a zdá sa mi, že je vyzretejší, hudbu aj texty si píše sám, tie svoje veci proste vie spievať podobne ako to má Celeste… Nie je to celkom dychberúce, ale je to zaujímavé, rádia ho hrajú, na rozdiel od mnohých od neho úspešnejších v súťaži … https://www.youtube.com/watch?v=ZEHU2CNHshg

436
dolores
Reagovat

Tome, a keď si pochyboval o Jane, či by si Petra vybrala, ak by nepostúpil cez SMS, tak si nebol ďaleko od pravdy, teraz som mrkla na video na ofic.webe Markízy a tam v rozhovore po vyraďovaní Jana povedala, že síce je šťastná z Petrovho postupu, ale aj sklamaná, pretože musela poslať domov jednu zo svojich dvoch silných báb…a nevedela sa rozhodnúť a bolo to ťažké… atď. …. hmmm….. takže teraz aby Petra nazadlávila výberom pesničky na úkor Valentíny…. Vlado, chápem, že si si našiel náhradu, ale z toho istého tímu , ako máš mužského favorita? Tak som zvedavá, koho z tej Janinej dvojice by si rád videl v GF …..?? :-)
Valentína je šikovná a talentovaná, zrejme technicky silnejšia speváčka ako Peter, ale hlasovo pre mňa nie príliš rozpoznateľná, Peter mi príde výnimočnejši aj hlasovo aj ako osobnosť

437
dolores
Reagovat

@vera1109: Nepoznám ju osobne (ty áno ?) ..ale vo Výbere na slepo som si všimla, že mala problém v Crazy v závere s vysokými tónmi, dokonca mám pocit, že len kvôli tomu sa jej neotočili ďalši, zostal len osamotený Kali …(a asi dobre urobil). Neviem, či si si všimla, ale včera som ju mala v svojej osobnej top3, mám rada jej hlas, to černošské chvenie a práve rovnako ako Monika sa obávam, aby jej nepridelili v nedeľu niečo, čo jej nesadne, a nemusí to byť niečo s vysokými tónmi, stačí napr. nejaký tanečný song od JLo, kde nebude môcť prejaviť city, prinútia ju tancovať, atď… no aby neohrozila konkurentku. Ale ak sa hrá na jej postup, dostane dobrú pesničku.

438
Duro
Reagovat

Môj názor je, že najjednoduchšie do mal Dyk. Má dve svoje favoritky. Jedna prešla priamo a druhú potlačil.
Pepa si mohol hodiť korunou. Jakub postúpil cez SMS, keby nie potlači ho on.
Kali bol postavený pred jasnú vec. Jeho favoritka je Diana. Keďže cez SMS postúpila Annamária. (V dalších kolách sa to už nestane. O to sa postará rodina K).Kristián musel ísť von.
Jana to mala najťažšie. Napriek všeobecnému názoru na tomto fóre, Peter je síce fajn chalan. Ale rozhodne nie je najlepší z tejto trojice. Museli mu nájsť špeciálneho pedagóga, ktorý s ním prechádzal týždeň celu pieseň, aby to dotiahol do tejto podoby. Skratka drina pre všetkých zainteresovaných. Nebyť SMS, tak by určite nepostúpil.

439
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak sem rád že jsi nakonec Kristiána vzala na milost, zasloužil si jít ještě dál. Je ho hrozná škoda. Pokud jde o Petra, to bylo obrovské štěstí že šel přes diváky. Jana by ho asi jinak fakt vyhodila a vyhazov skoro všech chlapů hned v prvním kole, to už bych vážně nedal. No ale Peter může bohužel úplně klidně vypadnout příště, docela dost se o něj bojím. To by mě fakt neskutečně nasralo když teď Valentinu porazit dokázal a příště když jde o GF by se to nepovedlo. On je pro mě letošní vítěz, konečně máme spolu stejného favorita. :-)))))))

440
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak mně se to prostě tak náhodně sešlo, že mám stávající Top 2 ve stejném týmu, no :-) Mám to tak, že srdcem bych volil Valentínu, protože jako chlap a heterák prostě volím holku, naopak racionálně bych volil Petra, jelikož má větší šanci na celkové vítězství vzhledem k tomu, že napoprvé přešel přes diváky :-) A taky si dokážu představit, kdyby Valentína porazila Petra, jak byste mi jí tady s Tomášem hejtovali :-P :-D Každopádně mám jasno v tom, že chci, aby vítězným koučem byla Jana a to i přesto, že má u mě vroubek za Lucku (ale nějaký ten vroubek mají letos u mě všichni koučové) :-)

441
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o GF – nejjistější ze všech ho má Jakub. Aleksandra ho nikdy nemůže porazit. Jakub může slavit, je v GF. Téměř úplně jisté ho má i Eliška. To by musela Markéta teda jooo zaválet a zazářit a muselo by dojít k takovému překvápku jako když v minulé řadě porazila Andrea Holá Elišku Mrázovou aby ji porazila. Ato se nejspíš nestane. Takže Jakub a Eliška jsou jasní grandfinalisté. U Kaliho nevím jak to dopadne mezi Annou Mariou a Dianou ale spíš tipuju na postup Annu Marii. Každopádně mě ale tenhle tým po vyřazení Kristiána už vůbec nezajímá a je mi totálně ukradené která z těch dvou v GF bude. U Jany strašně fandím Petrovi ale zároveň se hodně bojím toho aby ho příště Valentina neporazila. To by mě totálně zničilo a to dvojnásobně už jen proto že teď ji Peter porazit dokázal. Když tak koukám na předešlé dvě řady Hlasu, vždy byly v GF tři baby a k nim jeden mladej kluk, takový vyjevený ucho ale talentovaný. Tomu by teď odpovídal Jakub. Peter mi tam nějak nepasuje, takový kvalitní muzikant se zatím u nás v Hlasu nikdy do GF nedostal. Spíš se bojím aby nedopadl jako Zuzka Mikulcová v první řadě Hlasu, která byla též skvělá muzikantka a vypadla nečekaně těsně před GF. :( Ten mustr tři baby v GF a mladej kluk k nim by úplně přesně odpovídal tomu jak to má produkce a komerční diváci nováci rádi, byla by to úplně klasika. Doufám ale že Peter tam nějak projde, to už by byl jinak fakt konec a nudit se ještě v GF s Valentinou….ne to fakt ne. To kdyby se stalo že by se tam Peter nedostal tak by mě to tak neskutečně otrávilo že už by mi celé GF bylo ukradené a radost by mi asi už pomalu neudělala ani případná výhra Jakuba. To by byl fakt konec ty jo a dlouho bych pak tyhle novácké a markízácké show nechtěl už vidět. Uvidíme no ale stejně to asi moc dobře nedopadne, dosavadní vývoj tomu napovídá a hlavně to vyřazení Kristiána.

442
Tomáš
Reagovat

Šance na vítězství – prvně sem tipoval Adrianu ale ta už je pryč. Takže teď říkám Eliška nebo Anna Maria. Eliška tak nějak je blízko tomu typu, který mají u nás diváci rádi a nechají ho vyhrávat. Je sympatická a nikomu moc nevadí, dobře zpívá. Myslím že je dost pravděpodobné že vyhraje ona i když radost z toho pochopitelně nemám když chci za vítěze muže. A Anna Maria pokud příště porazí Dianu jakože já si myslím že ano, tak taky může v GF zvítězit. Ona je Anna Maria slovenka? Já si prvně myslel že žije v Česku ale slyšel sem pak ve Voice Zone že mluví slovensky…a pořád nějak musím brát v potaz že letos by mělo být na řadě s výhrou Slovensko, letos ale poprvé si nejsem vůbec jistý jestli jim to střídání vítězů podle národnosti vyjde, spíš to vypadá že ne. To by jinak museli vyhrát Peter nebo Valentina, Valentina je na to doteď mezi ostatními strašně zapadlá a nevýrazná a ani teď nešla přes diváky a Petrovi bych to přál ze všech nejvíc ale bohužel přesně takový skvělý týpek jako je on to u nás nikdy nevyhrává. :( Takže já říkám že vyhraje Eliška nebo Anna Maria, bohužel stále je tu ta možnost že by Kali i po tom nespravedlivém vyhazovu Kristiána mohl být vítězný kouč. :( Pokud by místo Anny postoupila do GF Diana, tak ta šanci na vítězství podle mě nemá, dokonce i ten postup do GF by mě teď u ní už docela překvapil. A kluci? Připouštím že Jakub by zřejmě nějakou menší nepatrnou šanci na výhru mít mohl. Sice u nás typ jako on dosud nikdy nevyhrál ale kdoví? Spíš ale asi ne, osobně ho tipuju v GF tak na třetí, max. druhé místo ale i to by byl u chlapa v současné době v pěvecké show u nás velký úspěch. A Peter ten je bohužel úplně bez šance na výhru, takový vynikající a vkusný písničkář a muzikant nikdy masy komerčních diváků dostatečně nezaujme. :( Ten bude mít bohužel co dělat aby do toho GF vůbec nějak prolezl. Takže mě to vychází na vítězství Eliška nebo Anna Maria, o něco méně pravděpodobněji Jakub. A teď schválně jestli jsem to trefil nebo ne.

443
Monika
Reagovat

tahle rada je zajimava v tom, ze nema jasneho viteze, vlastne vsichni ctyri predpokladani finaliste mohou vyhrat. kdybych si ale musela vsadit, tak to tipnu na Jakuba.

444
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já tipuju Elišku, Anna Marii nebo možná Jakuba. Petra ne, takový štěstí nemám a neodpovídá to ničemu z toho jak u nás diváci hlasovali doteď v dosavadních letech.

445
Violete
Reagovat

A ja tipuji na vitezstvi Valentinu nebo Petra :-) Jeden z nich by si to zaslouzil podle vykonu v poslednim kole.Eliska u me vedla celou dobu,ale naposled ji Valentina preskocila.Souhlasim,ze team Jany by to mel vyhrat.Anebo se vsim jeste zamicha Marketa.

446
Tomáš
Reagovat

@Violete: No Valentina fakt ne, mě přijde strašně nevýrazná a nudná a teď ani nevyhrála SMS hlasování. To bych si fakt myslel že vyhrála jen proto že je na řadě Slovensko a nikdo jiný tam nezbyl. To Peter ten by se mi líbil ze všech nejvíc a ne proto že je slovák ale proto že je prostě fakt nejlepší. :-)))))

447
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Asi bych tě měl trochu utěšit a pochválit ti Adrianu. Nakonec mi vůbec tak nevadila jak sem si na začátku myslel a nepíšu to vážně vůbec proto že už vypadla. :-D Musím říct že je to krásná baba, přímo nádherná. Asi nejhezčí v soutěži. Teď naposledy jí to při vystoupení hrozně slušelo a ty šmrncovní sexy pohledy a úsměvy jaké házela…wau. Fakt kočka. Diana na ni krásou skutečně vůbec nemá když je srovnám, ta se může jít zahrabat. A bavila mě teď naposledy Adriana i pěvecky, docela mi její výkon v tom songu sednul i když je pravda že z tria Jakub, Aleksandra a Adriana bych ji dal za tohle kolo taky až na třetí místo ale řekl bych že Aleksandra byla jen o malý vlásek lepší. Myslím že Pepa se víc věnoval Aleksandře než Adrianě, všechno s ní vyladil a dal jí profláklejší song a ono to fakt vyšlo a Saše se to povedlo. Já bych za tím vším viděl hlavně náklonost Pepy k Saše, mě kvůli ní odstřelil Johna a tobě zase Adrianu. :/ A nezapomeň že tohle kolo smutním taky hodně a to kvůli Kristiánovi, který si už vůbec nezasloužil odejít. :( S tou Valentinou mě ale vážně neštvi, Peter je skvělý tak zkuš aspoň jednou pořádně fandit chlapovi, snaž se. :-)))) Stejně už ti skoro nic jiného ani nezbývá. Když sem já nakonec našel zalíbení v Adrianě, tak je asi možné už všechno a i to že ty budeš nejvíc fandit Petrovi. :)

448
Lenka
Reagovat

Mně se nejvíc líbí Jakub a Eliška. Oba maj příjemnej, výraznej a poslouchatelnej hlas. :) Takže to přeju jim. :) Ostatní mi nepřijdou nějak dobří :D Anna Maria má taky pěknej hlas, ale myslím, že jí lidi nenechaj vyhrát. :D Peter je fejková rádoby napodobenina Krajča, tak nechápu, že je z něj ta Jana tak vydřená :D

449
dolores
Reagovat

@Duro:
Ja som tam pri nácvikoch a zvukovkách videla hlasovú poradkyňu, učiteľku spevu Janu Daňovú, ktorá asi pomáha všetkým. No ak zavolali špeciálne hlasového pedagóga pre Petra, to je len dobre, ale mohol pomôcť aj Jakubovi.

@Monika: To akoby si mi čítala myšlienky, lebo som si včera vravela, že ak by ma niekto nútil staviť peniaze na víťaza, by to bol Jakub. Hoci úprimne, teraz ma trochu sklamal, myslela som si, že je prirodzený talent, že dokáže ľavou zadnou zaspievať každý song, čo mu pridelia, ale vidím, že to musí nadrilovat. Teraz je na Pepovi, aby mu s produkciou v GF pridelili pieseň, ktorú napr.dobre pozná, a s ktorou zažiari, a má veľkú šancu vyhrať…(samozrejme do GF prelezie cez Sašu určite) Jakub ma silný hlas, peknú farbu, ako som si teraz všimla vie parádne vytvoriť aj vysoký tón a udržať ho a vie aj rockovo chrčať. Len techniku ešte musí dopilovat.

Ja to mám tak, že po vypadnutí Petra by som rada videla ako víťazku Elišku, lebo všetky vystúpenia dala skvostne, druhého Jakuba, no a tretieho toho, kto postúpi zo zvyšných, najradšej Annamariu alebo Markétu.

450
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Ja nikoho nehejtujem, keď píšem, že sa mi nepáči, že ma nudí nebaví, ze nemá pridanú hodnotu alebo kritizujem niečo konkrétne, techniku, výraz, pohyb, gestá…., to je len dobré, konštruktívne, môže to speváka nakopnúť. Ale o nikom nepíšem, že ho nenávidím ako „poniektorí „…:-)))

@Tomáš: Áno od čias Zola Leba je Peter asi prvý nás spoločný favorit, tak to sa mi nechce veriť :-)))

451
Tomáš
Reagovat

@dolores: Snad Peter nevypadne, snad se dostane do GF. Musíme tomu věřit. Tam už to určitě nevyhraje ale aspoň aby tam byl no. Pro mě by byl on ideální a nejlepší vítěz a když to nevyjde jemu, tak pak to přeju Jakubovi? Ty chceš za vítězku Elišku takže zase babu? Já teda už vážně ne. Jojo, to už si ani nepamatuju že jsi fandila Zolovi i ty. Vzpomeň jak sem kdysi hejtoval Itcha, taky sem rád že letos se shodneme. :-D

452
Mila1
Reagovat

@dolores: Někde jsi psala, že dalo dost velkou práci naučit Petera tu píseň od Eltona. A taky to, že Jana by ho asi neposlala dál, kdyby ho neposlali diváci. Víš, ačkoli není Peter můj favorit, mrzí mne, že Jana se radši bude věnovat Michaele, která už je dávno hotovou zpěvačkou a točí svoje CD než klukovi, který zpívá amatérsky a s láskou. Myslela jsem si, že Voice je o tom dát šanci i lidem, kteří zatím nemají rozjetou kariéru – takovým, jako je Jakub, Valentýna, Karolína, Eliška, Kristián, Dominik.. a ne těm, kteří i bez této soutěže zpěváky už jsou – Korbel, Michaela, Diana. U Diany mi navíc vadí, že jí nestačí, že vyhrála Talent a urputně se snaží (a věří si, že je favoritkou) vyhrát i Voice. Ale ta snaha je taková kontraproduktivní, spíš jí to body ubírá.

453
jj
Reagovat

@Monika:
Teď už má nejnižší kurz Annamária, takže lidi na ní sázej, když se kurz změnil. Stále si myslím, že minule výhra Annamárie v týmu byla nějaká anomálie, která se nebude opakovat.

454
Tomáš
Reagovat

@Mila1: @Mila1: Diana Talent vyhrála? Já myslím že tam nevyhrála ne?

@jj: No Anna Máriu bych donedávna vůbec netipnul na vítězku ale teď už ji na ni taky tipuju. Prostě to teď svým vystoupením všechno otočila o 100 % ve svůj prospěch. Mě ale stejně vůbec nebere, je pro mě pořád stejně nudná a nehezká, nedá se na ni koukat. Nemá pro mě ani žádné charisma. Jestli ona vyhraje, to bude teda zase gól. A hlavně zase baba no. :( Každopádně ona nebo Eliška to vyhraje, o něco méně ještě věřím ve vítězství Jakuba. Nikdo jiný nejspíš nemá šanci.

455
Tomáš
Reagovat

Schvalte mi komentář, nevím co zase je.

456
Monika
Reagovat

@jj: U Anny bude zalezet na vyberu songu, jak uz psala vys Dolores takova Jennifer Lopez :-)))) U tech sazkovek me nejvic zarazi kurz Petera, peter proste vyhral divacke hlasovani v tymu, musi se s nim nejak pocitat, no ale zaradit ho rovnou mezi outsidery nevim, nevim….

457
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já se obávám že Peter sice vyhrál divácké hlasování ale bylo to v týmu kde měl dost slabé soupeřky. A to ještě i ta slabá Valentina ho příště klidně může ohrozit. Mě by zajímalo kolikátý byl Peter v celkovém pořadí podle počtu hlasů. Klidně mohl mít i méně hlasů než Diana nebo vypadnuvší Adriana, kterou poslal domů Pepa. Jak tohle ale sázkovky můžou vědět a proč mu nevěří? Taky to nechápu no. Možná už mají za ta léta čuch na to jak diváci hlasují a že těmhle muzikantům se u nás v posledních letech moc nedaří nebo nevím no.

458
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Já Talent nesleduju, ani jsem nevěděla, že nějaká Diana v Talentu byla, teď koukám, že postoupila do finále Talentu mezi posledních deset a snad kvůli věku se nemohla umístit v top3..? Ví to někdo? Ale asi ho opravdu nevyhrála, omlouvám se..

459
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/zdevastovany-pepa-zklamana-jana-koucove-priznali-proc-poslali-domu-favority.html?fbclid=IwAR0oS6F4UYPWk–gt1Fr7DOSXbB-w7CWdN2n2vNAf0F-2QgyPMOzE-hjCjw Tak Kali ví proč poslal Kristiána domů hmm. Já myslím že Kali ví akorát tak velký kulový a je jasný že to bylo proto že je do Diany zamilovaný. A Jana by určitě vyhodila Petra kdyby ho nezachránili diváci, po tomhle co říká tady sem si tím už úplně jistý.

460
Mila1
Reagovat

Diana mi přijde jako dítě, kterou rodiče vozí po pěveckých soutěžích ve snaze něco vyhrát. Moc jí to dětství nezávidím.

461
DJ Vlado
Reagovat

@jj: No já si už teď myslím, že by Annamária mohla klidně vyhrát, minimálně už jen proto, že je mezi soutěžícími nepřehlédnutelná, což je pro běžného diváka, který to tak nežere jako my, jednoznačné plus :-) Navíc je ideální i jako Čechoslovenka, k tomu je tady podobný faktor jako kdysi u Vlasty Horvátha „jakože nejsme rasisti“ :-D Prostě čím dál tím víc cítím, že vítězkou bude ona, jakkoliv jsem si to donedávna nedokázal představit :-)

462
Tomáš
Reagovat

@Tomáš: Až je mi z těch našich koučů a z toho jejich vkusu a hudebních názorů, tomu čemu oni dávají přednost, fakt smutno. Myslím že kdybychom tam seděli místo nich my zde diskutující, tak by to všechno dopadlo lépe a lépe bysme vybrali soutěžící pro další kolo. Tak proč mají ten patent na rozum a tohle právo zrovna oni? :(

463
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Já Talent taky extra nesleduju ale vím že v něm byla a pamatuju si ji díky songu Power Of Love, který tam zpívala. Dodnes je to na youtube, tady máš kdyžtak odkaz. :-))) https://www.youtube.com/watch?v=ri1Al2bEmrA Do Finále se dostala ale rozhodně to nevyhrála, to bych si pamatoval. Nevím ani kolikátá tam vlastně skončila.

464
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Jo taky si myslím že vyhraje AnnaMaria. Ale vůbec ale fakt vůbec z toho teda nadšený nejsem . :( Takže chlap už u nás nevyhraje vážně nikdy a The Voice je potřetí vysílaný u nás a potřetí ho vyhraje zase baba a chlap nikdy, už mě to nebaví a je to totální nuda. Už ani nevím co na to říct. Ona hlas má a zpívat fakt umí ale co je to platné když je to tak nudné, nevypadá ani hezky a nemá vůbec žádné charisma? Ale když tohle lidi baví, tak ať si ji zvolí. Jenom mě je z toho už vážně na nic.

465
jj
Reagovat

@Monika:
Koukám, že Annamárii tu začíná věřit více lidí, i DJ Vlado, ale já tomu prostě nevěřím, pro mě je outsider. Její postup je mi stále záhadou, ani na youtube nijak s posledním výkonem neboduje, první je Diana, za ní Jakub a pak dlouho nic. V předchozích kolech byly výkony Anny na youtube téměř vždycky na chvostu bez nějakého zájmu. Asi nejvíc záleží na tom, jak moc píseň diváka zasáhne, jak moc ho přiměje poslat hlas, a to písně od Adele dělají. Jiná píseň se může líbit více lidem, ale hlas je poslat nedonutí. A samozřejmě je výhoda, když interpret působí skromně a sympaticky. K přirovnání k Jennifer, v Americe jsou sice velký zadky v módě, ale nejsem si jist, že by Jennifer Lopez skákala dva metry vysoko radostí, kdyby ji někdo přirovnal k Annamárii :-D

466
jj
Reagovat

Přes ten jeden nedávno smazaný příspěvek o viagře jsem stále napočítal v diskuzi pětkrát spam o tom samém. Je mi záhadou, proč je systém pořád pouští. Už jich bylo tolik smazaných, proč se systém pomocí nějakého algoritmu ještě nenaučil rozpoznat je jako spam. Třeba takovému Tomášovi neprošel neškodný příspěvek, protože je známá firma a už ho umí systém rozpoznat. Nebo se jedná o product placement, něco jako Kit Kat v The Voice? :-)

467
Bezík
Reagovat

@jj: Anička by mi jako vítězka nevadila, rozhodně by to byla lepší varianta než ten úlisný mulisák Jakub. Markétě bych moc přál finále, vítězství ne, to by pro ni nebylo dělat Nově kašpárka, ale finále, to by bylo super. I když … ona je natolik nekomerční, že by jí možná ani nikde netahali :D

468
Monika
Reagovat

Obecne si myslim, ze uvazovat o vitezi je dost predcasne. letos je to tak hrozne vyrovnane jako nikdy predtim. Navic je malo kol, tedy divak neni nijak extra ztotoznenej s nejakym soutezicim a rozhoduje se mnohem vic na zaklade aktualniho vykonu. O vitezi nejvic rozhodne vyber pisne.

469
vfsgexia
Reagovat

http://viagraeq.com/ – original viagra online viagra sample online doctor viagra

470
Tomáš
Reagovat

@Monika: Souhlasím, výběr písně rozhodne o vítězi. Ale s tím umí produkce a koučové manipulovat dobře koho potopí a koho vynesou do nebes, Dominik s Kristiánem by o tom teď mohli vyprávět. Diváci pak pošlou logicky nejvíc hlasů tomu kdo bude nejvíc vychválen u poroty a bude mít největší ohlas v sále a samozřejmě bude mít nejpůsobivější song. Takže produkce má v tomhle velkou moc jak rozhodnout o vítězi.

471
Tomáš
Reagovat

Nechcete tu napsat své odhady na pořadí všech 12ti finalistů jaké v sobotu mohlo být pouze podle počtu SMS hlasů kdyby se to nijak nedělilo na týmy a ani by nerozhodoval kouč? Jak to kdo tipujete? To by mě docela zajímalo. Taky napíšu ale až po vás. :-))))))

472
Jayjay
Reagovat

Musím říct, že ten vývoje letošního „Voice“ má pro mě stejně pachuť něčeho zkaženého a zničeného a přiznám se, že letošní finalisty sleduji tak nějak bez zájmu. Je mi i nějak jedno kdo vyhraje a doufám, že tyhle talentové soutěže na čas skončí a vymyslí se něco jiného :)

Jinak Tomáši, vím, že si z duše přeješ, aby vyhrál nějaký chlap, mě osobně ženské vítězky nevadí. Sleduji tyhle soutěže od začátku – a po Anetě Langerové, která byla tak nějak národem uznávaná (první) vítězka, protože tehdy byla SS nová, koukali na to, fandili a hlasovali všichni napříč generacemi, se pak tyhle soutěže zacílily hlavně na náctileté fanynky, ze kterých se snadno ždímal kredit na posílání sms – podle toho to taky pak vypadalo a když si to tak vezmete, tak většina posledních tří soutěžící se skládali z dvou kluků a jedné holky (která se tam dostala s odřenýma ušima a nakonec stejně skončila na bronzové příčce). Vítězové po Anětě byli pak vlastně pořád jen chlapi. V SS: Vlasta Horváth, Zbyněk Drda, Martin Chodůr, Lukáš Adamec… X-Factor vyhrál Jiří Zonyga a ten další po letech pak Peter Bažík… Takže už jsem se tehdy modlil, aby začaly taky někdy vyhrávat holky…
Pak přišel Hlas/Voice a začalo se tlačit na to, aby tomu tak bylo, protože národ taky potřebuje ženské vítězky. Bohužel pro mě to bylo zase tlačené na pilu až moc. Ivanna Bagová pro mě nikdy nebude žádnou kdoví jakou vítězkou, u Lenky Hrůzové mi vždycky přišlo, že osobnost zpěvačky přebila její zpěv. u Sabiny Křovákové ze SS mi to přišlo jakou znouzecnost, protože finálová trojice byla celkově slabší než předchozí ročníky. Jako jedinou zaslouženou vítězku považuju pak Emmu Drobnou. Jenže to už začaly okleštěné verze těchto pořadů a začlo se to prasit. Za vše mluví poslední SS, kde se do finálové trojice dostaly 3 holky (což se nikdy nestalo) – ale fanoušci prominou, ti pánové co byly vybráni do finále, byli v některých případech fakt tragédi. Už bylo znát, že je do toho zasahováno (stejně jako letos) a dobré zpěváky zařízli šílenými písničkami, nebo je prostě odstřelili v částech, kdy rozhodovali porotci, nikoliv diváci.
Otázkou pak je, nakolik jsou s tím daní soutěžící seznámeni a zda se jdou do podobné show jen zviditelnit, nebo opravdu chtějí vyhrát balík peněz a pak být smlouvou vázáni ve spárech Novy/Markízy a dělat co se jim řekne…

PS: A ať se na mě nikdo nezlobí, ale opravdu mi nepřijde, že je čistě NÁHODA, že si kouči vybírali finalisty tak, že finálové trojice v týmech Jany a Kaliho jsou všichni 3 ze Slovenska a v týmech Vojty a Pepy všichni 3 z Česka. Velká náhoda, že ať dopadne finále jakkoliv, nemůže vyjít jiná kombinace, než že se ho zúčastní dva zpěváci z ČR a dva ze SR. Ne, fakt do toho nikdo nezasahuje a neni to dopředu naplánované. V té Superstar se aspoň vědělo, že musí postoupit stejný počet kluků i holek a stejný počet Slováků i Čechů. než pak začali ve finálových kolech vypadávat podle sms. Tady jen dělají z lidí blbce :(

473
Jayjay
Reagovat

A ještě dodatek – letos to může vyhrát opravdu kdokoliv. Ta sledovanost je tak bídná a nejspíš to odráží i hlasování sms. Myslím, že doba mraků sms kdy vyhrála Aneta Langerová, možná i později Martin Chodůr je ta tam, tihle soutěžící dostávají podle mě jen zlomek sms, co soutěžící dřív – a jsou tam pak drobné nuance v počtech sms, které rozhodují o postupujících. Když na to lidi koukají, plno z nich si řekne, že za ty smsky prostě ty prachy vyhazovat nebudou ať to dopadne jak chce. A člověk se tomu nemůže ani divit – kdo by investoval prachy, když může vítězství soutěžícího ovlivnit jen ve 3 dílech místo třeba dřívějších 10ti

474
Frida
Reagovat

Přesně tak, nejvíc bude záležet na výběru písně a pořadí, ve kterém budou vystupovat. Takže každý bude mít jen jednu? Aha, já myslela, že budou zpívat dvě. Protože fandím Markétě, tak si myslím, že postoupí. Mohla by zpívat“Lásko, voníš deštěm.“ od Rottrové.

475
jj
Reagovat

@Jayjay:
Je zvláštní, že to vyšlo takhle národnostně rozdělený. Vůbec jsem si toho nevšiml, protože nemám přehled, kdo je odkud. Pořád to ale nemusí být záměr produkce, může to být náhoda nebo si díky řeči líp rozumí na osobní úrovni, tak dotyčného podvědomě upřednostní. Ještě nedávno mluvili stejnou řečí a dopisy zvládali přečíst, teď už jsou slova zákeřná jak jedovatí hadi. A kdo by chtěl mít hada v týmu? :-)

476
jj
Reagovat

@Jayjay:
Ještě poznámka k těm náctiletým. Teď už možná mají díky klesající sledovanosti větší vliv, ale dřív měly podle mě vliv naprosto minimální a jen kosmetický, stačí si znovu přečíst jména vítězů. To nejsou idoly náctiletých dívek :-)

477
jj
Reagovat

@Tomáš:
Já tipuju, že poslední budeš mít Markétu :-)

478
jj
Reagovat

@Bezík:
Pro mě je Jakub jako vítěz přijatelnější, Anička mi připadá nevýrazná, šedá myš, což uznávám, je čistě můj subjektivní pocit :-)

479
dolores
Reagovat

@Tomáš: To poradie podla hlasovania divákov mohlo byť diametrálme odlišné od toho ako sa to javí podľa postupujúcich a vypadnutých , napr. prvý z hociktorého tímu mohol byť v hlasovaní celkovo aj tretí od konca :-D Ale samozrejme viaceré indície nasvedčujú tomu, že Annamária určite nebola na chvoste …aj Dominik mohol mať viac ako napr. Peter, ale aj nemusel … tak teda tipnem si ….

Annamária
Jakub
Eliška
Kristián
Diana
Adriana
Peter
Valentína
Dominik
Markéta
Michaela
Aleksandra

480
Tomáš
Reagovat

@dolores: Myslíš že byl Kristián na tom tak dobře a že měl i víc než Diana? To by mě teda neskutečně nasralo…lepší asi to ani nevědět tohle.

Já sem to viděl spíš asi nějak takhle

1 Annamária
2 Jakub
3 Eliška
4 Diana
5 Adriana
6 Peter
7 Valentina
8 Kristián
9 Michaela
10 Dominik
11 Aleksandra
12 Markéta

Markétu fakt tipuju na poslední místo, šla první a nebylo to podle mě nic extra, v průběhu večera se na ni zapomnělo. Ale úplně klidně mohla být poslední i Aleksandra. Těžko říct jak to bylo doopravdy.

481
Mila1
Reagovat

Můj odhad:
Annmária
Jakub
Eliška
Peter
Diana
Kristián
Dominik
Aleksandra
Valentýna
Adriana
Markéta
Michaela

482
dolores
Reagovat

@Tomáš: Od toho 4. miesta to mohlo byť všelijako, len malé rozdiely tam tipujem, Kristián mohol byť za Dianou, ale myslím si, že vyššie ako Peter

483
jj
Reagovat

@Mila1:
Podle mě mohla mít Diana dětství ještě dobrý, třeba ji tenhle život opravdu baví a snila o tom, že bude hvězda, jsou takový děti. Ale teď, jak se mění z roztomilé holčičky na ženskou, která ani se silnou vrstvou mejkapu už není tak roztomilá jak dřív, s přibývajícími kilogramy, s komentáři, které už nejsou všechny tak pozitivní jako byla zvyklá, s přibývajícím uvědoměním si, že není tak dobrá a nebude to tak snadné, jak se mohl zdát v dětství, tak až nyní jí to nezávidím.

484
jj
Reagovat

Dám teda taky odhad

1. Eliška
2. Jakub
3. Annamária
4. Markéta
5. Diana
6. Kristián
7. Dominik
8. Peter
9. Valentina
10. Adriana
11. Michaela
12. Aleksandra

485
Prochor
Reagovat

Zdá se , že dnes večer proběhne 1.semifinále Eurovision Song Contest 2019. Prvního SF se účastní i naše skupina Lake Malawi. Tak uvidíme jak se umístí.
https://www.novinky.cz/kultura/504723-lake-malawi-vstupuji-do-semifinale-eurovize-podle-bookmakeru-by-mohli-postoupit.html

486
jj
Reagovat

@Prochor:
Trochu mě překvapuje, že tu ještě není samostatný článek, mám dojem, že Lukša ho psal loni.

487
Frida
Reagovat

No, Kali má Dianu z Prahy. Ale tu si tam nechal proto, protože myslí, že mu to celé vyhraje.

488
oukroabe
Reagovat

http://cialishwzbm.com/ – buy cialis generic online cheap tadalafil cialis online buy

489
Prochor
Reagovat

@jj: Já to jenom připomínám aby to někomu neuteklo kdo sleduje ESC. Mně osobně začalo ESC docela zajímat po úspěchu naší GG což byl postup do finále – první v historii.

490
dolores
Reagovat

@Tomáš: No tak Itcha si nenávidel príšerne, hoci nechápem prečo …. :-D (asi kvôli Kukačkovi). Inak pre mňa Itcho snáď jediný chlap zo všetkých šou, ktorý sa mi páčil fyzicky, hlavne teda na pódiu bol svetový, keď ho upravili …No v tom dome , kde ich online snímali kamery bol šedá myška. :-) Ale nevadilo mi, že nevyhral, stačilo mi, že bol v GF a výhru som dopriala Sabine.
Zolo Lebo bol špeciálny prípad, len my dvaja sme mu fandili, inak bol na celom Panákovi šialene hejtovaný, ale dotiahol to dosť ďaleko, čo aj mňa samú prekvapilo :-)

A prečo Elišku za víťazku ? No je mi hrooozne sympatická, charizmatická, spieva kvalitne, jej chraplák je tak prirodzený, hutný, že viac ani nemôže byť …. hudbu má v každej bunke, hlavne v srdci, je to muzikantka, keď spieva, teší sa z toho, oči jej žiaria, len jediná taká bola, čo z nej pri speve sálalo šťastie navôkol, a to Anetta Langerová … Na druhej strane také pozitívne vyžarovanie má aj Peter pre mňa, ale je to pesničkársky typ, nie je spevácky exhibicionista, takí nevyhrávajú (ani Bob Dylan by nevyhral v takýchto súťažiach) , ale má v sebe niečo magické a uveriteľné, čím napríklad u mňa prebije ktorúkoľvek technicky zdatnejšiu babu. Ak by náhodou prešiel do GF, potešilo by ma to veľmi, isto by nezvíťazil, Jakub aj baby by ho porazili, ale už fakt, žeby tam v GF bol, by mi stačil. Pamätáš si ako som tebe aj Vladovi nechcela prezradiť komu fandím, aby ste mi ho tu neprznili? Tak som rada, že mu fandíš aj ty a dokonca je to tvoj víťaz, tak to je vážne nejaká neobvyklá konštelácia :- )))

491
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: A Pavol Kovaliček se ti fyzicky nelíbil? :-) Toho jsem ti zrovna nehejtoval (a Tomáš mu dokonce fandil), což bylo hlavně tím, že jsem v tom ročníku měl Emmu, která byla větší favoritkou než Terezka, takže ji Pavol neohrožoval zdaleka tolik jako Itcho Terezku :-)

492
jj
Reagovat

@Prochor:
Tos udělal dobře, žes to připomněl. GG dost pomohla porota, mám dojem, u diváků zas tolik nezabodovala. Už si to nepamatuju přesně, ale zdá se mi, že před GG rozhodovali o pořadí jen diváci. Nebo si to pamatuju špatně?

493
jj
Reagovat

Chtěl jsem ještě něco zajímavýho napsat, ale úplně mi to vypadlo z hlavy.

494
jj
Reagovat

Jestli to někoho zajímá, tak si pořád nemohu vzpomenout.

495
jj
Reagovat

Tak už vím, no konečně! Vlastně tohle to taky nebylo.

496
jj
Reagovat

Jo, už vím, pořád mě bombardujete dopisy a stěžujete si, že už tu dlouho nebyla kvalitní tipovací anketa. Co mám s váma dělat? Tak třeba tuhle jsem vymyslel. Právě intenzivně myslím na jedno číslo od jedné to tisíce. Uhádnete na které? Vítěz jako obvykle vyhrává dobrý pocit, že vyhrál a také respekt a obdiv ostatních.

497
jj
Reagovat

Vážně nikdo neví? Není to zas tak těžký.

498
jj
Reagovat

Tak já si tipnu sám, zkusím číslo 500.

499
jj
Reagovat

A teď dostávám do sluchátka zprávu, že jsem uhodl a jsem opravdu vítěz.

500
jj
Reagovat

Správně bylo opravdu číslo 500!

501
jj
Reagovat

Potvrzeno z dalšího zdroje, 500!

502
jj
Reagovat

Další zdroj hlásí také 500!

503
jj
Reagovat

Je to jasný, i notář souhlasně přikyvuje hlavou, je to opravdu 500, to kdyby náhodou někdo nerozvážně smazal spamy, proto musí být více potvrzení! :-)

504
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Pavol , zlatý sympatický chlapec, jeho hlas sa mi veľmi páčil, krásna britská farba ,…..,ale ako muža som ho nežrala, na môj vkus dosť nabúchaný svalovec, proporčne nie príliš dobre rozložený, obávam sa, že to nemal len z cvičenia …:/ Aj som zabudla, že mu Tomáš fandil, ale myslím, že viac ako jemu fandil Štepánovi. Ozaj a kde sa podela Ječko ? tá tiež veľmi fandila Pavlovi

@jj: no keby som prišla skôr, tak ti tú 500vku čorknem :-P

505
Tomáš
Reagovat

@dolores: Itcho mi ze začátku nijak zvlášť nevadil pokud si to teda ještě dobře pamatuju ale vím že z kluků co se dostali do Finále mě bavil kromě Šmidáka tak nějak nejmíň. Měl sem raději Kukačku, Šafaříka, Smejkala a dokonce i Karla Komendu. :-) No a když mi Itcho vyšoupnul Šafu a následující týden i Adama, tak se to ve mě nějak všechno nahromadilo a už sem to prostě nedal no. :-D Hlavně mi vadilo to že je porazil a šel místo nich do GF asi jen proto aby tam byl někdo ze Slovenska. Tehdy sem dokonce věřil že je to podvod v hlasování ze strany Novy a Markízy ale zřejmě ho jako posledního slováka opravdu podržela jeho rodná krajina a čechů bylo víc takže se o hlasy z ČR museli dělit a proto vypadávali místo něho. Tohle byl podle mě ten nejzářnější případ že národnostní hlasování fakt existuje plus možná ještě Adamec o dva roky předtím. Prostě mi Kukačka a Šafařík přišli jako zajímavější zpěváci než Itcho, tak se to ve mě vzbouřilo. Přišlo mi že Itcho na Top 2 pěvecky neměl a že ho tam fakt vynesli jenom slováci, hold kdyby dokázal odejít v pravý čas, tak by se asi ode mě takových masakrů nikdy nedočkal. :-D Ale byl sem ještě mladý a hloupý, dnes už bych tak snad kvůli nikomu nevyváděl. :-) Na Petrovi jak se shodneme to teda taky koukám, ty sis snad myslela že ho budu hejtovat? :-o Vždyť on spadá přesně do té kategorie muzikantů kterým fandím ( a kteří bohužel nevyhrávají ).

Jinak si myslím že Eliška má asi dost slušnou šanci to vyhrát, buď ona nebo Anna Maria to dá. Eliška se mi teď naposledy docela dost líbila ale jinak celkově předtím mě nikdy moc nebrala. Takže chlap už mi nevyhraje fakt nikdy no. :( Jedině že by to vyhrál Jakub, to by pro mě bylo hodně fajn ale ještě ani zdaleka ne tolik jako kdyby to vyhrál Peter. :-)))) Ale to je bohužel nereálné, moc dobře to oba víme.

506
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já fandil víc Palovi než Štěpánovi aspoň co si pamatuju. Takže vidíš, i v roce 2015 jsme měli stejného favorita. U Štěpána sem ke konci spíš tak nějak tušil větší šanci na výhru a nakonec stejně ostrouhali oba dva a vzala to Emma. Ale letošní Peter má podle mě obrovské charisma, větší než všichni tihle soutěžící dohromady.

507
dolores
Reagovat

@Tomáš: Itchovi predsa fandili aj česi, spomínaš si? veď Itchovi fandil aj Jab, dokonca aj Bezík sa netají tým, že mu fandil a tiež je čech (aspoň sa tak javí :-)) ) .. a naopak poznala som kopu slovákov, čo milovali Kukačku.
To ti fakt nenapadlo, že mohol dostať veľa hlasov aj z Čiech ?

508
dolores
Reagovat

@jj: Na vašom „národnom“ youtube :D asi Annamária neboduje, ale som si mrkla ten náš „nároďák“, tak tam je Annamária druhá za Dianou, nasledujú baby Miša a Valentína, potom je Peter a zvláštne, že Jakub a Eliška až za ním, ..je to zaujímavé, tu sa ukazuje, že v CZ je to inak ako na SK . Iba Diana vedie dosť vysoko u vás aj u nás.

509
jj
Reagovat

@dolores:
Čorknout bys mi jí asi nestihla. Protože jsem se bál, aby tu nečíhali další chamtivci se záluskem na vysněnou pětistovku, tak anketa měla rychlejší průběh než obvykle. Já ale k výhře v podstatě přišel jak slepý k houslím, šel jsem kolem, všiml jsem si, že je tu nějaká sláva, tak jsem nakoukl, zaslechl svoje jméno a za chvíli jsem měl na krku věnec :-)

510
jnjGlara
Reagovat

http://cialishe.com/ – how to buy cialis without prescription cialis price cialis canada buy

511
Bezík
Reagovat

@dolores: No jasné, Itcho byl skvělej !!! Nejednu SMS jsem mu poslal, akorát ve finále už ne protože nechtěl vyhrát ;-)

512
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: nn. Tomáš víc fandil Pavlovi, i když chápu, že to fandění tehdy dost zapadlo vedle největší emoce, kterou tehdy prožíval – patologické nenávisti k Emmě :-(

513
Bezík
Reagovat

@jj: Tobě už hrabe, že ? :D :D :D
PS. ve skutečnosti si myslel na číslo 499 ;-)

514
jj
Reagovat

@dolores:
U nás je přibližně pořadí. Diana, Jakub, Eliška, Dominik, Annamarie, Michaela, Markéta, Adriana, Valentina, Aleksandra, Peter, Kristián. Ale od Dominka je to hodně vyrovnaný, nepatrný rozdíly, nemá to žádnou vypovídající hodnotu.

515
jj
Reagovat

@Bezík:
Takhle si respekt a obdiv k vítězi nepředstavuju. Několik důvěryhodných zdrojů tvrdí, že 500, dokonce i notář, takže to tak bude! Můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat :-)

516
Bezík
Reagovat

@jj: Nejen nesouhlasit, můžu i protestovat !!! :D

517
Johana
Reagovat

@Tomáš: jsem z těch, kteří nechtěli, aby Itcho včas odešel…možná bych přišla o něco, čehož ikonku mám už pět let na čestném místě na ploše…a zatím jedinou ze všech pěveckých soutěží…možná k ní letos přidám Jakubův Rag’n‘ Bone Man a Lucčino Lost on you.
https://www.youtube.com/watch?v=0LMyUSesQJc

518
jj
Reagovat

@Bezík:
V tvém případě se dá dělat asi jediné, citovat Aničku Dajdou: Je to tvoje rozhodnutí, je to špatný rozhodnutí, ale já s tím nic nenadělám :-)

519
Tomáš
Reagovat

Jakubovi nehraje do karet i to že by byl podruhé za sebou Vojtek vítězným koučem stejně jako v minulé řadě a nevím jestli by i tohle produkci nevadilo. Každopádně to vítězství Slovenska už jim letos asi nejspíš nevyjde i když by mělo být na řadě. To by museli vyhrát jediní zbývající čistí Slováci Peter nebo Valentina a tomu se nechce věřit. Po vypadnutí Kristiána už tam nikdo jiný z nich nezbývá. Možná jim teda bude stačit Anna Maria, která teda myslím že žije v ČR ale mluví hodně často i slovensky, možná i víc než česky. Eliška je čistá češka ale taky může dost pravděpodobně vyhrát. Takže Eliška nebo Anna Maria můj typ, s vítězstvím chlapa mám nadobro smůlu pokud to nedá nějakým zázrakem Jakub.

520
Bezík
Reagovat

@Tomáš: To jsem rád, že je konečně nějaké děvče tvůj typ. Vezmeš si Aničku za ženu ? ;-)

521
jj
Reagovat

@Bezík:
Někteří přirovnávají Aničku k Jennifer Lopez, na tom není nic divnýho, že se mu líbí :-)

522
Bezík
Reagovat

@jj: Ale jo, je to čupr holka ! Já se mu taky nedivím ;-)

523
jj
Reagovat

@Bezík:
Jak říkával Ivan Mládek o macatějších ženách, že nejlepší na nich je, že si na jejich tělech můžete nahrnout ňadra kde chcete a kolik chcete, tak asi proto se Tomášovi tolik líbí. A ještě ten jižanskej temperament :-)

524
Prochor
Reagovat

@jj: Ještě k ESC – GG pomohla porota s tím souhlasím. Ale hodně překvapila že se dostala do finále. Například když nás reprezentoval Kabát s Malou dámou, tak komentátor Rejžek citoval francouzského kolegu, který se smál do mikrofonu: „To jsem zvědavý, jestli po fiasku Kabátu si ještě někdy troufne Česká republika soutěžit v ESC“. A vida-GG zabojovala a vrátila nás do hry.

525
nofux
Reagovat

@jj: Poroty rozhodovaly i před GG. Éra bez porot kdy rozhodovali jen diváci byla v Eurovizi mezi roky 2004-2008 – což je taky doba, kdy se v ESC vyskytovaly největší bizáry a sousedské hlasování. Pak se poroty vrátily a jejich hlasy se kombinovaly s hlasy diváků, od roku 2016 se pak hlasy nekombinují a diváci i poroty mají jednu sadu hlasů, přátelské hlasování se zmírnilo a bizáry jsou už jen výjimečně :)

526
Violete
Reagovat

@Frida:Marketu bych chtela slyset v pisni od Alannah Myles.Nepripomina Ti Marketa Martinu Bartovou?Tou uzavrenosti a smyslem pro jazz.

527
Prochor
Reagovat

@nofux: Já si osobně myslím, že rozhodování poroty (kromě diváků) souvisí s rozpadem Sovětského Svazu a Jugoslávie protože postkomunisticé země rozpadlých bloků hlasovaly pro sebe navzájem a začal vítězit sovětský a balkánský nevkus. Tak byla snaha tuhle nemožnou situaci změnit.

528
Mia
Reagovat

@Johana: Už som zabudla, aký to bol pekný chlap! Ale ako speváka som ho nikdy moc nežrala, podľa mňa to boli u neho postupy „na ksicht“. No čo už, aspoň sa bolo na čo dívať a zvuk sa vždy dal vypnúť. :-D

529
jj
Reagovat

@nofux:
Dík za vysvětlení. Poslední roky jsem si pamatoval a vybavilo se mi, že to bylo trochu dřív trochu jinak, tedy před rokem 2016, ale vidím, že taky s porotou, jenom jinak počítaný a porota jen byla míň vidět.

530
jj
Reagovat

@jj:
Jinak kdybych si měl z holek v Hlasu nějakou vybrat, tak moje typy jsou nejvíc asi Adriana nebo Natálie. Těm bych neřekl ne. Kdyby to na mě zkoušela Anička, tak bych se ošíval, že to Tomášovi nemůžu udělat, že má pro ni slabost a nechci si ho proti sobě poštvat :-)

531
RichardFer
Reagovat

Великие умы во все времена задавались вопросом: «Чего хотят женщины?» Однозначного ответа не существует и поныне. Подробнее читайте на сайте https://womanka.com

532
nofux
Reagovat

@Prochor: Jo, to byl taky jeden z důvodů. Ale nebyl to jen balkánský a sovětský blok, skandinávské země taky masivně hlasují pro sebe navzájem

533
Bezík
Reagovat

@jj: Jen nepovídej ošívači, ještě bys voblíz všech 10 kdyby tě Anička chtěla ! Ale chápu, že bys to Tomáškovi neudělal ;-)

534
Frida
Reagovat

@Violete: Markéta je specifická a „Black Velvet“ by ji seděla. Jenomže to by musela nejdřív postoupit do čtyřky. Teď by to chtělo něco, co by publikum rozhoupalo tak,že by ji poslalo hlasy. Co takhle něco v češtině? Pomalý něžný intimní. Máš nápad?
Martina sei líbila, kdysi. Ale teď jde mimo mně. Markéta je trošku rebelka a pokud jí dají volnější ruku nevzdá to.

535
Tomáš
Reagovat

@jj: @Bezík: Hele hele to byl překlep. Ten typ měl být ve skutečnosti tip na vítězství ale to určitě moc dobře víte. Jinak jj máme stejný vkus, za mě taky Adriana a Natálie nejhezčí holky v soutěži a asi bych k nim přidal ještě i Anette Kolkovou. Než si to rozdat s D´Almeidou, to bych popravdě raději spáchal sebevraždu.

536
Frida
Reagovat

@Violete: Tak mě teď napadla Patti Smith. Chtěla bych i něco v té češtině, ale kromě té Rottrové mi nic nenapadá

537
dolores
Reagovat

@jj: Som spočítala české a slovenské videnia a vyšlo toto poradie:
1. Diana
2. Jakub
3. Annamária
4. Michaela
5. Eliška
6. Valentína
7. Dominik
8. Adriana
9. Peter
10.Markéta
11.Kristián
12.Alexandra

Zaujímavé je to napr.v tom, že Michaela, ktorú v sms porazil Peter je vysoko pred ním. Teda akú to má výpovednú hodnotu napr. pre stávkarov ? Myslím, že je to aj pesničkou, veď kto by už vyhľadával dneska Eltona, Beatles, Cher ? Zato Imagine Dragons je súčasná kultová kapela, jej fans klikajú aj na covery, podobne je na tom Sia, Adele a podobné megahviezdy.

538
dolores
Reagovat

@Mia: Prepáč mi, chápem ako to myslíš, ale veľmi ma pobavilo, keď si predstavím ako Bezík posiela sms Itchovi na ksicht :-DDD Škoda, že neposielal aj Dominikovi :-))

539
dolores
Reagovat

@Frida: Black Velvet je náhodou postupový song, V SHS1 s ním postúpila Petra Humeňanská do finále. A ak českú, kľudne by Markéta mohla zaspievať aj tú Ewu Farnú, čo dávala na tom koncerte. ;-)

541
Ally
Reagovat

@dolores: Black Velvet jo..to slyším Ghabu Al Dhabu vždycky u toho ..:)

542
Violete
Reagovat

@Frida:To jsi me dostala,lyricka ceska pisnickarka me nenapada.Ale rikala jsem,ze nejakou pisen od Bary Hrzanove to by bylo pro Marketu vyzva,dovedu si ji v necem takovem predstavit https://youtu.be/ho_gUJQAZtA Nebo mozna nejakou muzikalovku treba z Johanky z Arku,tam jsou nadherne pisne.

543
Violete
Reagovat

Jeste me napadla pro Marketu co takhle od Irglove Pisen more https://m.youtube.com/watch?v=a2U9VaJqSMc

544
Mia
Reagovat

@dolores: Počkaj, teraz som sa trocha stratila, lebo nemám fenomenálnu pamäť ako DJ Vlado…. Akože Bezík fandil Itchovi alebo to bola len taká funny predstava v tvojej mysli? (P.S. Mňa vytáčalo nesmierne už len ten pubertálny prepis Ičo na Itcho aby to znelo free, cool a in. Akože chápem, že meno Štefan asi nie je úplne šoubiznisové, ale Itcho???!!)

545
Frida
Reagovat

@Violete: No jo, Irglová je pro ni jak vyšitá. A nebo ten starej flák „Falling Slowly“ by byl též super a působivý. To je nápad, to bychom jí mohli navrhnout. Ale už je zřejmě pozdě.

546
Mila1
Reagovat

A už se ví, co budou zpívat?

547
Ally
Reagovat

A zadny rekap stale?☺Tentokrat jsem byla docela zvedava..vlastne me zaujali lidi s kteryma jsem ani nepocitala..

548
Tomáš
Reagovat

@Violete: Lyrická česká písničkářka tě nenapadá? A co třeba právě ta Zuzana Navarová? Ale to už dala letos tak krásně Natálka, že to už nikdo nepřekoná. A Markéta teda je od Natálky jenom hodně slabý odvar. Stejně by asi takový výběr do živáku produkce nepovolila. Nebo zmizelá Pavlína Braunová ale tu tady asi ani nikdo nezná. To by ale byly strašně alternativní kousky, to v životě na Nově neprojde. Tak snad ta Marie Rottrová by stačila. Ale dost už, ještě vám tady budu radit s výběrem songu pro Markétu když mě vůbec nezajímá a její postup či vypadnutí jsou mi celkem jedno, respektive spíš si přeju aby vypadla. :-D

549
Mila1
Reagovat

A proč Markétě vybírat to, co jí sedí? Mně se líbila nejvíc v Crying a to jí (podle toho, co říkala při zkoušení) nesedělo. Vlastně až touhle písničkou mne na sebe upozornila. Pak jsem si zpětně pustila její Joplinku, kterou dávala při výběru naslepo a zjistila vlastně její oblíbený žánr. Zaujala mne taky tím, že se do té písničky ponořila natolik, že nereagovala na otáčení křesel a teprve po dozpívání jakoby se vrátila zpět do reálu. Ona taková je a je to součást jejího kouzla. Myslím, že ať zazpívá cokoli, bude v tom Piece of her Heart.. a o tom to je

550
DJ Vlado
Reagovat

@Ally: Rekap už je skoro hotový, chybí mi už jen úvodník a hodnocení úvodního společného čísla (což je docela opruz vždycky hodnotit) :-)

551
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Eréč piklóš neméči, huňár scépeň kámoš !!

552
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

553
jj
Reagovat

@dolores:
Myslím si to samý, typ písničky, jak je současná či populární, má vliv na počet zhlédnutí. Např. takovej Parči, když zpíval Despacito, tak má 430 tisíc zhlédnutí, přitom to bylo dost hrozný.

554
Johnd411
Reagovat

Have you ever considered about including dfdeecebkcdg

555
Pharme157
Reagovat
556
samrx7o
Reagovat

public hospital near me viagra women forum viagra coupons what drug is in viagra medical plans preparacion viagra casero viagra generic viagra vs cialis forums

557
gbrEvari
Reagovat

http://viagravkash.com – buy viagra in mexico viagra sample can you buy viagra online

558
bukSwema
Reagovat

http://obatpasutri-jogja.com – buy cheap viagra online next day delivery where to buy viagra how to buy viagra online in india

559
Johna187
Reagovat

Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping you write again soon! efagdkgdfdke

Přidat komentář