Fotbalista Marek Jankulovski slaví 42. narozeniny: Vzpomínáte na jeho romantickou svatbu v exotice?

Romantika na Maledivách.
Zdroj: Instagram
Po dvaceti letech měl Marek druhou svatbu na Maledivách.Marek Jankulovski s rodinou.Marek Jankulovski se svou krásnou manželkou.Marek Jankulovski a jeho slavná čelenka.+ 6 fotek+ 7 fotek

Fotbalista Marek Jankulovski je ve svých dvaačtyřiceti letech ženatý už podruhé. Nelekejte se, že jste něco prošvihli! Je totiž dvakrát ženatý s jednou a tou samou ženou. Na dvacáté výročí svazku ji znovu požádal o ruku a opět si ji vzal. Jejich svatební den byl o to exkluzivnější, že se celá paráda konala na exotických Maledivách.

Petra Járková
Petra Járková 09. 05. 2019 08:00

Bylo vidět, že fotbalista Marek Jankulovski svoji ženu opravdu miluje. I přes to, že spolu byli 20 let, na výročí jejich sňatku do toho praštili podruhé.

Fotbalista chtěl manželce Janě udělat radost, tak si ji znovu vzal. Veselka byla na pláži a „snoubenci“ byli celí v bílém. Na druhou svatbu si vybrali Maledivy a nechyběl pořádný luxus.

Manželka Jana může být ráda, že potkala takového úžasného muže. I po dvaceti letech jsou pořád jako dvě hrdličky a milují se jako na začátku jejich vztahu.

A pořádně jim to samozřejmě také slušelo. Svatba byla celá v bílém a nechybělo ani šampaňské. Ke svatebním fotografiím tehdy na sociální síť napsal: „Dvacet let manželství, miluji tě.“

Manželé spolu mají dvě dcery, Kristýnu a Karolínu. My Markovi přejeme pevné zdraví a především stále tak šťastnou a spokojenou rodinu, jakou má teď.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články