AKTUALIZUJEME: Policie našla batole, které někdo odnesl z mostecké nemocnice
ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - Mostecká policie ukončila pátrání po batoleti, které někdo odnesl v úterý 7. května z mostecké nemocnice. Holčičku, které ještě nebyly ani dva roky, se podařilo nalézt. Stejně jako její matku. Informovali ve čtvrtek vpodvečer policisté. 

Z rozhodnutí soudu měla být malá holčička předána do péče kojeneckého ústavu. V úterý ji ale z nemocnice odnesly dvě ženy. V souvislosti s tímto případem policie pátrala i po matce dítěte - jednadvacetileté ženě z Lounska. Policisté nevyloučili, že právě ona mohla dítě z nemocnice odnést. Ve čtvrtek vpodvečer policisté informovali, že dítě i matka byly vypátrány a jsou v pořádku. Podrobnější informace neuvedli. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru