Robert Reeves: Jetel

304
Foto: Dollarphotoclub.com

Energetické vlastnosti:

Vytrvalost, nezapomínání žádat o pomoc, pohyb kupředu, přitahování peněz a plnění cílů spojených s financemi.

Spojení s archanděly:

Jeremiel, Raziel a Uriel

Spojení s čakrami:

Kořenová, srdeční a korunní

Popis léčení:

Lidé si jetel spojují hlavně s hledáním čtyřlístků. Zaměřují se na staré asociace a obrazy spojené s jetelovým listem. Zde se místo toho zaměříme na květ jetele. Jetel roste v mnoha zemích jako plevel, takže má k němu většina lidí snadný přístup. Mocné léčivé věnce vytvořené z květů vám pomáhají dostat se ze současné situace dopředu a finančně se zabezpečit. Čím blíže můžete mít květ u sebe, tím lépe. Noste jeden jetelový květ v kapse nebo v tašce, aby vám mohl celý den pomáhat.

Můžete si také zkusit udělat z jetele velice jednoduchý řetěz: nejprve nasbírejte několik tuctů jetelových květů. Opatrně udělejte na konci každého stonku řez podobný oušku jehly – úplně vám postačí nehet. Protáhněte stonek jednoho květu skrze otvor v dalším stonku. Tímto způsobem pokračujte se spojováním květů tak dlouho, dokud nebudete mít dlouhý, kouzelný řetěz hojnosti.

Poselství jetele:

„Ačkoli jsem prostý květ, přináším energii vytrvalosti. Když to začne být náročné, pomohu vám to vydržet. Můžete zakoušet těžká období, ale v žádném případě není třeba, abyste na to byli sami; přivolejte si ostatní, aby vám pomohli. Mohou vám přijít na pomoc vaši andělé, když jim dáte svolení a pozvete je do svého života.

Pomohu vám s vašimi sny ohledně financí a zařídím vám skvělou prosperitu. Už nebudete mít pocit, že nikdy nenarazíte na kouzelný zlatý hrnec; zařídím, abyste se k němu snadno dostali. Teď nastal váš čas. Vím, že jste tvrdě pracovali, a já chci vaše úsilí odměnit.“

Z knihy Květová terapie, Robert Reeves

Zdroj: http://andelskydenik.blogspot.com/2019/04/jetel.html

Časopis Ve hvězdách si lze předplatit prostřednictvím non stop linky předplatného + 420 777 157 435, e-mail: info@astrolife.cz (roční předplatné 240 Kč, na 2 roky 480 Kč), pro Slovensko na telefonních číslech +420 249 893 566, 3563, +420 800 188 826, e-mail: objednávky@ipredplatne.cz