Dobrá zpráva pro cyklisty, bruslaře i pěší. Mostecký Benedikt bude bezpečnější a komfortnější
Na Benediktu se buduje nový, bezpečnější úsek sportovního okuhu. 4x foto zdroj: Město Most
Most

Most - Sportovní areál na Benediktu si pro svou cyklistickou a inline dráhu oblíbili nejen obyvatelé Mostu, ale i lidé ze širokého okolí. V současné době tu probíhají stavební práce. Od restaurace Benedikt ve směru k letnímu pódiu vzniká oddělená stezka pro cyklisty, bruslaře či pěší.

Cyklisti si budou moci po pár metrech vybrat, zda chtějí pokračovat po okruhu, nebo se vydají směrem do kopce po nové cyklostezce. Současná silnice bude již jen pro motoristy, tudíž pro všechny bezpečnější. Povrch nových úseků bude živičný, z litého asfaltu, hladký ale nekluzký.

Podél nových cest se rovněž počítá s vybudováním nového veřejného osvětlení. Městskou pokladnu stavební dílo přijde na necelých 3,6 milionu Kč a předpokládané dokončení je naplánováno na konec května letošního roku. (van)

foto

0905benedikt5

0905benedikt1

0905benedikt2

0905benedikt4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru