Princi Harrymu a vévodkyni Meghan se za poslední tři dny otočil život o 180 stupňů poté, co vévodkyně přivedla v pondělí na svět svého prvního syna, který dostal jméno Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Královská rodina už stihla prozradit jeho jméno, ukázat miminko novinářům a další očekávanou událostí, které se malý Archie zúčastní, budou jeho křtiny. 

Velký kamarád královského páru, herec George Clooney se jevil jako jasná volbana Archieho kmotra. Herec ale v show Jimmyho Kimmela (51) prohlásil, ať s ním Meghan rozhodně nepočítá. Podle jeho slov by na něj prý nebylo spolehnutí. 

„Byl by to vážně špatný nápad. Já bych kmotrem být neměl. Mám co dělat, abych byl dobrým tátou svým dvojčatům," šokoval Clooney, který má malé děti s právničkou Amal. V případě, kdyby byl královským párem požádán o kmotrovství, nabídku by prý určitě s díky odmítl. „Já kmotrem určitě nebudu. To vám můžu slíbit, jsem si tím jistý," řekl Clooney.

I přesto, že se podle jeho slov kmotrem Archieho nestane, s malým hrabětem ho bude navždy spojovat stejné datum narození. „Je to otravné - to dítě mi krade pozornost! Má to být můj den, o mně a pro mě," vtipkoval už o svých narozeninách Clooney.

VIDEO: Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
45 fotografií