Online hra a sociální síť Tipface

Od 10. května bude spuštěna plná verze sociální sítě a hry Tipface. Tipface nabízí pro své uživatele nespočet soutěží a her z oblasti sportu a sázek. Uživatelé se mohou registrovat zdarma, navazovat kontakty s ostatními sázkaři či sportovními fanoušky po celém světě a ústatnit se soutěží i her se sportovní tématikou.

Hry na Tipface, které nalezneme na www.tipface.com velmi připomínají prostředí sázkových kanceláří, ale zároveň jsou diametrálně odlišné už ve své podstatě. Uživatelé mohou ukládat na Tipface své tikety, avšak bez použití jakéhokoliv vkladu a přesto se účastní her o desítky tisíc korun.

Uživatelé na Tipface mohou hrát různé soutěže o nespočet hmotných či nehmotných výher, kde rozhodují pouze dovednosti uživatelů. Například ve kvízových soutěžích z oblasti sportu. Dále však mohou (po splnění podmínek spotřebitelských soutěží Tipface) uživatelé tipovat na přesné výsledky sportovních událostí, jména střelců nebo tvořit vlastní tiket na sportovní události z nabídky Tipface. Uživatelé mohou změřit síly se sázkaři po celém světě v týmu, který si sami vytvoří nebo mohou hrát jen sami za sebe.

Vývojář BetorCZ: "Tipface je jeden z nejpropracovanějších systémů a her, které jsem kdy viděl. Hlavní předností je fakt, že každá část navazuje na sebe. Sběr zkušenosti, karet, možnost prodeje karet, bonusy, trezory a prvky sociální sítě. Růst každého profilu. To vše s možností nejrůznějších variací sázek tak, aby si každý našel druh sázení ve kterém dominuje. Na výběr jsou dnes velmi oblíbené kurzové sázky, online ruleta, číselné hry nebo různé kvízy, tipování na přesné výsledky, střelce atd. Tipface prakticky změní naprosto pohled na sázení jako takové," řekl vývojář se zkušenostmi s vývojem her typu Travian nebo Goalunited.

Projekt Tipface se spouští v plné verzi hry od 10.5.2019 na adrese www.tipface.com a to po čtyřech letech vývoje.

Klíčová slova ČR-hry-sázky-internet-Tipface

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.