Konferenční hovor k finančním výsledkům firmy We Company za první čtvrtletí roku 2019

WeWork Companies Inc. (dále jen “firma”), jako emitent dluhopisů s výnosem 7,875% dluhopisů splatných v roce 2025 (dále jen “dluhopisy”), uspořádá ve středu 15. května 2019 v 16:00 východoamerického času (Eastern Time) telefonický konferenční hovor, kde budou moci oprávnění účastníci diskutovat o finančních výsledcích firmy za první čtvrtletí roku 2019.

Stávající držitelé těchto dluhopisů a obmyšlené osoby, či osoby, které by v budoucnu mohli být kupujícími těchto dluhopisů jako institucionální kupující (ve smyslu pravidla 144A Zákona o cenných papírech (Securities Act) z roku 1933) nebo osoby, které nejsou rezidenty Spojených států amerických (ve smyslu nařízení S Zákona o cenných papírech z roku 1933), analytici cenných papírů a zástupci finančních institucích, které tvoří trh, se mohou do tohoto konferenčního hovoru zapojit, a to tak, že se zaregistrují na zabezpečených webových stránkách firmy investors.wework.com.

Další informace o tomto konferenčním hovoru (včetně čísla, na která je potřeba zavolat), najdete na výše uvedených zabezpečených webových stránkách.

Osoby, které chtějí získat přístup do zabezpečené části webových stránek firmy, musí poskytnout určité záruky či předložit průkazné doklady o zastupování, které potvrzují, že jsou vlastníci nebo obmyšlené osoby ve vztahu k těmto dluhopisům nebo že jsou kvalifikovanými institucionálními kupujícími těchto dluhopisů, analytici trhů s cennými papíry nebo takzvaní tvůrci trhu. Veškeré informace, které uvedete na zabezpečených webových stránkách firmy, budou považovány za důvěrné a bude s nimi tak nakládáno.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190508005656/en/

Dotazy investorů:

Aristaia Vasilakis

Investor@wework.com

Dotazy tisku:

Dominic McMullan

Press@wework.com

Zdroj: WeWork Companies Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-finance-firmy-WeWork Companies

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.