Skutečné sázení bez rizika? Jedině na Tipface

Některé sázkové kanceláře v České republice sdělují v reklamním sdělení, že uživatelé sází bez rizika. Toto sdělení však nemusí být přesné. V tomto případě musí mnohdy uživatel registrovat účet, ověřit totožnost a provést první dobití vkladu. Podle výše dobití získá uživatel následně bonus, který může použít jako vklad k sázce. Vlastní vklad však již nemůže vybrat zpět.

Tipface pro své spotřebitele pořádá na www.tipface.com zcela nový pojem hry. Tyto soutěže a hry jsou s vizuální podobou sázení u sázkových kanceláří, ale od sázkových kanceláří se liší již v samotné podstatě. Ve hře není vyžadován žádný vklad a přesto uživatel může získat hmotnou či finanční výhru.

Cílem hry pro uživatele je založení profilu na sociální síti www.tipface.com, čímž uživatel získá možnost účastnit se různých soutěží, kde může bez použití vkladu získat řadu různých výher. Herní účet uživatele získává výhrami a účastí na soutěžích také zkušenosti, hodnosti a různé achievementy, kterými následně otevírá trezory s dalšími výhrami.

Tým EIT tak přichází na trh s naprosto revoluční hrou, která může zcela změnit pohled na sázení a online hry.

Klíčová slova ČR-sázky-internet-hry-firmy-Tipface

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.