Tandemový seskok – zažijte parádní zážitek

Tandemový seskok, zdroj: pixabay.com

Pokud vás lákají adrenalinové zážitky a sporty, určitě byste měli alespoň jednou v životě okusit, jaké to je padat volným pádem. Mnoho lidí má z této aktivity nejprve strach, ovšem po úspěšném dosednutí na zem to chtějí znovu a znovu opakovat. Dnes si tento velice oblíbený zážitek popíšeme blíže.

Reklama

O co vlastně jde?

Tandemové seskoky vám umožní zažít bezpečný seskok padákem, a dokonce i padání volným pádem. Jejich velkou výhodou je, že nemusíte procházet složitým výcvikem, ani lékařskou prohlídku. Seskok může absolvovat kdokoliv, kdo dosáhl plnoletosti. Horní věková hranice ani není stanovena. Pokud se na to stále cítíte, můžete jednoduše dorazit a vyzkoušet si seskok na vlastní kůži.

Je to bezpečné?

Bezpečnost je pro nás tím nejdůležitějším. Nic totiž nedokáže vynahradit cenu lidského života. Proto používáme pouze to nejmodernější vybavení, které prochází každoroční revizí. Nemusíte se proto bát, že se vám při seskoku něco stane. Ano, pro úplné pedanty existuje pravděpodobnost technické závady, avšak ta je v dnešní době téměř nulová. Budete navíc vybaveni hlavním a také záložním padákem, což vám poskytne dvojité jištění v případě, že by jeden padák selhal.

Co s sebou budete potřebovat?

Na tandemový seskok toho moc potřebovat nebudete. Stačí vám poukaz o jeho zakoupení, sportovní obuv a v případě chladnějšího počasí teplé rukavice a kombinéza. A to je vlastně všechno. Nezapomeňte si s sebou vzít i notnou dávku odvahy, avšak znovu zdůrazňujeme, že se není čeho bát. Pouze pokud patříte do skupiny kardiaků, nebo trpíte cukrovkou či epilepsií, je nutné, aby vaši účast na tandemovém seskoku potvrdil lékař. Nechceme totiž, aby byl tento seskok tím posledním, co v životě uděláte.

Tandemové seskoky doporučujeme nejen adrenalinovým nadšencům, ale i těm, kteří touží po rozptýlení z monotónního života.

Reklama